Povezane vesti
Zelenski: Putin ne razume ništa osim sile
Vesti online 21.08.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. – Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno činimo i činićemo sve… »
Zelenski: Putin ne razume ništa osim sile
Politika 21.08.2025
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. „Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno činimo i… »
Zelenski ponovo preti: "Moramo izvršiti pritisak na Putina da okonča rat"
Večernje novosti 21.08.2025
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. Foto: Iks/ZelenskyyUa “Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno… »
Zelenski: Moramo izvršiti pritisak na Putina da okonča rat
RTV 21.08.2025
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se mora izvršiti pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina kako bi okončao rat. Ovaj rat se mora završiti. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska. Mi naravno činimo i činićemo… »
"Ovaj rat mora biti okončan" Zelenski: Putin ne razume... (video)
Alo 21.08.2025
Predsednik Ukrajine Volodomir Zelenski oglasio se na Telegramu. "Ovaj rat mora biti okončan. Moramo izvršiti pritisak na Rusiju da okonča rat. Putin ne razume ništa osim sile i pritiska", rekao je Zelenski. "Naravno, mi radimo i učinićemo sve što je… »
Vesti dana »
"Sledeće godine idemo na izbore": Vučić sa pristalicama u ćacilendu: "Beskrajno vam hvala, imaćemo mnogo problema, ali sve ćemo da ih rešavamo"
Blic pre 25 minutajoš 29 povezanih
I dalje traje potpisivanje podrške studentima: Lapovo, Kragujevac, Kraljevo… BLOG (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 55 povezanih
Zatvorena birališta na KiM – izlazne ankete daju veliku prednost Samoopredeljenju, velika izlaznost u srpskim sredinama
RTS pre 30 minutajoš 59 povezanih
Život između slave, pobune i pasije prema životinjama: Oproštaj od Brižit Bardo
RTS pre 25 minutajoš 68 povezanih