Povezane vesti

"Sve možeš da treniraš, da menjaš, ali to jedno..." Selektor srpskih kadeta Stevan Mijović o tome kako su "orlići" uzeli zlato…

"Sve možeš da treniraš, da menjaš, ali to jedno..." Selektor srpskih kadeta Stevan Mijović o tome kako su "orlići" uzeli zlato…

Večernje novosti pre 25 dana
Selektor kadetske košarkaške reprezentacije Srbije Stevan Mijović izjavio je danas da su igrači pokazali karakter na Evropskom prvenstvu i istakao da su svi u nacionalnom timu želeli medalju više od svih drugih selekcija. FOTO: FIBA.Basketball Kadeti… »
Mijović hvali zlatne košarkaše: Imaju neverovatan pobednički mentalitet

Mijović hvali zlatne košarkaše: Imaju neverovatan pobednički mentalitet

Euronews pre 24 dana
Kadeti Srbije su pre tri dana osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu (U16) u Tbilisiju, pošto su u finalu pobedili Litvaniju rezultatom 99:86. Selektor Stevan Mijović analizirao je osvajanje najsjajnije medalje koja je osvojena prilično ubedljivo… »
Mijović: Negde sam osećao sigurnost da mi ne možemo da izgubimo tri puta od njih

Mijović: Negde sam osećao sigurnost da mi ne možemo da izgubimo tri puta od njih

Sportski žurnal pre 24 dana
Selektor Srbije je rekao da ova generacija kadeta ima pobednički mentalitet. Selektor kadetske košarkaške reprezentacije Srbije Stevan Mijović izjavio je danas da su igrači pokazali karakter na Evropskom prvenstvu i istakao da su svi u nacionalnom timu… »
Kad je litvanija prebrođena bilo je lakše! Mijović: Igrači su želeli medalju više od svih drugih selekcija

Kad je litvanija prebrođena bilo je lakše! Mijović: Igrači su želeli medalju više od svih drugih selekcija

Dnevnik pre 24 dana
BEOGRAD: Selektor kadetske košarkaške reprezentacije Srbije Stevan Mijović izjavio je danas da su igrači pokazali karakter na Evropskom prvenstvu i istakao da su svi u nacionalnom timu želeli medalju više od svih drugih selekcija. Kadeti Srbije su pre… »

Vesti dana »