Povezane vesti

Kako osetljivost na buku utiče na um, mozak i telo

BBC News pre 25 dana
Iako lekari često zanemaruju osetljivost na buku, ona može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje. Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek… »

Radio 021 pre 25 dana
Iako lekari često zanemaruju osetljivost na buku, ona može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje. Getty Images Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji… »

Danas pre 25 dana
Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila daleko ispod… »

NIN pre 25 dana
Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila daleko ispod… »

Južne vesti pre 25 dana
Getty Images Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Opet taj zvuk. To je neprekidna buka koju prave moje nove komšije iz stana iznad, koji očigledno još uvek kače slike i sklapaju nov nameštaj. U mojoj dobro izolovanoj zgradi u centru Berlina, ta buka je bila… »

Vesti dana »