Povezane vesti
Smrt u Italiji nakon intervencije elektrošokerom – karabinjeri pod istragom zbog sumnje na ubistvo iz nehata
Euronews 18.08.2025
Muškarac koga su pripadnici italijanske policije savladali pomoću elektrošokera, nakon što je na ulici napao prolaznike i policajce, preminuo je u vozilu hitne pomoći na putu do bolnice, prenose danas italijanski mediji. Karabinjeri su sinoć… »
Karabinjeri ga odmah udarili elektro šokerom Napadao prolaznike i policiju, umro u kolima Hitne pomoći
Alo 18.08.2025
Muškarac koga su pripadnici italijanske policije savladali pomoću elektrošokera, nakon što je na ulici napao prolaznike i policajce, preminuo je u vozilu hitne pomoći na putu do bolnice, prenose danas italijanski mediji. Karabinjeri su sinoć… »
Vesti dana »

"Sastaću se s Putinom u naredne dve nedelje"! Tramp: Bajden je započinjao ratove jer je glupan! Ja sam ih zaustavio već osam, ovo će biti deveti! (video)
Kurir pre 13 minutajoš 76 povezanih

Đoković posle novog poraza od Sinera: Kao da je protutnjao voz...
Sputnik pre 51 minutajoš 61 povezana

Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli, spremni smo da odgovorimo
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za prestižnu nagradu Saharov Evropskog parlamenta
Rešetka pre 9 satijoš 16 povezanih

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 6 satijoš 35 povezanih