Povezane vesti
Srce prijepoljaca veliko k’o kuća! Stigla pomoć za porodicu Bjelak, troje dece bez oca i majke, Panići odmah priskočili…
Kurir 25.08.2025
Pre godinu i po dana ostali su bez oca, a pre nekoliko dana i bez majke. Ipak, da nisu sami pokazala je opština Prijepolje, a i pojedini dobrotvori. - Pre godinu i po dana ostao sam bez oca, a pre desetak dana i bez majke. Nemam posao, a on mi je… »
Ostali bez roditelja, brat je sada i otac i majka sestrama: Mladi Prijepoljac traži posao da bi brinuo o njima
Telegraf 25.08.2025
"Ostao sam bez majke pre desetak dana" Kako život ume da bude surov još od malih nogu na svojim nejakim leđima osetilo je troje dece iz porodice Bjelag iz prijepoljskog naselja Vinicka. Pre godinu i po dana ostali su bez oca, a pre deset dana izgubili su… »
"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno…
Blic 24.08.2025
Kako život ume da bude surov rano je na svojim nejakim leđima osetilo troje dece iz porodice Bjelag iz prijepoljskog naselja Vinicka. Pre godinu i po dana ostali su bez oca, a pre deset dana izgubili su i majku koja je im je bila sve na svetu. Najstariji… »
"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno…
Blic 24.08.2025
Kako život ume da bude surov rano je na svojim nejakim leđima osetilo troje dece iz porodice Bjelag iz prijepoljskog naselja Vinicka. Pre godinu i po dana ostali su bez oca, a pre deset dana izgubili su i majku koja je im je bila sve na svetu. Najstariji… »
Vesti dana »
Počela sednica Skupštine Novog Sada, na dnevnom redu više od 40 tačaka
RTV pre 41 minutajoš 36 povezanih
Smrt Alija Laridžanija će produbiti krizu u srcu iranskog vrha
BBC News pre 6 minutajoš 40 povezanih
Sneg zavejao ovaj deo Srbije! Nestvarne slike usred marta: Ovako nije bilo ni tokom zime
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Olakšanje za roditelje: Kreće elektronsko zakazivanje upisa i testiranje budućih đaka prvaka
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 30 minutajoš 18 povezanih