Повезане вести
Сијарто: Напад на нафтовод Дружба озбиљнији од претходних, ЕУ мора да реагује
РТВ 22.08.2025
БУДИМПЕШТА - Мађарски министар спољних послова и трговине Петер Сијарто разговарао је данас са замеником руског министра енергетике Павлом Сорокином о последицама "још једног украјинског напада на нафтовод Дружба" и додао да је… »
Мађарска прозива Брисел: "Напали нас ракетама, ЕУ мора да реагује на удар на Дружбу"
Б92 22.08.2025
Мађарски министар спољних послова и трговине Петер Сијарто разговарао је данас са замеником руског министра енергетике Павлом Сорокином о последицама "још једног украјинског напада на нафтовод Дружба" и додао да је у питању… »
Орбан објавио Трампово писмо: Веома сам љут!
Правда 22.08.2025
Премијер Мађарске Виктор Орбан објавио је одговор председника САД Доналда Трампа на своје писмо у којем је упозорио на последице украјинског напада на нафтовод „Дружба“. Трамп је у писму поручио да је „веома љут“ због тог… »
Мађарска бесна на Украјину! "Користили су и ракете, ЕУ мора да реагује!"
Ало 22.08.2025
Мађарски министар спољних послова и трговине Петер Сијарто разговарао је данас са замеником руског министра енергетике Павлом Сорокином о последицама "још једног украјинског напада на нафтовод Дружба" и додао да је у питању… »
Сијарто: Овај удар још озбиљнији од претходних, Украјина користила дронове и ракете
Политика 22.08.2025
Правда 22.08.2025
Премијер Мађарске Виктор Орбан објавио је одговор председника САД Доналда Трампа на своје писмо у којем је упозорио на последице украјинског напада на нафтовод „Дружба“. Трамп је у писму поручио да је „веома љут“ због тог… »
"Дружба" на мети Украјине: Мађарска и Словачка бесне, снабдевање нафтом угрожено: Орбан писао Трампу, Сијарто ЕУ
Блиц 22.08.2025
Министри спољних послова Мађарске и Словачке, Петер Сијарто и Јурај Бланар саопштили су данас да би снабдевање нафтом из Русије путем нафтовода "Дружба" могло да буде обустављено на најмање пет дана, након последњег… »
Орбан се жалио Трампу, стигло му писмо: „Викторе — не волим да чујем овакве ствари“
Нова 22.08.2025
Мађарски премијер пожалио се америчком председнику после украјинског напада дроном на нафтовод Дружба. Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је био „веома љут“ када је Украјина оштетила руски нафтовод који снабдева… »
"Не свиђа ми се оно што сам чуо, веома сам љут због тога": Орбан објавио писмо Трампа, тамо све пише (Фото)
Мондо 22.08.2025
Премијер Мађарске Виктор Орбан изјавио је да је председник САД Доналд Трамп изразио незадовољство поводом украјинског напада на нафтовод "Дружба" и да му је у писму поручио да је ''веома љут'' због тог напада. Орбан је објавио… »
Трамп одговорио Орбану поводом напада на нафтовод Дружба: Веома сам љут због тога
Еуроневс 22.08.2025
Премијер Мађарске Виктор Орбан изјавио је да је председник САД Доналд Терамп изразио незадовољство поводом украјинског напада на на нафтовод "Дружба" и да му је у писму поручио да је ''веома љут'' због тог напада. Орбан је… »
"Веома сам љут због тога, пренеси то и словацима" Трамп писао Орбану након украјинског напада на нафтовод "Дружба"
Ало 22.08.2025
Премијер Мађарске Виктор Орбан изјавио је да је председник САД Доналд Терамп изразио незадовољство поводом украјинског напада на на нафтовод "Дружба" и да му је у писму поручио да је ''веома љут'' због тог напада. Орбан је… »
"Викторе, веома сам љут": Орбан објавио Трампово писмо
Вечерње новости 22.08.2025
ПРЕМИЈЕР Мађарске Виктор Орбан објавио је одговор председника САД Доналда Трампа на своје писмо у којем је упозорио на последице украјинског напада на нафтовод „Дружба“. Фото: ЕПА Трамп је у писму поручио да је „веома љут“ због… »
Трамп одговорио Орбану поводом напада на нафтовод Дружба: Веома сам љут због тога
РТВ 22.08.2025
ВАШИНГТОН - Премијер Мађарске Виктор Орбан изјавио је да је председник САД Доналд Терамп изразио незадовољство поводом украјинског напада на на нафтовод "Дружба" и да му је у писму поручио да је ''веома љут'' због тог напада… »
Трамп о нападу на нафтовод "Дружба": Веома сам љут због тога
НИН 22.08.2025
Премијер Мађарске Виктор Орбан изјавио је да је председник САД Доналд Термп изразио незадовољство поводом украјинског напада на нафтовод "Дружба" и да му је у писму поручио да је ''веома љут'' због тог напада. Виктор Орбан је… »
Трамп одговорио Орбану: Љут сам због украјинског напада на нафтовод „Дружба“
Политика 22.08.2025
БУДИМПЕШТА - Премијер Мађарске Виктор Орбан изјавио је да је председник САД Доналд Трамп изразио незадовољство поводом украјинског напада на нафтовод "Дружба" и да му је у писму поручио да је ''веома љут'' због тог напада… »
Сијарто: Још један напад на нафтовод "Дружба"; Мађарска и Словачка очекују петодневни прекид у снабдевања руском нафтом
РТВ 22.08.2025
БУДИМПЕШТА - Мађарски министар спољних послова и трговине Петер Сијарто изјавио је данас да се догодио још један напад на нафтовод "Дружба", због чега је обустављен транспорт нафте ка Мађарској. "Током ноћи смо добили вест да… »
Спутник 22.08.2025
Орбан показао писмо; Трамп је побеснео
Б92 22.08.2025
Премијер Мађарске Виктор Орбан објавио је одговор председника САД Доналда Трампа на своје писмо у којем је упозорио на последице украјинског напада на нафтовод "Дружба". Трамп је у писму поручио да је "веома љут" због тог… »
Мађарска и Словачка затражиле од ЕУ да примора Украјину да заустави нападе на нафтовод "Дружба"
Н1 Инфо 22.08.2025
Мађарска и Словачка затражиле су од Европске уније (ЕУ) да примора Украјину да заустави нападе на нафтовод "Дружба", којим се руска нафта транспортује у Европу, наводи се у заједничком писму министара иностраних послова две… »
Испуните обец́ање: Словачка и Мађарска обратиле се ЕК након поновног напада Кијева на „Дружбу“
Спутник 22.08.2025
Словачка и Мађарска су затражиле од Европске комисије да гарантује безбедност испоруке нафте преко нафтовода „Дружба“ због напада украјинских Оружаних снага, пишу словачки медији. Министри спољних Словачке и Мађарске Јурај… »
Гађан нафтовод „Дружба“
Вести онлине 22.08.2025
Министарка економије Словачке Дениса Сакова саопштила је да је нафтовод „Дружба“ поново нападнут у близини белоруске границе, због чега се очекује нови прекид транзита нафте ка Словачкој. – Нови напад на нафтовод ‘Дружба’ код… »
Запад ужаснут новом авантуром Кијева
Политика 22.08.2025
Украјина покушава да заоштри односе са Мађарском нападима на нафтовод „Дружба“, оценио је новинар Чеј Бозе на друштвеној мрежи КС. По његовим речима, Кијев настоји да отвори директан сукоб са Будимпештом, уз могућу прећутну… »
Сијарто: Још један напад на нафтовод "Дружба" на руско-белоруској граници
НИН 22.08.2025
Мађарски министар спољних послова и трговине Петер Сијарто изјавио је да се догодио још један напад на нафтовод "Дружба", због чега је обустављен транспорт нафте ка Мађарској. "Током ноћи смо добили вест да је нафтовод 'Дружба'… »
Нови напад на нафтовод „Дружба“: Снабдевање Словачке и Мађарске под претњом
Спутник 22.08.2025
Министарка економије Словачке Дениса Сакова саопштила је да је нафтовод „Дружба“ поново нападнут у близини белоруске границе, због чега се очекује нови прекид транзита нафте ка Словачкој. Претходно је у понедељак Украјина извела… »
Сијарто: Још један напад на нафтовод "Дружба" на руско-белоруској граници
Еуроневс 22.08.2025
Мађарски министар спољних послова и трговине Петер Сијарто изјавио је данас да се догодио још један напад на нафтовод "Дружба", због чега је обустављен транспорт нафте ка Мађарској. "Током ноћи смо добили вест да је нафтовод… »
Сијарто: Још један напад на нафтовод „Дружба” на руско-белоруској граници
Политика 22.08.2025
БУДИМПЕШТА - Мађарски министар спољних послова и трговине Петер Сијарто изјавио је данас да се догодио још један напад на нафтовод „Дружба”, због чега је обустављен транспорт нафте ка Мађарској. „Током ноћи смо добили вест да… »
Још један напад на нафтовод "Дружба" Сијарто: То је атак на енергетску безбедност Мађарске
Вечерње новости 22.08.2025
МАЂАРСКИ министар спољних послова и трговине Петер Сијарто изјавио је данас да се догодио још један напад на нафтовод "Дружба", због чега је обустављен транспорт нафте ка Мађарској. ФОТО: АП/Тањуг -Током ноћи смо добили вест… »
Вести дана »
"Мислила сам да је бомба, слика се срушила са полице!" Грађане Србије јак земљотрес дигао из кревета, тутњало као да пролази воз: "Било је страшно"
Блиц пре 35 минутајош 13 повезаних
Србија данас улази у СЕПА шему јединственог подручја за плаћања у еврима: Шта то значи за све нас?
Нова пре 10 минутајош 6 повезаних
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ Трамп: Иран ће бити збрисан ако погоди америчке бродове; Немачка премешта "Мозел" у Средоземно море
РТВ пре 50 минутајош 8 повезаних
'Пацови излазе из шатора': Кампови у Гази под инвазијом глодара који шире заразу
BBC News пре 25 минутајош 4 повезане