Povezane vesti
"Sada mora da se nosi sa tim" Ćerka Goce Tržan se gorko kaje zbog onoga što je uradila: "Ako hoćeš nekom da uništiš život..."…
Alo 24.08.2025
Lena Marinković se pokajala zbog odluke koju je sama donela. Ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića, Lena Marinković, nedavno je ušla u svet odrasli, a nakon proslave svoh 18. rođendana, rešila je i da se više aktivira na društvenim mrežama. Lena na svom… »
"Rekla sam joj da mora da se nosi sa tim" Ćerka Goce Tržan se jako kaje zbog jedne odluke, sve otkrila: Ako hoćeš nekome da…
Kurir 24.08.2025
Ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića, Lena Marinković, postala je aktivna na mrežama nakon punoletstva. Lena na svom Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života, a kako Goca kaže, brzo se pokajala zbog odluke da otključa profil. - Pitala me je… »
"Rekla sam joj da mora da se nosi sa tim": Lena se jako kaje zbog jedne odluke, Goca Tržan sve otkrila: "Ako hoćeš nekome da…
Blic 24.08.2025
Ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića, Lena Marinković, postala je aktivna na mrežama nakon punoletstva. Lena na svom Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života, a kako Goca kaže, brzo se pokajala zbog odluke da otključa profil. - Pitala me je… »
Vesti dana »
Tramp se oglasio uoči isteka roka za Iran: Ovo je poručio režimu u Teheranu
Mondo pre 21 minutajoš 40 povezanih
„Blizu smo plej-ofa“: Obradović izneo utiske nakon važne pobede, pa istakao gde leži doprinos Dobrića!
Hot sport pre 31 minutajoš 71 povezana
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih
Tanjga pred duel s Radničkim: Daćemo sve od sebe da zadržimo drugo mesto
Politika pre 51 minutajoš 36 povezanih
Skup podrške zaposlenima na N1 ispred zgrade te televizije
Serbian News Media pre 3 satajoš 21 povezana