Povezane vesti
Direktor policije tvrdi: "u Srbiji nema nerešenih teških ubistava"
Alo 20.08.2025
Direktor policije Dragan Vasiljević izjavio je da na teritoriji Srbije nema nijedno nerešeno teško ubistvo i upitao u kojoj to drugoj zemlji u Evropi ima. -Mi treba da konstatujemo da u Srbiji nema nerešenih teških ubistava. U kojoj to Evropskoj zemlji… »
Vasiljević: U Srbiji nema nijedno nerešeno teško ubistvo, gde to u Evropi još ima?
Telegraf 20.08.2025
Direktor policije Dragan Vasiljević izjavio je da na teritoriji Srbije nema nijedno nerešeno teško ubistvo i upitao u kojoj to drugoj zemlji u Evropi ima. ''Mi treba da konstatujemo da u Srbiji nema nerešenih teških ubistava. U kojoj to Evropskoj zemlji… »
Vesti dana »
Eksplozije u Teheranu, iranski predsednik se izvinio susedima; Vašington post: Rusija dostavlja Iranu podatke o američkim položajima
RTS pre 0 minutajoš 20 povezanih
UŽIVO Najjači raketni udar na Iran dosad; pogođena još jedna škola, Teheran gađao tanker sa naftom
Sputnik pre 25 minutajoš 23 povezane
VIDEO Devojka viknula "Novače oženi me", Đoković ostao hladan pa se iznenadio kada se začulo "on je moj"
Nova pre 40 minutajoš 26 povezanih
Sunčani vikend pred nama, od ponedeljka košava: Da li nas čeka "baba Marta"?
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Počinje moto sezona, policija apeluje na oprez: Već pet motociklista poginulo od početka godine
RINA pre 30 minutajoš 12 povezanih