Повезане вести
Ожењени певач шокирао признањем: "Меркам друге девојке, остављају ми трагове кармина на кошуљ, ништа не могу да сакријем"…
Ало пре 25 дана
Упркос томе што је певач привржен породици, истиче да не може у потпуности да игнорише атрактивне девојке. Урош Живковић ужива у складном браку са супругом Јованом која му је недавно родила сина Лазара. Упркос томе што је певач… »
"Меркам друге девојке" Шок признање нашег певача(26) који је добио дете: "Изабрао сам жену коју волим, али.."
Телеграф пре 25 дана
Млади певач, Урош Живковић (26), ужива у складном браку, а недавно је постао и отац. Упркос томе што је привржен породици, истиче да не може у потпуности да игнорише атрактивне девојке које у долазе на његове наступе. Урош… »
Наш ожењени певач (26) шокирао признањем: "Изабрао сам жену коју сам волео, али меркам друге девојке"
Блиц пре 25 дана
Урош Живковић (26) ужива у складном браку, а недавно је постао и отац. Упркос томе што је певач привржен породици, истиче да не може у потпуности да игнорише атрактивне девојке које у долазе на његове наступе. Урош каже да је… »
Вести дана »

Рајић о оптужници: Сада смо тамо где смо били пре девет месеци, овим чином није ништа решено
Н1 Инфо пре 59 минутајош 51 повезана

Погледајте како је полиција студента Богдана, који штрајкује глађу 6 дана, у ланцима довела на сахрану оца ФОТО
Нова пре 1 сатјош 16 повезаних

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 1 сатјош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних

Извештај УН комисије оптужује Израел за геноцид, израелски званичници поручују да је лажан
Недељник пре 1 сатјош 28 повезаних