Povezane vesti
Kako osetljivost na buku utiče na um, mozak i telo
BBC News pre 5 sati
Iako lekari često zanemaruju osetljivost na buku, ona može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje. Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek… »
NIN pre 5 sati
Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila daleko ispod… »
Južne vesti pre 5 sati
Getty Images Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila… »
Radio 021 pre 4 sati
Iako lekari često zanemaruju osetljivost na buku, ona može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje. Getty Images Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji… »
Danas pre 5 sati
Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila daleko ispod… »
Vesti dana »

"Sastanak da, Moskva ne": Zelenski: Spremni smo za susret sa Putinom, Amerika mora da reaguje ako Rusi nisu
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Izrael pojačava vojnu ofanzivu u Gazi uz mobilizaciju desetina hiljada rezervista
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 23 povezane

Sutra nepogode, RHMZ najavljuje haos sa vremenom Zna se šta tačno koji kraj očekuje
Alo pre 31 minutajoš 43 povezane