Povezane vesti
Zašto se čini da prezenteri vremenske prognoze često greše
Danas pre 24 dana
Ponekad mi u prodavnici neko priđe: „Organizovao sam roštilj u subotu, a Vi ste rekli da će padati kiša“, kaže mi. „A nije pala. Zašto ste pogrešili?“ Ili obrnuto, planirali su da ceo dan provedu na suncu, a dočekalo ih je sivo, oblačno nebo. Ili me u… »
Radio 021 pre 24 dana
Vremenska prognoza sve je tačnija, a veštačka inteligencija obećava dalji napredak, ali izazov je kako podeliti informacije sa gledaocima. BBC Uprkos velikim pomacima u tačnosti prognoze, ljudi joj i dalje potpuno ne veruju Ponekad mi u prodavnici neko… »
NIN pre 24 dana
Ponekad mi u prodavnici neko priđe: "Organizovao sam roštilj u subotu, a Vi ste rekli da će padati kiša", kaže mi. "A nije pala. Zašto ste pogrešili?" Ili obrnuto, planirali su da ceo dan provedu na suncu, a dočekalo ih je sivo, oblačno nebo. Ili me u… »
Južne vesti pre 24 dana
BBC Uprkos velikim pomacima u tačnosti prognoze, ljudi joj i dalje potpuno ne veruju Ponekad mi u prodavnici neko priđe: „Organizovao sam roštilj u subotu, a Vi ste rekli da će padati kiša“, kaže mi. „A nije pala. Zašto ste pogrešili?“ Ili obrnuto… »
BBC News pre 24 dana
Vremenska prognoza sve je tačnija, a veštačka inteligencija obećava dalji napredak, ali izazov je kako podeliti informacije sa gledaocima. Ponekad mi u prodavnici neko priđe: „Organizovao sam roštilj u subotu, a Vi ste rekli da će padati kiša", kaže mi… »
Vesti dana »

U četvrtak prijatnije vreme i događaji koje vredi posetiti: Šta vas očekuje?
Radio 021 pre 1 satjoš 59 povezanih

Eskalacija protesta u OŠ "Pavle Savić": Novi direktor se zatvorio u toalet, u pratnji policije izveden iz škole
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 53 povezane

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

Aktiviran član 4 NATO Alijanse: Poljska na ivici ratnog sukoba koji može da povuče i ostale članice
Mondo pre 47 minutajoš 25 povezanih