Povezane vesti
"Ti ćeš biti zvezda, sedi da popričamo" Evo kojoj pevačici je Marina Tucaković prorekla sudbinu!
Alo pre 29 dana
Ponosna je na saradnju sa Marinom Tucaković. Snežana Babić Sneki je svojevremeno otkrila da je upravo Marina Tucaković prognozirala uspeh koji je pevačica stekla. Jednom prilikom za domaće medije se prisetila tog trenutka. - Imala sam privilegiju i čast… »
Reči koje su promenile sve: Marina Tucaković ovoj pevačici predvidela sudbinu:"Ti ćeš biti zvezda, sedi malo da popričamo"…
Kurir pre 29 dana
Pevačica, Snežana Babić Sneki nedavno je govorila o Marini Tucaković i prisetila se njenih reči koje joj je uputila. - Imala sam privilegiju i čast da je poznajem, da poznajem onaj njen divan i širok osmeh kada je otvarala vrata svog stana u kojem su… »
Vesti dana »

Student FTN-a koji štrajkuje glađu ipak nije prebačen u bolnicu, kolege i Zborovi zovu na protest u četvrtak ispred suda u NS
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 41 povezana

Uhapšen diler iz Inđije: Policija u njegovom stanu pronašla amfetamin i marihuanu!
Kurir pre 45 minutajoš 42 povezane

Čubrilo dao prognozu za naredne dane: Na mraz baš nismo računali, a od ovog datuma definitivno prelazimo na jesenji režim
Nova pre 1 satjoš 33 povezane

Muškarac iz Srbije ubio suprugu u Beču, teško ranio ćerku i njenog dečka
N1 Info pre 45 minutajoš 23 povezane

Protest poljoprivrednika ispred suda u Novom Sadu zbog hapšenja kolega
Nova ekonomija pre 4 satijoš 17 povezanih