Povezane vesti
"Devojčice moja, istorija se ponoviti neće" Pevačicu su zlostavljali sa 14 godina, sada se obratila ćerki i rasplakala je celu…
Alo 18.08.2025
Zorana Simeunović se obratila ćerki emotivnim rečima. Pevačica Zorana Simeunović sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem dobila je ćerku prošle godine, a sada joj se javno obratila emotivnim rečima. Muzička zvezda je objavila snimak iz… »
"Devojčice moja, imaćeš sve što nisam ja": Naša pevačica silovana je sa 14 godina, i dan danas ima traume, a sada se obratila…
Blic 18.08.2025
Pevačica Zorana Simeunović sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem dobila je ćerku prošle godine, a sada joj se javno obratila emotivnim rečima. Ona je objavila snimak iz šetnje sa svojom naslednicom i uz to istakla da će ona imati srećno… »
Vesti dana »
Aneli se skamenila kad je videla hanu: "Još jedan dušmanin!", Nerio ne ispušta verenicu iz zagrljaja nakon što je ušla u elitu (foto)
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
MUP o dešavanjima u Novom Sadu: Policija postupa isključivo u skladu sa zakonom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video): "Nisam mogao da oprostim prevaru! Svi su mi govorili: Beži od nje, pogubna je za muškarce": Peja otkrio detalje prevare Zlate Petrović
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Šta kažu iz KFOR-a za Danas povodom navodnog oružanog napada na Vojsku Srbije u kopnenoj zoni bezbednosti?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana