Povezane vesti

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me

Radio 021 pre 2 sata
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva, koji je pretučen i uhapšen tokom protesta u tom gradu, opisao je šta mu se dogodilo. "Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove zahteve. Krvnički su me tukli, grupa od pet Pribojaca. Ti… »
Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me

N1 Info pre 3 sata
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva pretučen je i uhapšen tokom protesta u svom gradu, a danas je poslao video poruku iz bolnice, opisujući detalje britalnog napada. “Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove zahteve. Krvnički… »
Oglasio se student kog je policija brutalno pretukla u Valjevu VIDEO

Oglasio se student kog je policija brutalno pretukla u Valjevu VIDEO

Nova pre 4 sati
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva pretučen je i uhapšen tokom protesta u svom gradu, a danas se oglasio iz bolnice video snimkom u kojem je opisao detalje brutalnog incidenta. “Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove… »
Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši

Danas pre 3 sata
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva pretučen je i uhapšen tokom protesta u svom gradu, a danas je poslao video poruku iz bolnice, opisujući detalje britalnog napada. “Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove zahteve. Krvnički… »

Vesti dana »