Povezane vesti

Kiprani se slade pafosovom pobedom nad zvezdom: „Arnautović, Krunić i Radonjić su se hvatali za glave!“ lazar Marković ima…

Kiprani se slade pafosovom pobedom nad zvezdom: „Arnautović, Krunić i Radonjić su se hvatali za glave!“ lazar Marković ima…

Hot sport pre 20 minuta
David Luiz je takođe proslavio pobedu svojih saigrača! Lokalni portali sa Kipra od sinoć ne prestaju da prate Pafos nakon pobede u Beogradu, a najviše prostora u jutarnjim izveštajima posvetili su reakcijama igrača i atmosferi po povratku ekipe na… »
Zvezdan Terzić veruje u pobedu: „Uveren sam da smo bolji tim od Pafosa“ lazar Marković ima novi klub: Ono što je najavljivano…

Zvezdan Terzić veruje u pobedu: „Uveren sam da smo bolji tim od Pafosa“ lazar Marković ima novi klub: Ono što je najavljivano…

Hot sport pre 20 minuta
„I da ćemo sledeceg utorka pobediti i igrati najjače UEFA takmičenje“ Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, osvrnuo se na sinoćnji poraz od Pafosa u Beogradu (2:1) i istakao optimizam pred revanš u Limasolu. – U sportu je najlepše jutro posle… »
Fiba dala svoje predikcije za predstojeći Evrobasket: Srbija šampion – Nikola Jokić MVP! Lazar Marković ima novi klub: Ono što…

Fiba dala svoje predikcije za predstojeći Evrobasket: Srbija šampion – Nikola Jokić MVP! Lazar Marković ima novi klub: Ono što…

Hot sport pre 20 minuta
FIBA nas vidi kao velike favorite! Evrobasket samo što nije počeo, a reprezentacije ulaze u završni deo priprema. Uoči samog takmičenja, FIBA je provela anketu među akreditovanim novinarima koji su dali svoje projekcije za predstojeći Evrobasket u više… »
Zvezdin poraz boli još više: Ovo se crveno-belima nije dogodilo skoro celu deceniju! Lazar Marković ima novi klub: Ono što je…

Zvezdin poraz boli još više: Ovo se crveno-belima nije dogodilo skoro celu deceniju! Lazar Marković ima novi klub: Ono što je…

Hot sport pre 20 minuta
Izgubila je Zvezda u Beogradu, ali u Pafosu ima čemu da se nada! Crvena zvezda je posle dugog niza mečeva bez poraza na svom stadionu u kvalifikacijama za evropska takmičenja doživela neočekivan poraz, pošto je kiparski Pafos slavio u Beogradu rezultatom… »
Uspešna noć za nama za srpske tenisere: Hamad Međedović i Miomir Kecmanović u osmini finala Vinston Sejlema! Lazar Marković…

Uspešna noć za nama za srpske tenisere: Hamad Međedović i Miomir Kecmanović u osmini finala Vinston Sejlema! Lazar Marković…

Hot sport pre 20 minuta
Dva od dva za srpske predstavnike! Hamad Međedović nastavio je sa dobrim partijama i izborio mesto u osmini finala turnira u Vinston Sejlemu, savladavši Britanca Džejkoba Firnlija posle dva seta – 6:4, 7:6(2). Meč je trajao sat i 36 minuta, a srpski… »
Svetislav Pešić prelomio: Jedan igrač ‘precrtan’ – Mnogi su se iznenadili kada su videli o kome se radi! Lazar Marković ima…

Svetislav Pešić prelomio: Jedan igrač ‘precrtan’ – Mnogi su se iznenadili kada su videli o kome se radi! Lazar Marković ima…

Hot sport pre 20 minuta
Srbija ulazi u Evrobasket 2025 sa izmenjenim sastavom i jasno definisanim prioritetima. Selektor Svetislav Pešić moraće da se nosi sa izostankom dva važna igrača – Uroša Trifunovića i Alena Smailagića. Trifunović je već otišao u Tel Aviv kako bi nastavio… »
Spisak je kraći za jedno ime: Bek reprezentacije se vratio u klub i neće putovati na Evrobasket! Lazar Marković ima novi klub…

Spisak je kraći za jedno ime: Bek reprezentacije se vratio u klub i neće putovati na Evrobasket! Lazar Marković ima novi klub…

Hot sport pre 20 minuta
Uroš Trifunović propušta ovogodišnju smotru najboljih reprezentacija Evrope! Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja pripreme za Evropsko prvenstvo bez Uroša Trifunovića, iako je mladi bek bio deo uvodnog dela trening kampa pod komandom Svetislava… »
Arnautović se javio posle poraza Zvezde FOTO

Arnautović se javio posle poraza Zvezde FOTO

B92 pre 4 minuta
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović javio se posle poraza tog tima od Pafosa (2:1). Crveno-beli su doživeli iznenađujući poraz u Beogradu, u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. Arnautovića, koji se oporavlja od povrede nije bilo, ali se njegov… »
Epski raspad Cicipasa posle razlaza sa Ivaniševićem, ispao u drugom kolu turnira u SAD

Epski raspad Cicipasa posle razlaza sa Ivaniševićem, ispao u drugom kolu turnira u SAD

Nova pre 40 minuta
Stefanos Cicipas, grčki teniser, nikako ne uspeva da pronađe staru dobru formu, pa je doživeo još jedan rezultatski debakl. Ispao je Grk već u drugom kolu turnira u Vinston-Sejlemu, pošto je bolji od njega bio Junčaokete Bu sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2… »
Marko Arnautović se obratio navijačima posle poraza od Pafosa: Snažna poruka značiće Delijama

Marko Arnautović se obratio navijačima posle poraza od Pafosa: Snažna poruka značiće Delijama

Telegraf pre 24 minuta
Fudbaler Crvene zvezde, Marko Arnautović, obratio se navijačima nakon poraza od Pafosa u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona i poslao snažnu poruku. Zvezda je dan ranije bila poražena, pošto je nakon 90 minuta Pafos uspeo dva puta da zatrese mrežu… »
Anketa Fibe - Srbija ogroman favorit za zlato, Jokić MVP

Anketa Fibe - Srbija ogroman favorit za zlato, Jokić MVP

RTS pre 1 sat
Svetska košarkaška federacija je objavila anketu među akreditovanim medijima po kojoj je Srbija prvi favorit za zlato. Članovi akreditovanih medija popunili su anketu na nekoliko pitanja i prema njihovom mišljenju i čak 73 posto glasova je odredilo… »
Milovan Đorić: Zvezda nije imala nijednu svetlu tačku (VIDEO)

Milovan Đorić: Zvezda nije imala nijednu svetlu tačku (VIDEO)

Sport klub pre 2 sata
Poznat kao "prvi srpski bek", još poznatiji kao "bata Đora", čuveni Milovan Đorić je analizirao meč Crvena zvezda - Pafos u emisiji SportSKi dan. Prvo je govorio o pomenutim nadimcima. „Pa, oba su mi draga. Prvi sam dobio kada je igrala Zvezda protiv… »
Svetislav Pešić otpisao još jednog reprezentativca: Zna se ko ne ide sa Srbijom na Eurobasket

Svetislav Pešić otpisao još jednog reprezentativca: Zna se ko ne ide sa Srbijom na Eurobasket

Mondo pre 2 sata
Košarkaška reprezentacija Srbije biće prvi faovirt za osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2025. godine, a polako se kristališe tim koji će selektor Svetislav Pešić povesti u Rigu. Prvo je otkriveno da na turnir ne putuje Uroš Trifunović kojem… »
"Ne sviđa mi se što su igrači Zvezde to uradili!" Ranko Stojić upozorio javnost zbog scene posle poraza od Pafosa: Brine me…

"Ne sviđa mi se što su igrači Zvezde to uradili!" Ranko Stojić upozorio javnost zbog scene posle poraza od Pafosa: Brine me…

Kurir pre 1 sat
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Pafosa (1:2) na Marakani u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona. Po završetku utakmice mnogi igrači Zvezde polegali su na travu u očaju, a to se nije svidelo Ranku Stojiću, koji je na Areni Sport istakao sledeće: -… »
Dva imena otpala sa Pešićevog spiska za Evrobasket

Dva imena otpala sa Pešićevog spiska za Evrobasket

Nova pre 1 sat
Uroš Trifunović i Alen Smailagić neće nastupati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Ovakav ishod mogao se naslutiti pošto su obojica preskočili veći deo priprema zbog problema sa povredama. Kako je preneo Meridian sport… »
Terzić: Uveren sam da ćemo na Kipru eliminisati Pafos, prava mera za Zvezdu je Liga Šampiona

Terzić: Uveren sam da ćemo na Kipru eliminisati Pafos, prava mera za Zvezdu je Liga Šampiona

Sportski žurnal pre 1 sat
„Smatram da smo u ovom trenutku bolji tim, sa boljim igračima i boljim trenerom“. Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je u intervjuu za Tanjug da je uvereniji nego ikad da će crveno - beli i ove godine igrati Ligu šampiona. - U… »
Nova vest o spisku Srbije: Pešić doneo odluku o Smailagiću

Nova vest o spisku Srbije: Pešić doneo odluku o Smailagiću

Sport klub pre 1 sat
Još jedno ime “skraćeno” je sa spiska reprezentacije Srbije pred Evropsko prvenstvo. Razlog je ponovo, nažalost, povreda. Alen Smailagić, krilni centar Virtusa, neće putovati za Rigu, gde Srbija 27. avgusta počinje nastup na Evropskom prvenstvu… »
Delije su samo ovo želele da čuju posle poraza od Pafosa! Oglasio se Radonjić i porukom na Instagramu "zapalio" navijače! Foto…

Delije su samo ovo želele da čuju posle poraza od Pafosa! Oglasio se Radonjić i porukom na Instagramu "zapalio" navijače! Foto…

Kurir pre 1 sat
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su sinoć od Pafosa na svom stadionu rezultatom 1:2 u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona. Na ovaj način crveno-beli prekinuli su niz dug devet godina, te su poraženi u nekom kvalifikacionom meču za evropsko takmičenje u… »
Svetislav Pešić presekao! Još jedan igrač otpao sa spiska putnika za Eurobasket!

Svetislav Pešić presekao! Još jedan igrač otpao sa spiska putnika za Eurobasket!

Kurir pre 1 sat
Posle Uroša Trifunovića, koji je jutros otpao sa spiska reprezentacije Srbije za Eurobasket, Svetislav Pešić otpisao je još jednog košarkaša. Prema svim očekivanjima, na Evropsko prvenstvo neće ići ni Alen Smailagić, koji je poput Trifunovića imao… »
Pešić "precrtao" Smailagića

Pešić "precrtao" Smailagića

B92 pre 1 sat
Svetislav Pešić neće računati na Alena Smailagića za predstojeće Evropsko prvenstvo. U sredu je već objavljeno da Uroš Trifunović više nije sa ekipom i da se uputio ka Tel Avivu gde ga čekaju treninzi sa Makabijem, a nedugo potom stiže vest da neće biti… »
Pešić skratio spisak?! Najnovije vesti iz tabora Srbije pred Evrobasket!

Pešić skratio spisak?! Najnovije vesti iz tabora Srbije pred Evrobasket!

Večernje novosti pre 1 sat
Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić nedavno je poveo 15 igrača u Minhen, na pripremni turnir na kome su "orlovi" trijumfovali pobedivši i aktuelne prvake sveta, a izgleda da je danas postalo poznato i ko od srpskih košarkaša… »
Terzić: "Pobedićemo na Kipru i igrati Ligu šampiona"

Terzić: "Pobedićemo na Kipru i igrati Ligu šampiona"

Sportske.net pre 2 sata
Generalni direktor Crvene zvezde govorio je za Tanjug dan posle poraza prvaka Srbije od Pafosa u Beogradu sa 1:2, u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. I pored jako lošeg rezultata i činjenice da se Pafos pokazao kao veoma ozbiljna ekipa… »
„Noćna mora“ Milojevića – najbrži gol i kapitulacija posle devet godina!

„Noćna mora“ Milojevića – najbrži gol i kapitulacija posle devet godina!

Sputnik pre 3 sata
Crvena zvezda je protiv Pafosa primila gol u 37. sekundi, što joj je najbrže primljen gol u kvalifikacijama za evropska takmičenja, a ujedno i prvi poraz crveno-belih na Marakani na putu ka Evropi posle devet godina. Takođe, Pafos je nastavio da bude… »
Čika Miša nam rekao da Zvezda nema igru: "Gledao sam, a bolje da nisam"

Čika Miša nam rekao da Zvezda nema igru: "Gledao sam, a bolje da nisam"

Mondo pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Pafosa (2:1) u Beogradu, u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona. Izabranici Vladana Milojevića odigrali su jedan od najslabijih evropskih mečeva u njegovoj eri, tako da se može reći da je Zvezda uglavnom bila… »
Terzić: Uveren sam da ćemo na Kipru eliminisati Pafos i ponovo igrati u Ligu šampiona

Terzić: Uveren sam da ćemo na Kipru eliminisati Pafos i ponovo igrati u Ligu šampiona

Euronews pre 3 sata
Crvena zvezda je sinoć u Beogradu poražena od kiparskog Pafosa 2:1 i odluku o plasmanu u grupnu fazu elitnog takmičenja doneće revanš u Limasolu. Utisci se još sležu, ali ruku na srce crveno-beli su odigrali ispod očekivanja, nivoa i renomea, pa to daje… »
Najteže jutro posle poraza – Terzić: Uveren sam da ćemo igrati Ligu šampiona, bolji smo od Kiprana

Najteže jutro posle poraza – Terzić: Uveren sam da ćemo igrati Ligu šampiona, bolji smo od Kiprana

Dnevnik pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su 1:2 od Pafosa u Beogradu u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. – U sportu je najlepše jutro posle pobede i najteže jutro posle poraza. Tako je oduvek bilo i biće, ali sam evo danas kad je sve prenoćilo… »
Oglasio se Zvezdan Terzić: "Ne prihvatamo Ligu Evrope s tolikim ulaganjem, samo Liga šampiona"

Oglasio se Zvezdan Terzić: "Ne prihvatamo Ligu Evrope s tolikim ulaganjem, samo Liga šampiona"

Mondo pre 3 sata
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je pred utakmicu sa Pafosom da srpski šampion mora da "zgazi" kiparskog, ali to nismo videli u prvom meču na "Marakani". Zvezda je sasvim neočekivano poražena 2:1, što znači da na revanš putuj ipak… »
Otpalo jedno ime za evrobasket: Na ovog igrača Pešić ne računa

Otpalo jedno ime za evrobasket: Na ovog igrača Pešić ne računa

Dnevnik pre 2 sata
Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić neće računati na Uroša Trifunovića. Kako prenosi Sport klub, 24-godišnji Beograđanin je razgovarao sa selektorom i neće igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje počinje 27. avgusta. Nekadašnji krilni… »
Ubeđen sam da će zvezda igrati Ligu šampiona: Zvezdan Terzić se oglasio dan posle poraza od Pafosa!

Ubeđen sam da će zvezda igrati Ligu šampiona: Zvezdan Terzić se oglasio dan posle poraza od Pafosa!

Kurir pre 2 sata
Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, veruje da njegov tim može igrati u Ligi šampiona, bez obzira na poraz u prvoj utakmici plej-ofa od Pafosa u Beogradu (1:2). Zvezdan Terzić pružio je podršku treneru Vladanu Milojeviću i fudbalerima… »
Terzić: Bolji smo, pobedićemo i ući u Ligu šampiona!

Terzić: Bolji smo, pobedićemo i ući u Ligu šampiona!

Sport klub pre 2 sata
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, oglasio se posle poraza od Pafosa i poslao optimističnu poruku. Terzić je u izjavi agenciji Tanjug prvo imao osvrt na igru: Sport Klub vam pruža priliku da se igrate i vi okušate svoje selektorsko i… »
Kakve reči zvezdana terzića! "Zvezda je bolji tim i plasiraće se u Ligu šampiona"

Kakve reči zvezdana terzića! "Zvezda je bolji tim i plasiraće se u Ligu šampiona"

Večernje novosti pre 3 sata
U sportu je najlepše jutro posle pobede i najteže jutro posle poraza. Tako je oduvek bilo i biće, ali sam evo danas kad je sve prenocilo, uvereniji nego ikad da cemo i ove godine igrati Ligu šampiona, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan… »
Terzić: "Uveren sam da ćemo igrati u LŠ"

Terzić: "Uveren sam da ćemo igrati u LŠ"

B92 pre 3 sata
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić prokomentarisao je poraz u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona. Zvezda je u utorak u Beogradu poražena od kiparskog Pafosa 2:1 i odluku o plasmanu u grupnu fazu elitnog takmičenja doneće revanš u… »
Jedan igrač Srbije otpao iz tima za Evrobasket?

Jedan igrač Srbije otpao iz tima za Evrobasket?

B92 pre 2 sata
Bliži se odluka selektora košarkaške reprezentacije Srbije Svetislava Pešića, a izgleda da je ostao bez još jednog igrača pred objavu konačnog spiska za Evrobasket. Kako prenose mediji, Pešić neće moći da računa na Uroša Trifunovića na predstojećem… »
Terzić uveren da će „Zvezda“ igrati Ligu šampiona

Terzić uveren da će „Zvezda“ igrati Ligu šampiona

Politika pre 3 sata
U sportu je najlepše jutro posle pobede i najteže jutro posle poraza. Tako je oduvek bilo i biće, ali sam evo danas kad je sve prenoćilo, uvereniji nego ikad da ćemo i ove godine igrati Ligu šampiona, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan… »
Miomir Kecmanović i Hamad Međedović u osmini finala

Miomir Kecmanović i Hamad Međedović u osmini finala

Vesti online pre 3 sata
Srpski teniseri Miomir Kecmanović i Hamad Međedović plasirali su se u osminu finala ATP turnira serije 250 u američkom Vinston Sejlemu. Njihovi dueli završeni su u razmaku od desetak minuta, obojica su ostvarili pobede praktično na identičan način… »
Spisak Srbije za Evrobasket: Jedno ime manje

Spisak Srbije za Evrobasket: Jedno ime manje

Sport klub pre 3 sata
Širi spisak Srbije kraći je za jedno ime. Kako je potvrđeno za Sport klub, Uroš Trifunović neće učestvovati na Evropskom prvenstvu, koje počinje 27. avgusta. Nekadašnji krilni košarkaš Partizana otputovao je u sredu u jutarnjim časovima u Tel Aviv, kako… »
"Ne sviđa mi šta su uradili na kraju": Ranko Stojić primetio potez igrača Zvezde i upozorio

"Ne sviđa mi šta su uradili na kraju": Ranko Stojić primetio potez igrača Zvezde i upozorio

Mondo pre 3 sata
Crvena zvezda doživela je neočekivan poraz kod kuće od Pafosa u prvom meču plej-ofa Lige šampiona (2:1), tako da će iduće nedelje na Kipru morati da juri rezultat. S obzirom na to da je ovo prvi poraz Zvezde u evropskim kvalifikacijama na "Marakani"… »
Crvena zvezda nije položila prvi ispit, ostaje prilika da se u revanšu istakne i plasira u Ligu šampiona

Crvena zvezda nije položila prvi ispit, ostaje prilika da se u revanšu istakne i plasira u Ligu šampiona

Danas pre 3 sata
Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz od 2:1 u Beogradu od Pafosa u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Treba biti iskren i priznati da su Kiprani daleko najkvalitetniji protivnik sa kojim se suočila ekipa Vladana Milojevića… »
Albanci sikte od besa: Ne mogu da veruju šta se desilo u Beogradu

Albanci sikte od besa: Ne mogu da veruju šta se desilo u Beogradu

Večernje novosti pre 3 sata
Crvena zvezda i Pafos su na Marakani odigrali izuzetno uzbudljivu prvu utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, a tom prilikom gostujući navijači oduševili su celu Srbiju. Zapravo, ne baš celu - jer se jedan deo onih koji žive u južnoj srpskoj… »
Pafos "ranio" Zvezdu kao niko nikad

Pafos "ranio" Zvezdu kao niko nikad

B92 pre 3 sata
Fudbaleri Crvene zvezde su veoma rano primili gol od Pafosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Crvena zvezda je u utorak uveče doživela šokantan poraz na svom terenu od kiparskog Pafosa, a konačni rezultat prve utakmice bio je 2:1 za goste. Zvezda je… »
Nemanja Radonjić se javio posle Pafosa i porukom na Instagramu bacio navijače Zvezde u trans

Nemanja Radonjić se javio posle Pafosa i porukom na Instagramu bacio navijače Zvezde u trans

Telegraf pre 3 sata
Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić oglasio se na društvenim mrežama, dan nakon što su crveno-beli poraženi od Pafosa u prvom meču plej-ofa Lige šampiona (2:1)! Radonjić nije igrao u utorak veče zbog povrede, meč je posmatrao iz lože Marakane, dok je… »
Fiba objavila predikcije za Evrobasket: Srbija sigurno na podijumu, a ovo su šanse za zlato

Fiba objavila predikcije za Evrobasket: Srbija sigurno na podijumu, a ovo su šanse za zlato

Telegraf pre 4 sati
Košarkaško Evropsko prvenstvo nam se bližu i samo što nije počelo, a timovu polako ulaze u poslednju fazu priprema kako bi u prvenstvo ušli na najbolji mogući način. Kao što to obično biva, FIBA je uoči turnira poslala akreditovanim medijima da iznesu… »
Srbija ostala bez jednog igrača pred Eurobasket! Svetislav Pešić neće moći da računa na ovog košarkaša!

Srbija ostala bez jednog igrača pred Eurobasket! Svetislav Pešić neće moći da računa na ovog košarkaša!

Kurir pre 4 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, neće moći da računa na Uroša Trifunovića na predstojećem Eurobasketu. Dugo se mučio Trifunović sa povredom, nije bio ni na jednom pripremnom turniru Srbije uoči Evropskog prvenstva, te je bilo… »
Jedan manje na spisku Srbije za Eurobasket 2025: Pešić je morao da donese ovu odluku

Jedan manje na spisku Srbije za Eurobasket 2025: Pešić je morao da donese ovu odluku

Mondo pre 5 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja pripreme sa 16 košarkaša. Od danas sa timom više nije Uroš Trifunović koji se seli u Tel Aviv, gde će raditi sa svojom novom ekipom Makabije, prenosi " Meridijan Sport". Dva dana ranije, selektor Pešić obavio je… »
Zvezda nije jedina – „pomračenje“ domaćina

Zvezda nije jedina – „pomračenje“ domaćina

Sputnik pre 4 sati
Sva tri domaćina u prvim mečevima plej-ofa Lige šampiona su poražena. Nije Crvena zvezda jedina podbacila protiv Pafosa (1:2), „loši“ gosti bili su i Klub Briž i Karabag, koji su odneli čitav plen iz Glazgova i Budimpešte. Crvena zvezda neočekivano je… »
Šok! Srbija ostala bez jednog igrača pred Evrobasket

Šok! Srbija ostala bez jednog igrača pred Evrobasket

Večernje novosti pre 5 sati
SADA je sve jasno! Screenshot: RTS Uroš Trifunović, neće biti deo sastava Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu, iako je početkom priprema trenirao sa reprezentacijom pod vođstvom Svetislava Pešića. Dugo se mučio Trifunović sa povredom, nije bio ni… »
Uroš Trifunović napustio reprezentaciju i zaputio se za Tel Aviv

Uroš Trifunović napustio reprezentaciju i zaputio se za Tel Aviv

Telegraf pre 6 sati
Srpski reprezentativac, Uroš Trifunović, neće biti deo sastava Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu, iako je početkom priprema trenirao sa reprezentacijom pod vođstvom Svetislava Pešića. Bek, koji je iza sebe imao veoma dobru sezonu u Tofašu, našao… »
Kiparski mediji: "Arnautović i Krunić se hvataju za glavu, David Luiz likuje!"

Kiparski mediji: "Arnautović i Krunić se hvataju za glavu, David Luiz likuje!"

Sportske.net pre 6 sati
Poznati kiparski portal "Kerkida.net" uglavnom celo jutro piše o Pafosu, o tome kako su Srbi razočarani, a ispratili su i delegaciju Pafosa od polaska iz Beograda pa do sletanja na ostrvo. Ipak, možda najviše pažnje su posvetili Davidu Luizu koji je… »
Evo kada Hamad Međedović igra za četvrtfinale u Vinston Sejlemu, a kada je na terenu Miomir Kecmanović

Evo kada Hamad Međedović igra za četvrtfinale u Vinston Sejlemu, a kada je na terenu Miomir Kecmanović

Telegraf pre 6 sati
Dvojica srpskih tenisera Hamad Međedović i Miomir Kecmanović nastupiće na predstojećem ATP turniru serije 250, Vinston Sejlemu, a sada je poznato i kada će nastupiti. Prema rasporedu za 20. avgust Hamad Međedović na glavni stadion neće izaći pre 22 časa… »
Novi debakl Cicipasa – peti poraz u šest mečeva

Novi debakl Cicipasa – peti poraz u šest mečeva

Sport klub pre 9 sati
ATP nema kategoriju „najveći pad u jednoj godini“, ali da ima, nema sumnje da bi je za ovu dobio Stefanos Cicipas. Nekada treći teniser sveta, finalista Rolan Garosa i Australijskog opena, tone tolikom brzinom kao da su mu džepovi prepuni kamenja. Noćas… »
Kraj za Lajovića na Ju-Es openu

Kraj za Lajovića na Ju-Es openu

Danas pre 21 sat
Srspki teniser Dušan Lajović ispao je već na startu kvalifikacija za Ju-Es open. Bolji od srpskog tenisera bio je Francuz Luka van Aš koji je slavio 2:0 (6:3, 6:1). U prvom setu je Lajović, 129. na ATP listi, prvi stigao do brejka, ali je zatim pretrpeo… »

Vesti dana »