Повезане вести

Рушка одбрусила водитељки: “Упиши школу уместо што се преврћеш по креветима”

Рушка одбрусила водитељки: “Упиши школу уместо што се преврћеш по креветима”

Вести онлине 18.08.2025
Рушка Јакић позната је по томе што нема “длаке на језику” због чега је многи воле. Њене изјаве и савети су вирални на интернету и жене их често усвајају, јер сматрају да је водитељка врло мотивишућа у многим ситуацијама. Она се… »
"Упиши школу уместо што се преврћеш по креветима" Рушка одбрусила водитељки, она није знала шта је снашло

"Упиши школу уместо што се преврћеш по креветима" Рушка одбрусила водитељки, она није знала шта је снашло

Телеграф 18.08.2025
Рушка Јакић позната је по томе што нема "длаке на језику" због чега је многи воле. Њене изјаве и савети су вирални на интернету и жене их често усвајају, јер сматрају да је водитељка врло мотивишућа у многим ситуацијама. Она се… »
"Упиши школу уместо што се преврћеш по креветима" Рушка Јакић упутила тешке речи водитељки

"Упиши школу уместо што се преврћеш по креветима" Рушка Јакић упутила тешке речи водитељки

Ало 18.08.2025
Рушка Јакић упутила тешке речи водитељки. Рушка Јакић присетила се непријатне ситуације коју је имала са једном водитељком. - У једној емисији где сам гостовала рекла сам водитељки која ми је рекла да је популарна: "Слушај ти… »

Вести дана »