Povezane vesti
Oglasila se zadrugarka nakon veridbe u Abu Dabiju: Otkrila čime joj se bavi bogati dečko
Kurir pre 5 sati
Pevačica i bivša zadrugarka Marijana Zonjić oglasila se nakon veridbe i otkrila da je njen izabranik iz sveta fudbala, ali da ne želi da se javno eksponira. Marijana je na svom Instagram profilu podelila lepe vesti da je zaprošena u Abu Dabiju, a nakon… »
Otkriveno čime se bavi muškarac koji je verio Marijanu Zonjić! Bivša zadrugarka se oglasila, pa ispričala detalje iznenađenja…
Alo pre 7 sati
Marijana Zonjić je verena. Bivša zadrugarka, pevačica Marijana Zonjić, je verena! Dečko kog krije od javnosti odveo je Marijanu u Abu Dabi, kleknuo ispred nje i pitao je da se uda za njega, a Zonjićeva je rekla "DA". Instagram Pogledaj galeriju… »
Prvo oglašavanje zadrugarke nakon veridbe u Abu Dabiju: Otkrila čime joj se bavi bogati dečko: "Srećna sam i uzbuđena"
Blic pre 16 sati
Marijana Zonjić na svom Instagram profilu podelila je lepe vesti, da je verena u Abu Dabiju. Marijana Zonjić presrećna je nakon što je dijamanstki prsten zasijao na njenoj ruci. - Presrećna sam, iznenadio me je iskreno i naravno da sam odmah pristala. On… »
(Foto) verila se Marijana Zonjić: Bogati dečko je zaprosio u Abu Dabiju: A tek kad vidite dijamantski prsten
Blic pre 17 sati
Marijana Zonjić, bivša učesnica rijalitija i pevačica, iznenadila je sve kada su se pojavile fotografije njene veridbe u Abu Dabiju. Romantična scena odigrala se u Abu Dabiju, gde je sve bilo u znaku ljubavi. Dekoracija u crvenim tonovima, simbolima… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 41 povezana

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih

Visoke temperature i rizik od požara u Srbiji: požar na Divčibarima i upozorenja RHMZ
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 44 povezane