Повезане вести

Кричкова злогласна јединица привела и Италијана у гаражу Владе: “Нецивилизована и дивљачка атмосфера”

Кричкова злогласна јединица привела и Италијана у гаражу Владе: “Нецивилизована и дивљачка атмосфера”

Луфтика 18.08.2025
Италијански ИТ стручњак Алесио Латерза, који већ три године живи и ради у Србији, приведен је у четвртак, 14. августа, око поноћи, и одведен у гаражу зграде Владе Србије — место које студенти и активисти све чешће називају… »
ЈЗО привела и италијанског ИТ стручњака у гаражу Владе: "Тамо је владала дивљачка атмосфера"

ЈЗО привела и италијанског ИТ стручњака у гаражу Владе: "Тамо је владала дивљачка атмосфера"

Радио 021 18.08.2025
Италијански ИТ стручњак Алесио Латреза, који у Србији живи и ради три године, био је приведен у гаражи Владе Србије, у четвртак, 14. августа, око поноћи. "У згради у Немањиној владала је нецивилизована, дивљачка атмосфера… »
Био сам у гаражи Владе када су Николини претили силовањем

Био сам у гаражи Владе када су Николини претили силовањем

Радар 18.08.2025
У згради у Немањиној владала је нецивилизована, дивљачка атмосфера. Полицајци су викали, била је ту девојка којој је, како ми је рекао мој пријатељ, било прећено да ће бити силована пред свима. Да је неко то урадио мојој… »
Радар: Италијански ИТ стручњак био међу заточеницима ЈЗО у гаражи Владе када је Николини прећено силовањем

Радар: Италијански ИТ стручњак био међу заточеницима ЈЗО у гаражи Владе када је Николини прећено силовањем

Н1 Инфо 18.08.2025
У згради у Немањиној владала је нецивилизована, дивљачка атмосфера. Полицајци су викали, била је ту девојка којој је, како ми је рекао мој пријатељ, било прећено да ће бити силована пред свима. Да је неко то урадио мојој… »
„Био сам у гаражи Владе када су девојци претили силовањем“

„Био сам у гаражи Владе када су девојци претили силовањем“

Данас 18.08.2025

Вести дана »