Повезане вести
Претучени студент из Ваљева: Њих пет ме крвнички тукло док није дошао инспектор и подигао ме
Радио 021 пре 26 дана
Студент Владимир Ђорђевић из Ваљева, који је претучен и ухапшен током протеста у том граду, описао је шта му се догодило. "Овако прођете када изађете на протест да подржите студенте и њихове захтеве. Крвнички су ме тукли, група… »
Претучени студент из Ваљева: Њих петорица ме тукла крвнички, док није дошао инспектор и подигао ме
Н1 Инфо пре 26 дана
Студент Владимир Ђорђевић из Ваљева претучен је и ухапшен током протеста у свом граду, а данас је послао видео поруку из болнице, описујући детаље бриталног напада. “Овако прођете када изађете на протест да подржите студенте и… »
Огласио се студент ког је полиција брутално претукла у Ваљеву ВИДЕО
Нова пре 26 дана
Студент Владимир Ђорђевић из Ваљева претучен је и ухапшен током протеста у свом граду, а данас се огласио из болнице видео снимком у којем је описао детаље бруталног инцидента. “Овако прођете када изађете на протест да подржите… »
Претучени студент из Ваљева: Петорица полицајаца ме тукла крвнички, мајку ми застрашивали батинаши
Данас пре 26 дана
Студент Владимир Ђорђевић из Ваљева претучен је и ухапшен током протеста у свом граду, а данас је послао видео поруку из болнице, описујући детаље бриталног напада. “Овако прођете када изађете на протест да подржите студенте и… »
Вести дана »

Рука правде: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа због пада надстрешнице
Бујановачке пре 51 минутајош 40 повезаних

Стартовала га на апликацији, одмах кликнули: У везу ушао растурен због развода од Наташе, Маја му променила живот
Мондо пре 51 минутајош 38 повезаних

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 1 сатјош 32 повезане

Новосадска полиција о хапшењу пољопривредника: Осумњичени су за насилничко понашање
Радио 021 пре 21 минутајош 11 повезаних

Хладни фронт јури ка Србији! Температура драстично пада, и до 15 степени! Стиже олујни ветар, ево и када
Телеграф пре 2 сатајош 26 повезаних