Povezane vesti

Zvezdan slavnić se hitno obratio anđeli: Neka dobro razmisli i neka mi se skine...

Zvezdan slavnić se hitno obratio anđeli: Neka dobro razmisli i neka mi se skine...

Kurir pre 3 sata
Rijaliti " Elita 8" završena je 19. jula, a pored pobednika, Nenada Marinkovića Gastoza, deset meseci je najveću pažnju privlačila drugoplasirana Anđela Đuričić. Kako je Anđela bila jedna od ključnih tema u rijalitiju, dosta se pričalo o njenoj vezi sa… »
"Neka dobro razmisli o svojim postupcima": Zvezdan Slavić se javno obratio Anđeli Đuričić i objavio dokumenta: "Neka mi se…

"Neka dobro razmisli o svojim postupcima": Zvezdan Slavić se javno obratio Anđeli Đuričić i objavio dokumenta: "Neka mi se…

Blic pre 3 sata
Rijaliti "Elita 8" završena je 19. jula, a pored pobednika, Nenada Marinkovića Gastoza, deset meseci je najveću pažnju privlačila drugoplasirana Anđela Đuričić. Kako je Anđela bila jedna od ključnih tema u rijalitiju, dosta se pričalo o njenoj vezi sa… »
"Neka dobro razmisli o svojim postupcima" Zvezdan Slavnić se brutalnom porukom obratio Anđeli Đuričić i objavio dokumenta…

"Neka dobro razmisli o svojim postupcima" Zvezdan Slavnić se brutalnom porukom obratio Anđeli Đuričić i objavio dokumenta…

Alo pre 3 sata
Zvezdan Slavnić o Anđelinim optužbama. Rijaliti Elita 8 završen je 19. jula, a pored pobednika Nenada Marinkovića Gastoza, najveću pažnju deset meseci privlačila je drugoplasirana Anđela Đuričić. Kako je Anđela bila jedna od ključnih tema u rijalitiju… »

Vesti dana »