Povezane vesti
Trnavac spustio rampu: Golman rukometaša Partizana meč sa hrvatskim Nekseom na turniru u Ohridu završio sa 22 obrane
Večernje novosti 20.08.2025
MAGIČNI Andrej Trnavac vodio je rukometaše Partizana do pobede u prvom kolu memorijalnog turnira "Krste Andonovski" u Ohridu protiv hrvatskog Neksea - 26:24 (12:11). Crno-beli večeras (21.00) igraju sa domaćinom Ohridom, koji od ove sezone sa klupe… »
Partizan šokirao Hrvate u sportu u kom to ne biste očekivali, golman imao 22 odbrane
Telegraf 20.08.2025
Rukometaši Partizana su nakon svečane promocije tima pre nekoliko dana, otputovali na pripreme. Prvi na repertoaru je turnir "Krste Andonovski" u Ohridu, koji je šampion Srbije započeo pobedom protiv Neksea iz Našica 26:24. Partizan je na poluvremenu… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Ključna pitanja o ratu protiv Irana na koja Tramp nije odgovorio
BBC News pre 14 minutajoš 32 povezane
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 34 minutajoš 42 povezane
Ratni obrazac indeksa S&P 500: Slom počinje svakog četvrtka
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 51 povezana