Повезане вести

Студенткиња Николина Синђелић: Симбол отпора и борбе за правду

Студенткиња Николина Синђелић: Симбол отпора и борбе за правду

Сербиан Невс Медиа пре 28 дана
Николина Синђелић, студенткиња Факултета политичких наука, постала је симбол отпора након што је проговорила о полицијском насиљу које је доживела. Упркос томе што је њено сведочење од стране институција названо лажним, а… »
Николина Синђелић: Надам се да жена и ћерка Марка Кричка не пролазе кроз ово кроз шта ја пролазим

Николина Синђелић: Надам се да жена и ћерка Марка Кричка не пролазе кроз ово кроз шта ја пролазим

Данас пре 28 дана
Николина Синђелић, студенткиња Факултета политичких наука и жртва полицијског насиља, данас је симбол отпора и храбрости у борби против система који је покушао да је ућутка и понизи. И док за Марка Кричка, њеног злостављача… »

Н1 Инфо пре 28 дана
Николина Синђелић, студенткиња Факултета политичких наука и жртва полицијског насиља, данас је симбол отпора и храбрости у борби против система који је покушао да је ућутка и понизи. И док за Марка Кричка, њеног злостављача… »
ИНТЕРВЈУ Николина Синђелић, студенткиња ФПН, о тортури кроз коју је прошла: Надам се да жена и ћерка Марка Кричка не пролазе…

ИНТЕРВЈУ Николина Синђелић, студенткиња ФПН, о тортури кроз коју је прошла: Надам се да жена и ћерка Марка Кричка не пролазе…

Нова пре 28 дана

Вести дана »