Повезане вести

Терзић: Уверен сам да ћемо на Кипру елиминисати Пафос, права мера за Звезду је Лига шампиона

Терзић: Уверен сам да ћемо на Кипру елиминисати Пафос, права мера за Звезду је Лига шампиона

Спортски журнал 20.08.2025
„Сматрам да смо у овом тренутку бољи тим, са бољим играчима и бољим тренером“. Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић рекао је у интервјуу за Тањуг да је уверенији него икад да ће црвено - бели и ове године играти… »
Кипрани се сладе пафосовом победом над звездом: „Арнаутовић, Крунић и Радоњић су се хватали за главе!“ рана кандидатура за…

Кипрани се сладе пафосовом победом над звездом: „Арнаутовић, Крунић и Радоњић су се хватали за главе!“ рана кандидатура за…

Хот спорт 20.08.2025
Давид Луиз је такође прославио победу својих саиграча! Локални портали са Кипра од синоћ не престају да прате Пафос након победе у Београду, а највише простора у јутарњим извештајима посветили су реакцијама играча и атмосфери по… »
Фиба дала своје предикције за предстојећи Евробаскет: Србија шампион – Никола Јокић МВП! Рана кандидатура за чемпионшип: Вест…

Фиба дала своје предикције за предстојећи Евробаскет: Србија шампион – Никола Јокић МВП! Рана кандидатура за чемпионшип: Вест…

Хот спорт 20.08.2025
ФИБА нас види као велике фаворите! Евробаскет само што није почео, а репрезентације улазе у завршни део припрема. Уочи самог такмичења, ФИБА је провела анкету међу акредитованим новинарима који су дали своје пројекције за… »
Списак је краћи за једно име: Бек репрезентације се вратио у клуб и неће путовати на Евробаскет! Рана кандидатура за…

Списак је краћи за једно име: Бек репрезентације се вратио у клуб и неће путовати на Евробаскет! Рана кандидатура за…

Хот спорт 20.08.2025
Урош Трифуновић пропушта овогодишњу смотру најбољих репрезентација Европе! Кошаркашка репрезентација Србије наставља припреме за Европско првенство без Уроша Трифуновића, иако је млади бек био део уводног дела тренинг кампа… »
Звездин пораз боли још више: Ово се црвено-белима није догодило скоро целу деценију! Рана кандидатура за чемпионшип: Вест Хем…

Звездин пораз боли још више: Ово се црвено-белима није догодило скоро целу деценију! Рана кандидатура за чемпионшип: Вест Хем…

Хот спорт 20.08.2025
Изгубила је Звезда у Београду, али у Пафосу има чему да се нада! Црвена звезда је после дугог низа мечева без пораза на свом стадиону у квалификацијама за европска такмичења доживела неочекиван пораз, пошто је кипарски Пафос… »
Звездан Терзић верује у победу: „Уверен сам да смо бољи тим од Пафоса“ рана кандидатура за чемпионшип: Вест Хем прегажен…

Звездан Терзић верује у победу: „Уверен сам да смо бољи тим од Пафоса“ рана кандидатура за чемпионшип: Вест Хем прегажен…

Хот спорт 20.08.2025
„И да ћемо следецег уторка победити и играти најјаче УЕФА такмичење“ Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, осврнуо се на синоћњи пораз од Пафоса у Београду (2:1) и истакао оптимизам пред реванш у Лимасолу. – У… »
Успешна ноћ за нама за српске тенисере: Хамад Међедовић и Миомир Кецмановић у осмини финала Винстон Сејлема! Рана кандидатура…

Успешна ноћ за нама за српске тенисере: Хамад Међедовић и Миомир Кецмановић у осмини финала Винстон Сејлема! Рана кандидатура…

Хот спорт 20.08.2025
Два од два за српске представнике! Хамад Међедовић наставио је са добрим партијама и изборио место у осмини финала турнира у Винстон Сејлему, савладавши Британца Џејкоба Фирнлија после два сета – 6:4, 7:6(2). Меч је трајао сат и… »
Орлови у Риги без Трифуновића

Орлови у Риги без Трифуновића

Списак Светислава Пешића краћи за бека Макабија. У јеку одличних издања репрезентације Србије, скрајнуто је кључно питање – ко путује у Ригу на Евробаскет? Гледајући припремне утакмице, већина љубитеља Орлова могла је да… »
Терзић: "Победићемо на Кипру и играти Лигу шампиона"

Терзић: "Победићемо на Кипру и играти Лигу шампиона"

Спортске.нет 20.08.2025
Генерални директор Црвене звезде говорио је за Тањуг дан после пораза првака Србије од Пафоса у Београду са 1:2, у првој утакмици плеј-офа за пласман у Лигу шампиона. И поред јако лошег резултата и чињенице да се Пафос показао… »
Међедовић и Кецмановић рутински до четврфинала Винстон Сејлема

Међедовић и Кецмановић рутински до четврфинала Винстон Сејлема

Спорт клуб 20.08.2025
Миомир Кецмановић се за мање од сат времена игре пласирао у четвртфинале турнира у Винстон Сејлему. Српски тенисер је у другом колу био бољи од 34. играча света, Италијана Луцијана Дардерија са 6:3, 6:1. Кецмановић је одиграо… »
Фиба објавила предикције за Евробаскет: Србија сигурно на подијуму, а ово су шансе за злато

Фиба објавила предикције за Евробаскет: Србија сигурно на подијуму, а ово су шансе за злато

Телеграф 20.08.2025
Кошаркашко Европско првенство нам се ближу и само што није почело, а тимову полако улазе у последњу фазу припрема како би у првенство ушли на најбољи могући начин. Као што то обично бива, ФИБА је уочи турнира послала… »
Кецмановићу довољан један сат: Убедљив тријумф за четвртфинале Винстон-Сејлема

Кецмановићу довољан један сат: Убедљив тријумф за четвртфинале Винстон-Сејлема

Дневник 20.08.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у четвртфинале турнира у америчком граду Винстон-Сејлему. Он је победио Италијана Лућијана Дардерија резултатом 6:3, 6:1 за само 59 минута. Кецмановићев наредни ривал биће победник… »
Кецмановиц́ убедљив у САД!

Кецмановиц́ убедљив у САД!

Спутник 20.08.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановиц́ пласирао се у четвртфинале турнира у америчком граду Винстон-Сејлему, пошто је победио Италијана Луц́ијана Дардерија резултатом 6:3, 6:1. Меч је трајао само 59 минута. Кецмановиц́ев наредни ривал… »
Кецмановић бољи од Дардерија за пласман у четвртфинале Винстон-Сејлема

Кецмановић бољи од Дардерија за пласман у четвртфинале Винстон-Сејлема

РТС 20.08.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се четвртфинале турнира у Винстон-Сејлему пошто је победио Италијана Луцијана Дардерија, трећег носиоца на турниру, резултатом 2:0 - 6:3, 6:1. Миомир Кецмановић и Луцијано Дардери састали… »
Кецмановић експресно до четвртфинала у Винстон-Сејлему

Кецмановић експресно до четвртфинала у Винстон-Сејлему

Спортске.нет 20.08.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се вечерас у четвртфинале турнира у Винстон-Сејлему, пошто је победио италијанског играча Лучијана Дардерија са 6:3, 6:1. Меч између Дардерија и Кецмановића, 34. и 45. играча света… »
Кецмановић за 58 минута победио Дардерија

Кецмановић за 58 минута победио Дардерија

Кецмановић у четвртфиналу чека победника меча између Себастијана Корде и Камила Мајхшака. Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у четвртфинале турнира у Винстон-Сејлему, пошто је победио италијанског играча Лучијана… »
Кецмановић у четвртфиналу

Кецмановић у четвртфиналу

Политика 20.08.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у четвртфинале турнира у америчком граду Винстон-Сејлему, пошто је вечерас победио Италијана Лућијана Дардерија резултатом 6:3, 6:1. Меч је трајао само 59 минута. Кецмановићев наредни… »
Браво, мишо! Кецмановић разбио Италијана за четвртфинале Винстон-Сејлема

Браво, мишо! Кецмановић разбио Италијана за четвртфинале Винстон-Сејлема

Вечерње новости 20.08.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у четвртфинале турнира у америчком граду Винстон-Сејлему, пошто је вечерас победио Италијана Лућијана Дардерија резултатом 6:3, 6:1. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ТОЛГА АКМЕН Меч је трајао само 59… »
Србин разбио италијана: Кецмановић победио Дардерија за пласман у четвртфинале турнира у Винстон-Сејлему

Србин разбио италијана: Кецмановић победио Дардерија за пласман у четвртфинале турнира у Винстон-Сејлему

Курир 20.08.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се вечерас у четвртфинале турнира у Винстон-Сејлему, пошто је победио италијанског играча Лучијана Дардерија са 6:3, 6:1. Меч између Дардерија и Кецмановића, 34. и 45. играча света… »
Кецмановић експресно до четвртфинала Винстон-Сејлема

Кецмановић експресно до четвртфинала Винстон-Сејлема

Б92 20.08.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у четвртфинале турнира у Винстон-Сејлему, пошто је победио италијанског играча Лучијана Дардерија са 6:3, 6:1. Меч између Дардерија и Кецмановића, 34. и 45. играча света, трајао је 58… »
Миша "одрао" Дардерија: Кецмановић у све бољој форми пред УС опен, узео један од јачих "скалпова" ове сезоне!

Миша "одрао" Дардерија: Кецмановић у све бољој форми пред УС опен, узео један од јачих "скалпова" ове сезоне!

Телеграф 20.08.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић наставио је са брушењем форме пред УС Опен и сада је у Винстон Сејлему забележио веома сигуран тријумф против Италијана Лућана Дардерија, тренутно 34. тенисера света са 6:3, 6:3. Дуго Кецмановић… »
"Хвала свима који су веровали у мене": Напустио припреме репрезентације, већ на рапорту у новом клубу

"Хвала свима који су веровали у мене": Напустио припреме репрезентације, већ на рапорту у новом клубу

Мондо 20.08.2025
Српски кошаркаш Урош Трифуновић напустио је припреме репрезентације Србије и већ је стигао у Тел Авив где ће званично потписати уговор са Макабијем и прикључити се тиму Одеда Каташа. Некадашњи играч Партизана и Тофаша због… »
Трифуновић: Макаби је остравење сна, све је лудо

Трифуновић: Макаби је остравење сна, све је лудо

Спорт клуб 20.08.2025
Дени Авдија, син легендарног Зуфера Авдије, био је последњи играч са српским пасошем на платном списку Макабија из Тел Авива. Следеће сезоне дрес „Поноса Израела“ носиће Урош Трифуновић кога је одлична сезона у турском Тофашу… »
Анкета Фибе – Србија огроман фаворит за злато, Јокић МВП

Анкета Фибе – Србија огроман фаворит за злато, Јокић МВП

РТС 20.08.2025
Светска кошаркашка федерација је објавила анкету међу акредитованим медијима по којој је Србија први фаворит за злато. Чланови акредитованих медија попунили су анкету на неколико питања и, према њиховом мишљењу, чак 73 посто… »
Нека буде како ФИБА каже! Ево ко ће бити шампион Европе у кошарци

Нека буде како ФИБА каже! Ево ко ће бити шампион Европе у кошарци

Светска кошаркашка федерација је објавила анкету међу акредитованим медијима по којој је Србија први фаворит за злато. ФОТО: Профимедиа Чланови акредитованих медија попунили су анкету на неколико питања и према њиховом… »
Звезда без грешке на европским гостовањима: На Кипру наставља победнички низ

Звезда без грешке на европским гостовањима: На Кипру наставља победнички низ

Дневник 20.08.2025
Фудбалере Црвене звезде наредног уторка, 26. августа очекује реванш утакмица у плеј-офу квалификација за Лигу шампиона против Пафоса на Кипру. Циљ црвено-белих је да наставе победнички низ на европским гостовањима у 2025… »
Арнаутовић се јавио после пораза Звезде ФОТО

Арнаутовић се јавио после пораза Звезде ФОТО

Б92 20.08.2025
Фудбалер Црвене звезде Марко Арнаутовић јавио се после пораза тог тима од Пафоса (2:1). Црвено-бели су доживели изненађујући пораз у Београду, у плеј-офу квалификација за Лигу шампиона. Арнаутовића, који се опоравља од повреде… »
"Свет" је рекао своје - ево ко осваја Евробаскет!

"Свет" је рекао своје - ево ко осваја Евробаскет!

Б92 20.08.2025
Светска кошаркашка федерација објавила је резултате анкете спроведене међу акредитованим медијима, а они Србију виде као највећег фаворита пред предстојећи Евробаскет. Према прикупљеним подацима, чак 73 одсто гласова отишло је… »
Епски распад Циципаса после разлаза са Иванишевићем, испао у другом колу турнира у САД

Епски распад Циципаса после разлаза са Иванишевићем, испао у другом колу турнира у САД

Нова 20.08.2025
Стефанос Циципас, грчки тенисер, никако не успева да пронађе стару добру форму, па је доживео још један резултатски дебакл. Испао је Грк већ у другом колу турнира у Винстон-Сејлему, пошто је бољи од њега био Јунчаокете Бу са… »
Марко Арнаутовић се обратио навијачима после пораза од Пафоса: Снажна порука значиће Делијама

Марко Арнаутовић се обратио навијачима после пораза од Пафоса: Снажна порука значиће Делијама

Телеграф 20.08.2025
Фудбалер Црвене звезде, Марко Арнаутовић, обратио се навијачима након пораза од Пафоса у првом мечу квалификација за Лигу шампиона и послао снажну поруку. Звезда је дан раније била поражена, пошто је након 90 минута Пафос успео… »
Милован Ђорић: Звезда није имала ниједну светлу тачку (ВИДЕО)

Милован Ђорић: Звезда није имала ниједну светлу тачку (ВИДЕО)

Спорт клуб 20.08.2025
Познат као "први српски бек", још познатији као "бата Ђора", чувени Милован Ђорић је анализирао меч Црвена звезда - Пафос у емисији СпортСКи дан. Прво је говорио о поменутим надимцима. „Па, оба су ми драга. Први сам добио када је… »
Два имена отпала са Пешићевог списка за Евробаскет

Два имена отпала са Пешићевог списка за Евробаскет

Нова 20.08.2025
Урош Трифуновић и Ален Смаилагић неће наступати за репрезентацију Србије на предстојећем Европском првенству. Овакав исход могао се наслутити пошто су обојица прескочили већи део припрема због проблема са повредама. Како је… »
"Не свиђа ми се што су играчи Звезде то урадили!" Ранко Стојић упозорио јавност због сцене после пораза од Пафоса: Брине ме…

"Не свиђа ми се што су играчи Звезде то урадили!" Ранко Стојић упозорио јавност због сцене после пораза од Пафоса: Брине ме…

Курир 20.08.2025
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Пафоса (1:2) на Маракани у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона. По завршетку утакмице многи играчи Звезде полегали су на траву у очају, а то се није свидело Ранку Стојићу, који је на Арени… »
Делије су само ово желеле да чују после пораза од Пафоса! Огласио се Радоњић и поруком на Инстаграму "запалио" навијаче! Фото…

Делије су само ово желеле да чују после пораза од Пафоса! Огласио се Радоњић и поруком на Инстаграму "запалио" навијаче! Фото…

Курир 20.08.2025
Фудбалери Црвене звезде изгубили су синоћ од Пафоса на свом стадиону резултатом 1:2 у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона. На овај начин црвено-бели прекинули су низ дуг девет година, те су поражени у неком квалификационом мечу… »
„Ноц́на мора“ Милојевиц́а – најбржи гол и капитулација после девет година!

„Ноц́на мора“ Милојевиц́а – најбржи гол и капитулација после девет година!

Спутник 20.08.2025
Црвена звезда је против Пафоса примила гол у 37. секунди, што јој је најбрже примљен гол у квалификацијама за европска такмичења, а уједно и први пораз црвено-белих на Маракани на путу ка Европи после девет година. Такође… »
Огласио се Звездан Терзић: "Не прихватамо Лигу Европе с толиким улагањем, само Лига шампиона"

Огласио се Звездан Терзић: "Не прихватамо Лигу Европе с толиким улагањем, само Лига шампиона"

Мондо 20.08.2025
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић најавио је пред утакмицу са Пафосом да српски шампион мора да "згази" кипарског, али то нисмо видели у првом мечу на "Маракани". Звезда је сасвим неочекивано поражена 2:1, што значи… »
Чика Миша нам рекао да Звезда нема игру: "Гледао сам, а боље да нисам"

Чика Миша нам рекао да Звезда нема игру: "Гледао сам, а боље да нисам"

Мондо 20.08.2025
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Пафоса (2:1) у Београду, у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона. Изабраници Владана Милојевића одиграли су један од најслабијих европских мечева у његовој ери, тако да се може рећи да је… »
Терзић: Бољи смо, победићемо и ући у Лигу шампиона!

Терзић: Бољи смо, победићемо и ући у Лигу шампиона!

Спорт клуб 20.08.2025
Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, огласио се после пораза од Пафоса и послао оптимистичну поруку. Терзић је у изјави агенцији Тањуг прво имао осврт на игру: Спорт Клуб вам пружа прилику да се играте и ви окушате… »
Најтеже јутро после пораза – Терзић: Уверен сам да ћемо играти Лигу шампиона, бољи смо од Кипрана

Најтеже јутро после пораза – Терзић: Уверен сам да ћемо играти Лигу шампиона, бољи смо од Кипрана

Дневник 20.08.2025
Фудбалери Црвене звезде изгубили су 1:2 од Пафоса у Београду у првој утакмици плеј-офа за пласман у Лигу шампиона. – У спорту је најлепше јутро после победе и најтеже јутро после пораза. Тако је одувек било и биће, али сам ево… »
Терзић: Уверен сам да ћемо на Кипру елиминисати Пафос и поново играти у Лигу шампиона

Терзић: Уверен сам да ћемо на Кипру елиминисати Пафос и поново играти у Лигу шампиона

Еуроневс 20.08.2025
Црвена звезда је синоћ у Београду поражена од кипарског Пафоса 2:1 и одлуку о пласману у групну фазу елитног такмичења донеће реванш у Лимасолу. Утисци се још слежу, али руку на срце црвено-бели су одиграли испод очекивања… »
Убеђен сам да ће звезда играти Лигу шампиона: Звездан Терзић се огласио дан после пораза од Пафоса!

Убеђен сам да ће звезда играти Лигу шампиона: Звездан Терзић се огласио дан после пораза од Пафоса!

Курир 20.08.2025
Звездан Терзић, генерални директор ФК Црвена звезда, верује да његов тим може играти у Лиги шампиона, без обзира на пораз у првој утакмици плеј-офа од Пафоса у Београду (1:2). Звездан Терзић пружио је подршку тренеру Владану… »
Какве речи звездана терзића! "Звезда је бољи тим и пласираће се у Лигу шампиона"

Какве речи звездана терзића! "Звезда је бољи тим и пласираће се у Лигу шампиона"

У спорту је најлепше јутро после победе и најтеже јутро после пораза. Тако је одувек било и биће, али сам ево данас кад је све преноцило, уверенији него икад да цемо и ове године играти Лигу шампиона, рекао је генерални директор… »
Терзић: "Уверен сам да ћемо играти у ЛШ"

Терзић: "Уверен сам да ћемо играти у ЛШ"

Б92 20.08.2025
Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић прокоментарисао је пораз у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона. Звезда је у уторак у Београду поражена од кипарског Пафоса 2:1 и одлуку о пласману у групну фазу елитног… »
Терзић уверен да ће „Звезда“ играти Лигу шампиона

Терзић уверен да ће „Звезда“ играти Лигу шампиона

Политика 20.08.2025
У спорту је најлепше јутро после победе и најтеже јутро после пораза. Тако је одувек било и биће, али сам ево данас кад је све преноћило, уверенији него икад да ћемо и ове године играти Лигу шампиона, рекао је генерални директор… »
Миомир Кецмановић и Хамад Међедовић у осмини финала

Миомир Кецмановић и Хамад Међедовић у осмини финала

Вести онлине 20.08.2025
Српски тенисери Миомир Кецмановиц́ и Хамад Међедовиц́ пласирали су се у осмину финала АТП турнира серије 250 у америчком Винстон Сејлему. Њихови дуели завршени су у размаку од десетак минута, обојица су остварили победе… »
Црвена звезда није положила први испит, остаје прилика да се у реваншу истакне и пласира у Лигу шампиона

Црвена звезда није положила први испит, остаје прилика да се у реваншу истакне и пласира у Лигу шампиона

Данас 20.08.2025
Фудбалери Црвене звезде доживели су пораз од 2:1 у Београду од Пафоса у првом мечу последњег кола квалификација за Лигу шампиона. Треба бити искрен и признати да су Кипрани далеко најквалитетнији противник са којим се суочила… »
"Не свиђа ми шта су урадили на крају": Ранко Стојић приметио потез играча Звезде и упозорио

"Не свиђа ми шта су урадили на крају": Ранко Стојић приметио потез играча Звезде и упозорио

Мондо 20.08.2025
Црвена звезда доживела је неочекиван пораз код куће од Пафоса у првом мечу плеј-офа Лиге шампиона (2:1), тако да ће идуће недеље на Кипру морати да јури резултат. С обзиром на то да је ово први пораз Звезде у европским… »
Списак Србије за Евробаскет: Једно име мање

Списак Србије за Евробаскет: Једно име мање

Спорт клуб 20.08.2025
Шири списак Србије краћи је за једно име. Како је потврђено за Спорт клуб, Урош Трифуновић неће учествовати на Европском првенству, које почиње 27. августа. Некадашњи крилни кошаркаш Партизана отпутовао је у среду у јутарњим… »
Пафос "ранио" Звезду као нико никад

Пафос "ранио" Звезду као нико никад

Б92 20.08.2025
Фудбалери Црвене звезде су веома рано примили гол од Пафоса у квалификацијама за Лигу шампиона. Црвена звезда је у уторак увече доживела шокантан пораз на свом терену од кипарског Пафоса, а коначни резултат прве утакмице био је… »
Албанци сикте од беса: Не могу да верују шта се десило у Београду

Албанци сикте од беса: Не могу да верују шта се десило у Београду

Црвена звезда и Пафос су на Маракани одиграли изузетно узбудљиву прву утакмицу плеј-офа за пласман у Лигу шампиона, а том приликом гостујући навијачи одушевили су целу Србију. Заправо, не баш целу - јер се један део оних који… »
Немања Радоњић се јавио после Пафоса и поруком на Инстаграму бацио навијаче Звезде у транс

Немања Радоњић се јавио после Пафоса и поруком на Инстаграму бацио навијаче Звезде у транс

Телеграф 20.08.2025
Фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић огласио се на друштвеним мрежама, дан након што су црвено-бели поражени од Пафоса у првом мечу плеј-офа Лиге шампиона (2:1)! Радоњић није играо у уторак вече због повреде, меч је посматрао… »
Звезда није једина – „помрачење“ домац́ина

Звезда није једина – „помрачење“ домац́ина

Спутник 20.08.2025
Сва три домац́ина у првим мечевима плеј-офа Лиге шампиона су поражена. Није Црвена звезда једина подбацила против Пафоса (1:2), „лоши“ гости били су и Клуб Бриж и Карабаг, који су однели читав плен из Глазгова и Будимпеште… »
Шок! Србија остала без једног играча пред Евробаскет

Шок! Србија остала без једног играча пред Евробаскет

САДА је све јасно! Сцреенсхот: РТС Урош Трифуновић, неће бити део састава Србије на предстојећем Европском првенству, иако је почетком припрема тренирао са репрезентацијом под вођством Светислава Пешића. Дуго се мучио Трифуновић… »
Кипарски медији: "Арнаутовић и Крунић се хватају за главу, Давид Луиз ликује!"

Кипарски медији: "Арнаутовић и Крунић се хватају за главу, Давид Луиз ликује!"

Спортске.нет 20.08.2025
Познати кипарски портал "Керкида.нет" углавном цело јутро пише о Пафосу, о томе како су Срби разочарани, а испратили су и делегацију Пафоса од поласка из Београда па до слетања на острво. Ипак, можда највише пажње су посветили… »
Ево када Хамад Међедовић игра за четвртфинале у Винстон Сејлему, а када је на терену Миомир Кецмановић

Ево када Хамад Међедовић игра за четвртфинале у Винстон Сејлему, а када је на терену Миомир Кецмановић

Телеграф 20.08.2025
Двојица српских тенисера Хамад Међедовић и Миомир Кецмановић наступиће на предстојећем АТП турниру серије 250, Винстон Сејлему, а сада је познато и када ће наступити. Према распореду за 20. август Хамад Међедовић на главни… »
Нови дебакл Циципаса – пети пораз у шест мечева

Нови дебакл Циципаса – пети пораз у шест мечева

Спорт клуб 20.08.2025
АТП нема категорију „највећи пад у једној години“, али да има, нема сумње да би је за ову добио Стефанос Циципас. Некада трећи тенисер света, финалиста Ролан Гароса и Аустралијског опена, тоне толиком брзином као да су му… »
Крај за Лајовића на Ју-Ес опену

Крај за Лајовића на Ју-Ес опену

Данас 19.08.2025
Срспки тенисер Душан Лајовић испао је већ на старту квалификација за Ју-Ес опен. Бољи од српског тенисера био је Француз Лука ван Аш који је славио 2:0 (6:3, 6:1). У првом сету је Лајовић, 129. на АТП листи, први стигао до… »

Вести дана »