Povezane vesti

Ruška odbrusila voditeljki: “Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima”

Ruška odbrusila voditeljki: “Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima”

Vesti online pre 11 sati
Ruška Jakić poznata je po tome što nema “dlake na jeziku” zbog čega je mnogi vole. Njene izjave i saveti su viralni na internetu i žene ih često usvajaju, jer smatraju da je voditeljka vrlo motivišuća u mnogim situacijama. Ona se prisetila nedavno… »
"Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima" Ruška odbrusila voditeljki, ona nije znala šta je snašlo

"Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima" Ruška odbrusila voditeljki, ona nije znala šta je snašlo

Telegraf pre 12 sati
Ruška Jakić poznata je po tome što nema "dlake na jeziku" zbog čega je mnogi vole. Njene izjave i saveti su viralni na internetu i žene ih često usvajaju, jer smatraju da je voditeljka vrlo motivišuća u mnogim situacijama. Ona se prisetila nedavno… »
"Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima" Ruška Jakić uputila teške reči voditeljki

"Upiši školu umesto što se prevrćeš po krevetima" Ruška Jakić uputila teške reči voditeljki

Alo pre 12 sati
Ruška Jakić uputila teške reči voditeljki. Ruška Jakić prisetila se neprijatne situacije koju je imala sa jednom voditeljkom. - U jednoj emisiji gde sam gostovala rekla sam voditeljki koja mi je rekla da je popularna: "Slušaj ti mala, kada sam imala… »

Vesti dana »