Povezane vesti
"Sada mora da se nosi sa tim" Ćerka Goce Tržan se gorko kaje zbog onoga što je uradila: "Ako hoćeš nekom da uništiš život..."…
Alo pre 9 sati
Lena Marinković se pokajala zbog odluke koju je sama donela. Ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića, Lena Marinković, nedavno je ušla u svet odrasli, a nakon proslave svoh 18. rođendana, rešila je i da se više aktivira na društvenim mrežama. Lena na svom… »
"Rekla sam joj da mora da se nosi sa tim" Ćerka Goce Tržan se jako kaje zbog jedne odluke, sve otkrila: Ako hoćeš nekome da…
Kurir pre 11 sati
Ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića, Lena Marinković, postala je aktivna na mrežama nakon punoletstva. Lena na svom Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života, a kako Goca kaže, brzo se pokajala zbog odluke da otključa profil. - Pitala me je… »
"Rekla sam joj da mora da se nosi sa tim": Lena se jako kaje zbog jedne odluke, Goca Tržan sve otkrila: "Ako hoćeš nekome da…
Blic pre 11 sati
Ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića, Lena Marinković, postala je aktivna na mrežama nakon punoletstva. Lena na svom Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života, a kako Goca kaže, brzo se pokajala zbog odluke da otključa profil. - Pitala me je… »
Vesti dana »

Kolonama se ne vidi kraj, vozila zaglavljena satima: Na Batrovcima čekaju i do 6 sati, ovo je trenutno stanje
Telegraf pre 54 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa promenljivim oblačnostima na jugu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 32 povezane

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 25 povezanih

Agencija UN potvrdila normalne nivoe zračenja u blizini nuklearne elektrane Kursk
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane