Povezane vesti
"Zar ja iz Šumadije treba da dolazim da zapalim ovo ustaško: Gnezdo?!" Jezive reči Gorana (55) koji je bacio Molotovljev…
Blic 20.08.2025
"Zar ja iz Šumadije treba da dolazim da zapalim ovo ustaško gnezdo?!", jezive su reči koje je uputio Goran M. (55) iz Obrenovca pre nego što je u ponedeljak rano ujutru bacio Molotovljev koktel na "Muzej Jugoslavije", saznaje "Blic". Kao što smo već… »
"Zar ja iz Šumadije treba da dolazim da zapalim ovo ustaško: Gnezdo?!" Jezive reči Gorana (55) koji je bacio Molotovljev…
Blic 20.08.2025
"Zar ja iz Šumadije treba da dolazim da zapalim ovo ustaško gnezdo?!", jezive su reči koje je uputio Goran M. (55) iz Obrenovca pre nego što je u ponedeljak rano ujutru bacio Molotovljev koktel na "Muzej Jugoslavije", saznaje "Blic". Kao što smo već… »
Vesti dana »
Vatrena stihija besni Francuskom i Španijom: Evakuisano više od 267.000 ljudi
Večernje novosti pre 11 minutajoš 34 povezane
Velike razlike u platama u Srbiji: Programeri zarađuju četiri puta više od zaposlenih u ugostiteljstvu
Morava info pre 21 minutajoš 24 povezane
Letnje temperature u Srbiji, ali sprema se preokret: Od sunčanih intervala do olujnih nepogoda
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 17 povezanih
Univerzitet u Nišu: U drugom upisnom roku 1.629 slobodnih mesta, najviše na elektronici
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih