Povezane vesti
Zašto se čini da prezenteri vremenske prognoze često greše
Danas pre 4 sati
Ponekad mi u prodavnici neko priđe: „Organizovao sam roštilj u subotu, a Vi ste rekli da će padati kiša“, kaže mi. „A nije pala. Zašto ste pogrešili?“ Ili obrnuto, planirali su da ceo dan provedu na suncu, a dočekalo ih je sivo, oblačno nebo. Ili me u… »
Južne vesti pre 4 sati
BBC Uprkos velikim pomacima u tačnosti prognoze, ljudi joj i dalje potpuno ne veruju Ponekad mi u prodavnici neko priđe: „Organizovao sam roštilj u subotu, a Vi ste rekli da će padati kiša“, kaže mi. „A nije pala. Zašto ste pogrešili?“ Ili obrnuto… »
Radio 021 pre 4 sati
Vremenska prognoza sve je tačnija, a veštačka inteligencija obećava dalji napredak, ali izazov je kako podeliti informacije sa gledaocima. BBC Uprkos velikim pomacima u tačnosti prognoze, ljudi joj i dalje potpuno ne veruju Ponekad mi u prodavnici neko… »
NIN pre 4 sati
Ponekad mi u prodavnici neko priđe: "Organizovao sam roštilj u subotu, a Vi ste rekli da će padati kiša", kaže mi. "A nije pala. Zašto ste pogrešili?" Ili obrnuto, planirali su da ceo dan provedu na suncu, a dočekalo ih je sivo, oblačno nebo. Ili me u… »
BBC News pre 4 sati
Vremenska prognoza sve je tačnija, a veštačka inteligencija obećava dalji napredak, ali izazov je kako podeliti informacije sa gledaocima. Ponekad mi u prodavnici neko priđe: „Organizovao sam roštilj u subotu, a Vi ste rekli da će padati kiša", kaže mi… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 minutjoš 39 povezanih

Sutra promenljivo oblačno, mestimično kiša, do 29 stepeni
Novi magazin pre 41 minutajoš 30 povezanih

Putinova ponuda za kraj rata u Ukrajini Evo šta traži Rusija za prekid sukoba
Dnevnik pre 26 minutajoš 79 povezanih

Francuski portal Medijapar: U Srbiji vlasti izabrale izuzetno opasno zaoštravanje
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih