Povezane vesti

Oženjeni pevač šokirao priznanjem: "Merkam druge devojke, ostavljaju mi tragove karmina na košulj, ništa ne mogu da sakrijem"…

Oženjeni pevač šokirao priznanjem: "Merkam druge devojke, ostavljaju mi tragove karmina na košulj, ništa ne mogu da sakrijem"…

Alo pre 3 sata
Uprkos tome što je pevač privržen porodici, ističe da ne može u potpunosti da ignoriše atraktivne devojke. Uroš Živković uživa u skladnom braku sa suprugom Jovanom koja mu je nedavno rodila sina Lazara. Uprkos tome što je pevač privržen porodici, ističe… »
"Merkam druge devojke" Šok priznanje našeg pevača(26) koji je dobio dete: "Izabrao sam ženu koju volim, ali.."

"Merkam druge devojke" Šok priznanje našeg pevača(26) koji je dobio dete: "Izabrao sam ženu koju volim, ali.."

Telegraf pre 4 sati
Mladi pevač, Uroš Živković (26), uživa u skladnom braku, a nedavno je postao i otac. Uprkos tome što je privržen porodici, ističe da ne može u potpunosti da ignoriše atraktivne devojke koje u dolaze na njegove nastupe. Uroš Živković kaže da je Jovana… »
Naš oženjeni pevač (26) šokirao priznanjem: "Izabrao sam ženu koju sam voleo, ali merkam druge devojke"

Naš oženjeni pevač (26) šokirao priznanjem: "Izabrao sam ženu koju sam voleo, ali merkam druge devojke"

Blic pre 4 sati
Uroš Živković (26) uživa u skladnom braku, a nedavno je postao i otac. Uprkos tome što je pevač privržen porodici, ističe da ne može u potpunosti da ignoriše atraktivne devojke koje u dolaze na njegove nastupe. Uroš kaže da je Jovana jedina žena u… »

Vesti dana »