Povezane vesti
"Raskinuli smo jer nisam želela da rađam" Ena Čolić ne može više da ćuti o Bori Santani: "Nisam htela ni sina da upoznam sa…
Alo 19.08.2025
Ena razjasnila odnos sa Borom Santanom. Rijaliti učesnica Ena Čolić odlučila je da prokomentariše potez Bore Santane, koji ju je iznenadio. Santana je svojevremeno izjavio da živi po tuđim stanovima i nazvao ju je "romskom snajkom". Ata/Aloilustracija –… »
"Raskinuli smo jer nisam želela da rađam" Ena Čolić o raskidu sa Santanom, pomenula i maloletnog sina
Telegraf 19.08.2025
Rijaliti učesnica Ena Čolić rešila je da prokomentariše potez Bore Santane, koji ju je iznenadio. On je izjavio da živi po tuđim stanovima i nazvao je "romskom snajkom". - Bora je neko ko pravi atmosferu po žurkama. Ja sam sa tadašnjim dečkom raskinula… »
"Raskinuli smo jer nisam želela da rađam": Ena Čolić o Bori Santani: "Nisam htela ni sina da upoznam sa njim", evo da li je…
Blic 18.08.2025
Rijaliti učesnica Ena Čolić rešila je da prokomentariše potez Bore Santane, koji ju je iznenadio. On je izjavio da živi po tuđim stanovima i nazvao je "romskom snajkom". - Bora je neko ko pravi atmosferu po žurkama. Ja sam sa tadašnjim dečkom raskinula… »
Vesti dana »

Temperatura ide blizu 30 stepeni Šok prognoza za oktobar, a onda će stići sneg iz Hrvatske!
Alo pre 46 minutajoš 23 povezane

Ministar prosvete: Uskoro će biti raspisan konkurs za direktora Pete beogradske gimnazije
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

"San mi je da vodim reprezentaciju": Vladan Milojević otvorio dušu, pričao i o Zvezdi
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane

Zelenski: Rusija tokom noći na Ukrajinu lansirala više od 300 dronova i 37 raketa
RTV pre 56 minutajoš 18 povezanih