Povezane vesti
Zelenski: Putin ne razume ništa osim sile
Vesti online pre 22 dana
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. – Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno činimo i činićemo sve… »
Zelenski: Putin ne razume ništa osim sile
Politika pre 22 dana
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. „Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno činimo i… »
Zelenski ponovo preti: "Moramo izvršiti pritisak na Putina da okonča rat"
Večernje novosti pre 22 dana
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. Foto: Iks/ZelenskyyUa “Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno… »
Zelenski: Moramo izvršiti pritisak na Putina da okonča rat
RTV pre 22 dana
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno činimo i činićemo… »
"Ovaj rat mora biti okončan" Zelenski: Putin ne razume... (video)
Alo pre 22 dana
Predsednik Ukrajine Volodomir Zelenski oglasio se na Telegramu. "Ovaj rat mora biti okončan. Moramo izvršiti pritisak na Rusiju da okonča rat. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska", rekao je Zelenski. "Naravno, mi radimo i učinićemo sve što je… »
Vesti dana »

(Mapa)sprema se jako nevreme, posebno upozorenje za Beograd! Rhmz popalio alarme: "Hitno ćemo se oglašavati sat, dva unapred, vreme je opasno"
Blic pre 46 minutajoš 32 povezane

Teniseri Srbije obezbedili ostanak u Svetskoj grupi 1 Dejvis kupa
Radio sto plus pre 20 minutajoš 28 povezanih

Bolan kraj za Milicu Gardašević, Srpkinja ostala bez finala Svetskog prvenstva
Nova pre 2 satajoš 37 povezanih