Povezane vesti
Ruška odbrusila voditeljki: “Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima”
Vesti online 18.08.2025
Ruška Jakić poznata je po tome što nema “dlake na jeziku” zbog čega je mnogi vole. Njene izjave i saveti su viralni na internetu i žene ih često usvajaju, jer smatraju da je voditeljka vrlo motivišuća u mnogim situacijama. Ona se prisetila nedavno… »
"Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima" Ruška odbrusila voditeljki, ona nije znala šta je snašlo
Telegraf 18.08.2025
Ruška Jakić poznata je po tome što nema "dlake na jeziku" zbog čega je mnogi vole. Njene izjave i saveti su viralni na internetu i žene ih često usvajaju, jer smatraju da je voditeljka vrlo motivišuća u mnogim situacijama. Ona se prisetila nedavno… »
"Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima" Ruška Jakić uputila teške reči voditeljki
Alo 18.08.2025
Ruška Jakić uputila teške reči voditeljki. Ruška Jakić prisetila se neprijatne situacije koju je imala sa jednom voditeljkom. - U jednoj emisiji gde sam gostovala rekla sam voditeljki koja mi je rekla da je popularna: "Slušaj ti mala, kada sam imala… »
Vesti dana »

Pojačana kontrola saobraćaja zbog zaštite pešaka: Policija najavila akciju do 20. oktobra
Morava info pre 24 minutajoš 24 povezane

Ministar Stanković o nastavku blokade Pete gimnazije: Uskoro konkurs za direktora
RTS pre 13 minutajoš 21 povezana

Uživo sve odjekuje na frontu, ukrajina gori! Masovna evakuacija u toku! (foto/video)
Alo pre 28 minutajoš 23 povezane

Stradale dve žene! Požar u Rakovici: Ostale zarobljene u stanu, dim kulja i dalje, vatrogasci na licu mesta
Blic pre 18 minutajoš 18 povezanih