Povezane vesti

Zelenski: Putin ne razume ništa osim sile

Vesti online pre 9 sati
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. – Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno činimo i činićemo sve… »

Politika pre 9 sati
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. „Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno činimo i… »
Zelenski ponovo preti: "Moramo izvršiti pritisak na Putina da okonča rat"

Zelenski ponovo preti: "Moramo izvršiti pritisak na Putina da okonča rat"

Večernje novosti pre 9 sati
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. Foto: Iks/ZelenskyyUa “Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno… »
Zelenski: Moramo izvršiti pritisak na Putina da okonča rat

Zelenski: Moramo izvršiti pritisak na Putina da okonča rat

RTV pre 9 sati
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno činimo i činićemo… »
"Ovaj rat mora biti okončan" Zelenski: Putin ne razume... (video)

"Ovaj rat mora biti okončan" Zelenski: Putin ne razume... (video)

Alo pre 11 sati
Predsednik Ukrajine Volodomir Zelenski oglasio se na Telegramu. "Ovaj rat mora biti okončan. Moramo izvršiti pritisak na Rusiju da okonča rat. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska", rekao je Zelenski. "Naravno, mi radimo i učinićemo sve što je… »

Vesti dana »