Povezane vesti
"U rijalitiju sam glumila, producent mi je davao instrukcije" Ružica Veljković nakon skoro 10 godina progovorila o Parovima!
Alo pre 6 sati
Nedavno je nakon nekoliko godina, rešila da prekine ćutanje i oglasi se u lajvu Branislava Radonića Brendona. Rijaliti zvezda i pobednica, Ružica Veljković, otišla je u medijsku ilegalu 2017. godine. Mediji i fanovi su spekulisali da se udala, ostala… »
"Bila sam zaljubljena, slušala sam ga": Ružica Veljković godinama ćutala, pa otkrila istinu o "Parovima": "Glumila sam sve"
Blic pre 6 sati
Nekadašnja rijaliti zvezda Ružica Veljković, koja je 2017. godine nestala iz javnosti, ponovo je privukla pažnju. Nakon godina tišine i spekulacija o njenom privatnom životu, Ružica se oglasila u lajvu svog kolege Brendona. Ružica Veljković bila je jedna… »
Vesti dana »

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Dačić: Povređen jedan pripadnik Žandarmerije, uhapšeno 18 judi, uspostavljen javni red i mir
Danas pre 59 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Vučić nakon paljenja gradske uprave u Valjevu i nemira u Beogradu
Telegraf pre 59 minutajoš 3 povezane