Povezane vesti
"Zar ja iz Šumadije treba da dolazim da zapalim ovo ustaško: Gnezdo?!" Jezive reči Gorana (55) koji je bacio Molotovljev…
Blic 20.08.2025
"Zar ja iz Šumadije treba da dolazim da zapalim ovo ustaško gnezdo?!", jezive su reči koje je uputio Goran M. (55) iz Obrenovca pre nego što je u ponedeljak rano ujutru bacio Molotovljev koktel na "Muzej Jugoslavije", saznaje "Blic". Kao što smo već… »
"Zar ja iz Šumadije treba da dolazim da zapalim ovo ustaško: Gnezdo?!" Jezive reči Gorana (55) koji je bacio Molotovljev…
Blic 20.08.2025
"Zar ja iz Šumadije treba da dolazim da zapalim ovo ustaško gnezdo?!", jezive su reči koje je uputio Goran M. (55) iz Obrenovca pre nego što je u ponedeljak rano ujutru bacio Molotovljev koktel na "Muzej Jugoslavije", saznaje "Blic". Kao što smo već… »
Vesti dana »
Tramp: Španija ne ulaže dovoljno u NATO, njihovi finansijski rezultati su "tužni"
Euronews pre 3 satajoš 42 povezane
Pucnjava u Kijevu: Otvorio vatru na ulici, ubio petoro ljudi, deset ranio, policija likvidirala napadača
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 25 povezanih
Obradović: Očekuje nas težak mini ciklus, žao mi je što ABA liga nije imala razumevanja
RTS pre 27 minutajoš 49 povezanih
Melina u venčanici stigla ispred opštine sa milionerom u oldtajmeru od 330.000 evra, obezbeđenje ih štiti
Blic pre 57 minutajoš 58 povezanih
CNN: Iran će davati prioritet za prolazak kroz Ormuški moreuz onim plovilima koja za to plate
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih