Povezane vesti
Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 20.08.2025
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva, koji je pretučen i uhapšen tokom protesta u tom gradu, opisao je šta mu se dogodilo. "Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove zahteve. Krvnički su me tukli, grupa od pet Pribojaca. Ti… »
Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info 20.08.2025
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva pretučen je i uhapšen tokom protesta u svom gradu, a danas je poslao video poruku iz bolnice, opisujući detalje britalnog napada. “Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove zahteve. Krvnički… »
Oglasio se student kog je policija brutalno pretukla u Valjevu VIDEO
Nova 20.08.2025
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva pretučen je i uhapšen tokom protesta u svom gradu, a danas se oglasio iz bolnice video snimkom u kojem je opisao detalje brutalnog incidenta. “Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove… »
Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas 20.08.2025
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva pretučen je i uhapšen tokom protesta u svom gradu, a danas je poslao video poruku iz bolnice, opisujući detalje britalnog napada. “Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove zahteve. Krvnički… »
Vesti dana »
Jaćimović prekida štrajk, najavio dolazak kod Hrke: Ako mu se ne ispune zahtevi, kaže da će kamionima blokirati Beograd
Novi magazin pre 1 satjoš 24 povezane
Milomir Jaćimović posle devet dana prekida štrajk glađu, Hrka i dalje kod Skupštine
NIN pre 1 satjoš 51 povezana
Rok za rešavanje problema sankcija za Naftnu industriju Srbije 13. februar
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 33 povezane
Đedović: Analiziramo mogućnosti za dodatni uvoz naftnih derivata
Sputnik pre 7 satijoš 38 povezanih