Povezane vesti
Skup protiv blokada blokirao ulicu
Prokuplje press pre 21 dana
Skup protiv blokada koji je večeras održan u Prokuplju okupio je članove i simpatizere Srpske napredne stranke iz svih opština Topličkog okruga, a najviše je bilo iz lokalnih samouprava i javnih preduzeća. Svi funkcioneri Prokuplja bili su na ovom skupu… »
Vučić: U 19 časova na skupovima bilo više od 55.000 ljudi, ni jednog incidenta
RTK pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Ubu da je, prema procenama, u 19 časova na skupovima širom Srbije prisutno više od 55.000 građana koji su protiv blokada i istakao da su skupovi koji pozivaju na mir najbolji. „Inicijalno je već u 19… »
Okupljanja građana koji se protive blokadama u više gradova Srbije
Slobodna Evropa pre 21 dana
U više gradova u Srbiji 23. avgusta su organizovana okupljanja "građana koji se protive blokadama", a na koje su na društvenim mrežama i u provladinim medijima pozivali predstavnici vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) tvreći da skup nije stranački… »
Blokiranjem ulica u Arandjelovcu održan SNS skup protiv blokada (VIDEO)
Glas Šumadije pre 20 dana
U Aranđelovcu je na Trgu slobode ispred opštine, a kasnije šetnjom, održan skup pod parolom „Građani protiv blokada“, a zatim je nastavljen uz protestnu šetnju centralnim ulicama. Blokirano je nekoliko ulica, a građani nose srpsku zastavu i skandiraju… »
Vučić pozdravio narod u Ubu: Nikome nije potrebno nasilje, ne postoji ništa važnije od dijaloga (foto, video)
Blic pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Ubu da je, prema procenama, u 19 časova na skupovima širom Srbije prisutno više od 55.000 građana koji su protiv blokada i istakao da su skupovi koji pozivaju na mir najbolji. - Inicijalno je već u 19… »
Pristalice SNS-a širom Srbije protestovale protiv blokada
Serbian News Media pre 20 dana
U večernjim satima, u više od 50 mesta širom Srbije, pristalice Srpske napredne stranke (SNS) okupile su se na protestnim skupovima protiv blokada. Iako skupova nije bilo u Beogradu i Novom Sadu, na hiljade ljudi je u drugim gradovima nosilo zastave i… »
SNS i SPS u Leskovcu drugi put u šetnji – ovog puta mlađi ljudi, ali i stariji glasači (galerija)
Jugmedia pre 20 dana
Drugu noć korz centralne ulice Leskovca prošla je kolona sa članovima i simpatizrima SNS i manjim koalicionom partnerom SPS, ovog puta mlađi ljudi i žene od 30–45 godina, ali i stariji, njihovi verni glasači. Dominirala je pesma „Hoću da živim“… »
Vučić: Skupovi protiv blokada naredne subote u 100 gradova i opština
Nedeljnik pre 20 dana
Skupovi na kojima se okupljaju građani koji se protive blokadama biće održani i naredne subote u 100 gradova i opština, najavio je večeras u Ubu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, piše FoNet, prenosi Danas. Većina skupova građana koji se protive… »
Naprednjaci ponovo blokirali ulice Leskovca na skupu protiv blokada
Novi magazin pre 20 dana
Simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke u Leskovcu održali su večeras još jednu protestnu šetnju pod parolom "Građani Leskovca protiv blokada". U koloni su, pored članova SNS, učestvovali i brojni direktori i funkcioneri javnih preduzeća, kao i… »
Beta pre 20 dana
Simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke (SNS) u Leskovcu održali su večeras još jednu protestnu šetnju pod parolom "Građani Leskovca protiv blokada". U koloni su, pored članova SNS, učestvovali i brojni direktori i funkcioneri javnih preduzeća, kao… »
Protest protiv blokada: Ne damo Srbiju onima koji su hteli da zaustave život u Srbiji
Stav.life pre 20 dana
Protesti protiv blokada u organizaciji SNS održani su po drugi put u Leskovcu. Pored visokog funkcionera ove stranke i opštinski funkcionera na protestima su i njihovi koalicioni partneri iz SPS-a. Osim zastava i pesme nepoznatog izvođača, koja je… »
Građani Vrbasa na skupu protiv blokada: “Hoćemo mir i ljubav”
Serbian News Media pre 20 dana
U Vrbasu, jednom od više od 50 gradova širom Srbije, održan je skup građana u znak protesta protiv blokada. Skup je trajao oko sat vremena, a prisutni su nosili transparente s porukama “Hoću život” i “Mir da, blokade ne”. Reporterka N1 pokušala je… »
Vučić: Moj poziv studentima u blokadi na TV debatu iskren, nisam ga uputio prvi put
Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegov poziv studentima u blokadi na TV debatu iskren i da ga nije uputio prvi put. "Moj poziv je takav da sam ih zamolio, da sam ih zamolio u decembru, ako se sećate. Da sam ih molio u februaru… »
Radio sto plus pre 20 dana
U koloni su, pored članova SNS, učestvovali i brojni direktori i funkcioneri javnih preduzeća, kao i lider lokalnih naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. U šetnji i blokadi ulica pridružili su im se i predstavnici Socijalističke partije… »
Vučić o pozivu studentima u blokadi na TV debatu: "Moj poziv je iskren, nisam ga uputio prvi put"
Mondo pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas dok je obilazio Ub da je njegov poziv studentima u blokadi na TV debatuiskren i da ga nije uputio prvi put. "Moj poziv je takav da sam ih zamolio, da sam ih zamolio u decembru, ako se sećate. Da sam ih… »
Zašto su večeras građani bili na skupu u Vrbasu: Od toga da slušaju o zdravlju i propagiraju ljubav do agresije prema…
Novi magazin pre 20 dana
Večerašnji skup u Vrbasu, jednom od više od 50 mesta u kojima su se okupili građani koji su protiv blokada, trajao je sat vremena, a meštani su se raziščio u 19.30. Oni su mirno stajali, uz transparente "Hoću život", "Mir da, blokade ne", "Miran dan… »
Zašto su večeras građani bili na skupu u Vrbasu: Od toga da slušaju o zdravlju i propagiraju ljubav do agresije prema…
N1 Info pre 20 dana
Večerašnji skup u Vrbasu, jednom od više od 50 mesta u kojima su se okupili građani koji su protiv blokada, trajao je sat vremena, a meštani su se raziščio u 19.30. Oni su mirno stajali, uz transparente "Hoću život", "Mir da, blokade ne", "Miran dan… »
Vučić odgovorio posle „NE“ koje dobio od studenata: Nije izdržao, morao je da prokomentariše tekst Nova.rs
Nova pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pridružio se večeras na Ubu građanima koji se protive blokadama kako bi, kako je rekao, tu zamenio funkcionera Srpske napredne stranke i ministra Darka Glišića koji je bolestan i poručio da je njegov poziv na dijalog sa… »
Protest u Leskovcu protiv „blokada“ pretvoren u politički skup funkcionera – VIDEO
Rešetka pre 20 dana
Protest protiv „blokada“, održan danas u Leskovcu, okupio je nekoliko stotina ljudi, ali je događaj obeležilo masovno prisustvo gradskih i opštinskih funkcionera, direktora javnih preduzeća i ustanova, kao i zaposlenih u njima. Okupljeni su nosili parole… »
Vesti dana »

Gardašević bez plasmana u finale u skoku udalj na Svetskom prvenstvu
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih

"Raširio je čeljust da je zgrabi, dohvatio je šapom": Oglasila se majka devojčice koju je napao vuk u Grčkoj
Mondo pre 17 minutajoš 20 povezanih

Srbija opstala u elitnoj diviziji Dejvis kupa, braća Sabanov za slavlje u Nišu!
Sportske.net pre 27 minutajoš 17 povezanih