Povezane vesti
Skup protiv blokada blokirao ulicu
Prokuplje press pre 1 dan
Skup protiv blokada koji je večeras održan u Prokuplju okupio je članove i simpatizere Srpske napredne stranke iz svih opština Topličkog okruga, a najviše je bilo iz lokalnih samouprava i javnih preduzeća. Svi funkcioneri Prokuplja bili su na ovom skupu… »
Vučić: U 19 časova na skupovima bilo više od 55.000 ljudi, ni jednog incidenta
RTK pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Ubu da je, prema procenama, u 19 časova na skupovima širom Srbije prisutno više od 55.000 građana koji su protiv blokada i istakao da su skupovi koji pozivaju na mir najbolji. „Inicijalno je već u 19… »
Okupljanja građana koji se protive blokadama u više gradova Srbije
Slobodna Evropa pre 1 dan
U više gradova u Srbiji 23. avgusta su organizovana okupljanja "građana koji se protive blokadama", a na koje su na društvenim mrežama i u provladinim medijima pozivali predstavnici vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) tvreći da skup nije stranački… »
Blokiranjem ulica u Arandjelovcu održan SNS skup protiv blokada (VIDEO)
Glas Šumadije pre 6 sati
U Aranđelovcu je na Trgu slobode ispred opštine, a kasnije šetnjom, održan skup pod parolom „Građani protiv blokada“, a zatim je nastavljen uz protestnu šetnju centralnim ulicama. Blokirano je nekoliko ulica, a građani nose srpsku zastavu i skandiraju… »
Pristalice SNS-a širom Srbije protestovale protiv blokada
Serbian News Media pre 7 sati
U večernjim satima, u više od 50 mesta širom Srbije, pristalice Srpske napredne stranke (SNS) okupile su se na protestnim skupovima protiv blokada. Iako skupova nije bilo u Beogradu i Novom Sadu, na hiljade ljudi je u drugim gradovima nosilo zastave i… »
Vučić pozdravio narod u Ubu: Nikome nije potrebno nasilje, ne postoji ništa važnije od dijaloga (foto, video)
Blic pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Ubu da je, prema procenama, u 19 časova na skupovima širom Srbije prisutno više od 55.000 građana koji su protiv blokada i istakao da su skupovi koji pozivaju na mir najbolji. - Inicijalno je već u 19… »
SNS i SPS u Leskovcu drugi put u šetnji – ovog puta mlađi ljudi, ali i stariji glasači (galerija)
Jugmedia pre 6 sati
Drugu noć korz centralne ulice Leskovca prošla je kolona sa članovima i simpatizrima SNS i manjim koalicionom partnerom SPS, ovog puta mlađi ljudi i žene od 30–45 godina, ali i stariji, njihovi verni glasači. Dominirala je pesma „Hoću da živim“… »
Vučić: Skupovi protiv blokada naredne subote u 100 gradova i opština
Nedeljnik pre 7 sati
Skupovi na kojima se okupljaju građani koji se protive blokadama biće održani i naredne subote u 100 gradova i opština, najavio je večeras u Ubu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, piše FoNet, prenosi Danas. Većina skupova građana koji se protive… »
Naprednjaci ponovo blokirali ulice Leskovca na skupu protiv blokada
Novi magazin pre 7 sati
Simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke u Leskovcu održali su večeras još jednu protestnu šetnju pod parolom "Građani Leskovca protiv blokada". U koloni su, pored članova SNS, učestvovali i brojni direktori i funkcioneri javnih preduzeća, kao i… »
Beta pre 7 sati
Simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke (SNS) u Leskovcu održali su večeras još jednu protestnu šetnju pod parolom "Građani Leskovca protiv blokada". U koloni su, pored članova SNS, učestvovali i brojni direktori i funkcioneri javnih preduzeća, kao… »
Protest protiv blokada: Ne damo Srbiju onima koji su hteli da zaustave život u Srbiji
Stav.life pre 8 sati
Protesti protiv blokada u organizaciji SNS održani su po drugi put u Leskovcu. Pored visokog funkcionera ove stranke i opštinski funkcionera na protestima su i njihovi koalicioni partneri iz SPS-a. Osim zastava i pesme nepoznatog izvođača, koja je… »
Građani Vrbasa na skupu protiv blokada: “Hoćemo mir i ljubav”
Serbian News Media pre 7 sati
U Vrbasu, jednom od više od 50 gradova širom Srbije, održan je skup građana u znak protesta protiv blokada. Skup je trajao oko sat vremena, a prisutni su nosili transparente s porukama “Hoću život” i “Mir da, blokade ne”. Reporterka N1 pokušala je… »
Vučić: Moj poziv studentima u blokadi na TV debatu iskren, nisam ga uputio prvi put
Euronews pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegov poziv studentima u blokadi na TV debatu iskren i da ga nije uputio prvi put. "Moj poziv je takav da sam ih zamolio, da sam ih zamolio u decembru, ako se sećate. Da sam ih molio u februaru… »
Radio sto plus pre 7 sati
U koloni su, pored članova SNS, učestvovali i brojni direktori i funkcioneri javnih preduzeća, kao i lider lokalnih naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. U šetnji i blokadi ulica pridružili su im se i predstavnici Socijalističke partije… »
Zašto su večeras građani bili na skupu u Vrbasu: Od toga da slušaju o zdravlju i propagiraju ljubav do agresije prema…
Novi magazin pre 7 sati
Večerašnji skup u Vrbasu, jednom od više od 50 mesta u kojima su se okupili građani koji su protiv blokada, trajao je sat vremena, a meštani su se raziščio u 19.30. Oni su mirno stajali, uz transparente "Hoću život", "Mir da, blokade ne", "Miran dan… »
Vučić o pozivu studentima u blokadi na TV debatu: "Moj poziv je iskren, nisam ga uputio prvi put"
Mondo pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas dok je obilazio Ub da je njegov poziv studentima u blokadi na TV debatuiskren i da ga nije uputio prvi put. "Moj poziv je takav da sam ih zamolio, da sam ih zamolio u decembru, ako se sećate. Da sam ih… »
Zašto su večeras građani bili na skupu u Vrbasu: Od toga da slušaju o zdravlju i propagiraju ljubav do agresije prema…
N1 Info pre 8 sati
Večerašnji skup u Vrbasu, jednom od više od 50 mesta u kojima su se okupili građani koji su protiv blokada, trajao je sat vremena, a meštani su se raziščio u 19.30. Oni su mirno stajali, uz transparente "Hoću život", "Mir da, blokade ne", "Miran dan… »
Vučić odgovorio posle „NE“ koje dobio od studenata: Nije izdržao, morao je da prokomentariše tekst Nova.rs
Nova pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pridružio se večeras na Ubu građanima koji se protive blokadama kako bi, kako je rekao, tu zamenio funkcionera Srpske napredne stranke i ministra Darka Glišića koji je bolestan i poručio da je njegov poziv na dijalog sa… »
Protest u Leskovcu protiv „blokada“ pretvoren u politički skup funkcionera – VIDEO
Rešetka pre 9 sati
Protest protiv „blokada“, održan danas u Leskovcu, okupio je nekoliko stotina ljudi, ali je događaj obeležilo masovno prisustvo gradskih i opštinskih funkcionera, direktora javnih preduzeća i ustanova, kao i zaposlenih u njima. Okupljeni su nosili parole… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas pre podne prolazno naoblačenje, na krajnjem severu sunčano
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

"Nije bilo nijednog incidenta": Direktor policije o okupljanjima širom Srbije: "u 71 opštini prisustvovalo je 70.000 građana"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Zborovi građana u Vrbasu i Obrenovcu i studenti u blokadi organizovali protest: Traže raspisivanje izbora i pružaju podršku Nikolini
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Vučić na Ubu sa građanima protiv blokada: Moj poziv na dijalog ostaje otvoren
Danas pre 8 satijoš 1 povezana