Povezane vesti
Kričkova zloglasna jedinica privela i Italijana u garažu Vlade: “Necivilizovana i divljačka atmosfera”
Luftika pre 6 sati
Italijanski IT stručnjak Alesio Laterza, koji već tri godine živi i radi u Srbiji, priveden je u četvrtak, 14. avgusta, oko ponoći, i odveden u garažu zgrade Vlade Srbije — mesto koje studenti i aktivisti sve češće nazivaju „zloglasnim“. Laterza je za… »
Bio sam u garaži Vlade kada su Nikolini pretili silovanjem
Radar pre 6 sati
U zgradi u Nemanjinoj vladala je necivilizovana, divljačka atmosfera. Policajci su vikali, bila je tu devojka kojoj je, kako mi je rekao moj prijatelj, bilo prećeno da će biti silovana pred svima. Da je neko to uradio mojoj sestri, ne znam šta bih… »
JZO privela i italijanskog IT stručnjaka u garažu Vlade: "Tamo je vladala divljačka atmosfera"
Radio 021 pre 7 sati
Italijanski IT stručnjak Alesio Latreza, koji u Srbiji živi i radi tri godine, bio je priveden u garaži Vlade Srbije, u četvrtak, 14. avgusta, oko ponoći. "U zgradi u Nemanjinoj vladala je necivilizovana, divljačka atmosfera. Policajci su vikali, bila je… »
Radar: Italijanski IT stručnjak bio među zatočenicima JZO u garaži Vlade kada je Nikolini prećeno silovanjem
N1 Info pre 7 sati
U zgradi u Nemanjinoj vladala je necivilizovana, divljačka atmosfera. Policajci su vikali, bila je tu devojka kojoj je, kako mi je rekao moj prijatelj, bilo prećeno da će biti silovana pred svima. Da je neko to uradio mojoj sestri, ne znam šta bih… »
„Bio sam u garaži Vlade kada su devojci pretili silovanjem“
Danas pre 7 sati
Vesti dana »

uživo Protesti u Srbiji: Napad na prostorije SNS-a u Ulici Dimitrija Tucovića, bačeni topovski udari i razbijeni izlozi
Euronews pre 5 minutajoš 42 povezane

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera: napredak u bezbednosnim garancijama i tenzije u regionu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 90 povezanih

„Sve smo mi Nikolina“: Protesti podrške studentkinji u Beogradu i Pčinjskom okrugu
Nova pre 3 satajoš 34 povezane

Studenti povodom blokade suda u Novom Sadu: "Pravda za uhapšene - sloboda za sve"
Radio 021 pre 2 satajoš 47 povezanih

Opljačkao parfimeriju, prodavnicu, pokušao da provali i u dve apoteke
Jugmedia pre 40 minutajoš 20 povezanih