Povezane vesti
Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 20.08.2025
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva, koji je pretučen i uhapšen tokom protesta u tom gradu, opisao je šta mu se dogodilo. "Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove zahteve. Krvnički su me tukli, grupa od pet Pribojaca. Ti… »
Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info 20.08.2025
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva pretučen je i uhapšen tokom protesta u svom gradu, a danas je poslao video poruku iz bolnice, opisujući detalje britalnog napada. “Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove zahteve. Krvnički… »
Oglasio se student kog je policija brutalno pretukla u Valjevu VIDEO
Nova 20.08.2025
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva pretučen je i uhapšen tokom protesta u svom gradu, a danas se oglasio iz bolnice video snimkom u kojem je opisao detalje brutalnog incidenta. “Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove… »
Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas 20.08.2025
Student Vladimir Đorđević iz Valjeva pretučen je i uhapšen tokom protesta u svom gradu, a danas je poslao video poruku iz bolnice, opisujući detalje britalnog napada. “Ovako prođete kada izađete na protest da podržite studente i njihove zahteve. Krvnički… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu: Kolima se zaleteo u ljude na Paradi ponosa, ima i izbodenih! Policija traži pomoć!
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Tokom dana pretežno sunčano, uveče mogući pljuskovi: temperatura do 34 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Serbian News Media pre 44 minutajoš 16 povezanih
Nova bolest životinja u Srbiji: Ministar Glamočić: „Pojavila se bolest boginja ovaca i koza! Prvo žarište u Raški, sumnja se da je virus stigao preko Kosmeta“
Kurir pre 29 minutajoš 12 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih