Povezane vesti
Kako osetljivost na buku utiče na um, mozak i telo
BBC News 21.08.2025
Iako lekari često zanemaruju osetljivost na buku, ona može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje. Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek… »
Danas 21.08.2025
Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila daleko ispod… »
NIN 21.08.2025
Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila daleko ispod… »
Južne vesti 21.08.2025
Getty Images Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila… »
Radio 021 21.08.2025
Iako lekari često zanemaruju osetljivost na buku, ona može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje. Getty Images Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji… »
Vesti dana »
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 14 minutajoš 34 povezane
Čudo se dogodilo - Zvezda izgubila na Marakani: Crveno-beli posle više od osam godina poraženi na svom terenu!
Kurir pre 14 minutajoš 38 povezanih
Vošin hladan tuš za Zvezdu, Njegoš utišao Marakanu i pogurao Partizan ka vrhu!
Sportske.net pre 29 minutajoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih