Povezane vesti
Kako osetljivost na buku utiče na um, mozak i telo
BBC News 21.08.2025
Iako lekari često zanemaruju osetljivost na buku, ona može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje. Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek… »
Danas 21.08.2025
Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila daleko ispod… »
NIN 21.08.2025
Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila daleko ispod… »
Južne vesti 21.08.2025
Getty Images Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila… »
Radio 021 21.08.2025
Iako lekari često zanemaruju osetljivost na buku, ona može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje. Getty Images Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji… »
Vesti dana »

Roditelji učenika Pete beogradske gimnazije traže sastanak s ministrom prosvete
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih

Vatrogasci zatekli usijanu plinsku bocu i odmah reagovali Sprečena još veća tragedija u Rakovici
Alo pre 29 minutajoš 34 povezane

Prognoza za petak: Kiša širom Srbije, do 17 stepeni, oprez za astmatičare
Serbian News Media pre 14 minutajoš 31 povezana

Studenti i studentkinje Srbije u užem izboru za nagradu Saharov: Odluka 23. oktobra
Radio 021 pre 3 satajoš 10 povezanih

Luka Vildoza i Milica Tasić pušteni iz pritvora: Evo kakva je sudbina košarkaša i Virtusu posle skandala
Telegraf pre 33 minutajoš 30 povezanih