Povezane vesti

Tramp odgovorio Orbanu povodom napada na naftovod Družba: Veoma sam ljut zbog toga

Tramp odgovorio Orbanu povodom napada na naftovod Družba: Veoma sam ljut zbog toga

RTV pre 21 minuta
VAŠINGTON - Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je da je predsednik SAD Donald Teramp izrazio nezadovoljstvo povodom ukrajinskog napada na na naftovod "Družba" i da mu je u pismu poručio da je ''veoma ljut'' zbog tog napada. Orban je objavio je… »
Tramp o napadu na naftovod "Družba": Veoma sam ljut zbog toga

Tramp o napadu na naftovod "Družba": Veoma sam ljut zbog toga

NIN pre 11 minuta
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je da je predsednik SAD Donald Termp izrazio nezadovoljstvo povodom ukrajinskog napada na naftovod "Družba" i da mu je u pismu poručio da je ''veoma ljut'' zbog tog napada. Viktor Orban je objavio je odgovor Donalda… »
"Veoma sam ljut zbog toga, prenesi to i slovencima" Tramp pisao Orbanu nakon ukrajinskog napada na naftovod "Družba"

"Veoma sam ljut zbog toga, prenesi to i slovencima" Tramp pisao Orbanu nakon ukrajinskog napada na naftovod "Družba"

Alo pre 26 minuta
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je da je predsednik SAD Donald Teramp izrazio nezadovoljstvo povodom ukrajinskog napada na na naftovod "Družba" i da mu je u pismu poručio da je ''veoma ljut'' zbog tog napada. Orban je objavio je odgovor Trampa na… »
Tramp odgovorio Orbanu: Ljut sam zbog ukrajinskog napada na naftovod „Družba“

Tramp odgovorio Orbanu: Ljut sam zbog ukrajinskog napada na naftovod „Družba“

Politika pre 16 minuta
BUDIMPEŠTA - Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je da je predsednik SAD Donald Tramp izrazio nezadovoljstvo povodom ukrajinskog napada na naftovod "Družba" i da mu je u pismu poručio da je ''veoma ljut'' zbog tog napada. Orban je objavio je odgovor… »
Sijarto: Još jedan napad na naftovod "Družba"; Mađarska i Slovačka očekuju petodnevni prekid u snabdevanja ruskom naftom

Sijarto: Još jedan napad na naftovod "Družba"; Mađarska i Slovačka očekuju petodnevni prekid u snabdevanja ruskom naftom

RTV pre 1 sat
BUDIMPEŠTA - Mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto izjavio je danas da se dogodio još jedan napad na naftovod "Družba", zbog čega je obustavljen transport nafte ka Mađarskoj. "Tokom noći smo dobili vest da je naftovod 'Družba' na… »
Orban objavio Trampovo pismo: Veoma sam ljut!

Orban objavio Trampovo pismo: Veoma sam ljut!

Sputnik pre 1 sat
Premijer Mađarske Viktor Orban objavio je odgovor predsednika SAD Donalda Trampa na svoje pismo u kojem je upozorio na posledice ukrajinskog napada na naftovod „Družba“. Tramp je u pismu poručio da je „veoma ljut“ zbog tog događaja. Mađarski ministar… »
Orban pokazao pismo; Tramp je pobesneo

Orban pokazao pismo; Tramp je pobesneo

B92 pre 1 sat
Premijer Mađarske Viktor Orban objavio je odgovor predsednika SAD Donalda Trampa na svoje pismo u kojem je upozorio na posledice ukrajinskog napada na naftovod "Družba". Tramp je u pismu poručio da je "veoma ljut" zbog tog događaja. "Viktore, nije mi… »
Mađarska i Slovačka zatražile od EU da primora Ukrajinu da zaustavi napade na naftovod "Družba"

Mađarska i Slovačka zatražile od EU da primora Ukrajinu da zaustavi napade na naftovod "Družba"

N1 Info pre 3 sata
Mađarska i Slovačka zatražile su od Evropske unije (EU) da primora Ukrajinu da zaustavi napade na naftovod "Družba", kojim se ruska nafta transportuje u Evropu, navodi se u zajedničkom pismu ministara inostranih poslova dve države Petera Sijarta i Jurija… »
Ispunite obećanje: Slovačka i Mađarska obratile se EK nakon ponovnog napada Kijeva na „Družbu“

Ispunite obećanje: Slovačka i Mađarska obratile se EK nakon ponovnog napada Kijeva na „Družbu“

Sputnik pre 3 sata
Slovačka i Mađarska su zatražile od Evropske komisije da garantuje bezbednost isporuke nafte preko naftovoda „Družba“ zbog napada ukrajinskih Oružanih snaga, pišu slovački mediji. Ministri spoljnih Slovačke i Mađarske Juraj Blanar i Peter Sijartouputili… »
Gađan naftovod „Družba“

Gađan naftovod „Družba“

Vesti online pre 3 sata
Ministarka ekonomije Slovačke Denisa Sakova saopštila je da je naftovod „Družba“ ponovo napadnut u blizini beloruske granice, zbog čega se očekuje novi prekid tranzita nafte ka Slovačkoj. – Novi napad na naftovod ‘Družba’ kod beloruske granice. Transport… »
Zapad užasnut novom avanturom Kijeva

Zapad užasnut novom avanturom Kijeva

Politika pre 4 sati
Ukrajina pokušava da zaoštri odnose sa Mađarskom napadima na naftovod „Družba“, ocenio je novinar Čej Boze na društvenoj mreži X. Po njegovim rečima, Kijev nastoji da otvori direktan sukob sa Budimpeštom, uz moguću prećutnu podršku Evropske unije… »
Sijarto: Još jedan napad na naftovod "Družba" na rusko-beloruskoj granici

NIN pre 5 sati
Mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto izjavio je da se dogodio još jedan napad na naftovod "Družba", zbog čega je obustavljen transport nafte ka Mađarskoj. "Tokom noći smo dobili vest da je naftovod 'Družba' na rusko-beloruskoj… »
Novi napad na naftovod „Družba“: Snabdevanje Slovačke i Mađarske pod pretnjom

Novi napad na naftovod „Družba“: Snabdevanje Slovačke i Mađarske pod pretnjom

Sputnik pre 6 sati
Ministarka ekonomije Slovačke Denisa Sakova saopštila je da je naftovod „Družba“ ponovo napadnut u blizini beloruske granice, zbog čega se očekuje novi prekid tranzita nafte ka Slovačkoj. Prethodno je u ponedeljak Ukrajina izvela napad na istu trasu… »

Euronews pre 6 sati
Mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto izjavio je danas da se dogodio još jedan napad na naftovod "Družba", zbog čega je obustavljen transport nafte ka Mađarskoj. "Tokom noći smo dobili vest da je naftovod 'Družba' na… »
Sijarto: Još jedan napad na naftovod „Družba” na rusko-beloruskoj granici

Sijarto: Još jedan napad na naftovod „Družba” na rusko-beloruskoj granici

Politika pre 6 sati
BUDIMPEŠTA - Mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto izjavio je danas da se dogodio još jedan napad na naftovod „Družba”, zbog čega je obustavljen transport nafte ka Mađarskoj. „Tokom noći smo dobili vest da je naftovod 'Družba' na… »
Još jedan napad na naftovod "Družba" Sijarto: To je atak na energetsku bezbednost Mađarske

Još jedan napad na naftovod "Družba" Sijarto: To je atak na energetsku bezbednost Mađarske

Večernje novosti pre 6 sati
MAĐARSKI ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto izjavio je danas da se dogodio još jedan napad na naftovod "Družba", zbog čega je obustavljen transport nafte ka Mađarskoj. FOTO: AP/Tanjug -Tokom noći smo dobili vest da je naftovod "Družba" na… »

Vesti dana »