Povezane vesti
Ruška odbrusila voditeljki: “Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima”
Vesti online pre 28 dana
Ruška Jakić poznata je po tome što nema “dlake na jeziku” zbog čega je mnogi vole. Njene izjave i saveti su viralni na internetu i žene ih često usvajaju, jer smatraju da je voditeljka vrlo motivišuća u mnogim situacijama. Ona se prisetila nedavno… »
"Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima" Ruška odbrusila voditeljki, ona nije znala šta je snašlo
Telegraf pre 29 dana
Ruška Jakić poznata je po tome što nema "dlake na jeziku" zbog čega je mnogi vole. Njene izjave i saveti su viralni na internetu i žene ih često usvajaju, jer smatraju da je voditeljka vrlo motivišuća u mnogim situacijama. Ona se prisetila nedavno… »
"Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima" Ruška Jakić uputila teške reči voditeljki
Alo pre 29 dana
Ruška Jakić uputila teške reči voditeljki. Ruška Jakić prisetila se neprijatne situacije koju je imala sa jednom voditeljkom. - U jednoj emisiji gde sam gostovala rekla sam voditeljki koja mi je rekla da je popularna: "Slušaj ti mala, kada sam imala… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 57 minutajoš 40 povezanih

"Ne bih volela da se iko razvede, mnogo je stresno": Ovako je Nataša Bekvalac pričala o krahu braka od Dače: Zbog njega je lila suze u javnosti
Blic pre 21 minutajoš 35 povezanih

Nova.rs: Privedena trojica poljoprivrednika zbog incidenta na protestu u Novom Sadu
N1 Info pre 3 satajoš 8 povezanih

Danas pretežno sunčano i toplo, uveče i tokom noći naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom
Glas Zaječara pre 3 satajoš 25 povezanih