Повезане вести
Претучени студент из Ваљева: Њих пет ме крвнички тукло док није дошао инспектор и подигао ме
Радио 021 20.08.2025
Студент Владимир Ђорђевић из Ваљева, који је претучен и ухапшен током протеста у том граду, описао је шта му се догодило. "Овако прођете када изађете на протест да подржите студенте и њихове захтеве. Крвнички су ме тукли, група… »
Претучени студент из Ваљева: Њих петорица ме тукла крвнички, док није дошао инспектор и подигао ме
Н1 Инфо 20.08.2025
Студент Владимир Ђорђевић из Ваљева претучен је и ухапшен током протеста у свом граду, а данас је послао видео поруку из болнице, описујући детаље бриталног напада. “Овако прођете када изађете на протест да подржите студенте и… »
Огласио се студент ког је полиција брутално претукла у Ваљеву ВИДЕО
Нова 20.08.2025
Студент Владимир Ђорђевић из Ваљева претучен је и ухапшен током протеста у свом граду, а данас се огласио из болнице видео снимком у којем је описао детаље бруталног инцидента. “Овако прођете када изађете на протест да подржите… »
Претучени студент из Ваљева: Петорица полицајаца ме тукла крвнички, мајку ми застрашивали батинаши
Данас 20.08.2025
Студент Владимир Ђорђевић из Ваљева претучен је и ухапшен током протеста у свом граду, а данас је послао видео поруку из болнице, описујући детаље бриталног напада. “Овако прођете када изађете на протест да подржите студенте и… »
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Бета пре 29 минутајош 31 повезана
Мигрант погинуо у превртању чамца код Славонског Брода, више повређених
Бета пре 59 минутајош 27 повезаних
Руска ПВО оборила готово 300 дронова током ноћи; ГС УН усвојила украјинску резолуцију о Чернобиљу
РТС пре 2 сатајош 25 повезаних
Шапић: Нисам размишљао да поднесем оставку због блокаде гараже у Пионирском парку, нема организованог дочека Нове године
Нова економија пре 4 минутајош 18 повезаних