Povezane vesti
Lukašenko: Ušli su mi u mozak
B92 25.08.2025
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko (70), bliski saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je danas da je prošao prvi kompletan lekarski pregled u svom životu, i da je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju. "Nedavno sam, prvi put… »
"Ušli su mi u mozak!" Lukašenko otkrio šta su mu lekari radili dva dana!
Alo 25.08.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko saopštio je da je prošao kompletan lekarski pregled, tokom kojeg nisu otkriveni nikakvi problemi sa njegovim zdravljem. Prema rečima Lukašenka, koje je citirala BELTA, pregled je trajao dva dana. Tokom tog… »
Lukašenko posle lekarskog pregleda, dobrog zdravlja
Politika 25.08.2025
MINSK – Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko (70), bliski saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina, izjavio je danas da je prošao prvi kompletan lekarski pregled u svom životu, i da je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju. „Nedavno sam… »
Vesti dana »

Jedna osoba upucana na dečjem igralištu u Beogradu na vodi! Uhapšen muškarac sa dve puške
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih

Mali: "Srbija se drži dobro u uslovima globalnih dešavanja, dobili smo pohvale od MMF-a"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

"Spremni smo da odgovorimo": Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Trampa i Putina
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Džona Boltona zbog zadržavanja poverljivih dokumenata
Politika pre 1 satjoš 4 povezane