Povezane vesti
"Vukao sam džak i video čoveka u lokvi krvi": Organizatori gulašijade o kobnoj tuči u Topoli
Mondo 20.08.2025
U selu Junkovac u Topoli 17. avgusta dogodila se tragedija nakon završetka manifestacije Junkovačka gulašijada i pasuljijada, kada je u tuči ubijen 46-godišnji Miroslav G . Sve je išlo po planu do 20 časova, dok nisu počele prepirke. "Sve je išlo po… »
Ispovest majke ubijenog kod Topole Otišao je nasmejan, a sada mi ga vraćaju u sanduku!
Alo 20.08.2025
Srce mi je slomljeno, ostala sam bez jednog sina. Ne znam zašto je napadnut, ali znam samo da mog sina više nema, poručuje majka Milica. - Ne znam šta se dogodilo, odnosno uzrok svega, ali ono što znam jeste to da moga sina više nema - ovim rečima… »
Vesti dana »
Ambasador Srbije u Švajcarskoj: U požaru povređeno troje srpskih državljana, jedan nestao
Serbian News Media pre 2 satajoš 30 povezanih
Partizan na dnu, Zvezda ostala na istom - ovo je tabela Evrolige na polusezoni
B92 pre 36 minutajoš 27 povezanih
(Foto) "Utrčao sam da nađem brata, video sam ljude kako gore od glave do pete!" Dan nakon jezivog požara u Švajcarskoj, roditelji u očaju iščekuju vesti o svojoj deci
Blic pre 37 minutajoš 59 povezanih
Veliki povratak na horizontu? Alimpijević otkrio detalje oko Kalinića i reprezentacije!
Hot sport pre 2 satajoš 90 povezanih
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 22 povezane