Повезане вести
Горан Марковић упутио писмо Петој београдској гимназији: „Правда је на вашој страни“
Недељник пре 20 дана
Горан Марковић, редитељ и бивши ђак Пете београдске гимназије, упутио је писмо школи поводом актуелних догађаја. Он је реаговао на одлуку вршитељке дужности директорке Данке Нешовић да отпусти професоре који су подржали… »
Горан Марковић: “Пета гимназија на удару власти, позивам на отпор”
Сербиан Невс Медиа пре 20 дана
Познати редитељ, сценариста и књижевник Горан Марковић, који је и сам бивши ђак Пете београдске гимназије, упутио је писмо подршке овој школи поводом актуелних дешавања. Он је реаговао на одлуку в.д. директорке Данке Нешовић… »
Горан Марковић у писму Петој београдској: Позивам на отпор злочинцима, држите се, децо, правда је на вашој страни
Н1 Инфо пре 21 дана
Горан Марковић, редитељ сценариста, књижевник, професор емеритус поводом актуелних догађаја у Петој београдској гимназији, чији је ђак и сам био, упутио је писмо овој школи. Марковић је, како пише Данас, реаговао на одлуку в… »
Горан Марковић у писму Петој београдској: Позивам на отпор злочинцима, држите се, децо, правда је на вашој страни
Нови магазин пре 21 дана
Горан Марковић, редитељ сценариста, књижевник, професор емеритус поводом актуелних догађаја у Петој београдској гимназији, чији је ђак и сам био, упутио је писмо овој школи. Марковић је, како пише Данас, реаговао на одлуку в… »
Горан Марковић упутио писмо Петој: Држите се децо, правда је на вашој страни
Данас пре 21 дана
Горан Марковић, редитељ сценариста, књижевник, професор емеритус поводом актуелних догађаја у Петој београдској гимназији чији је ђак и сам био упутио је писмо овој школи. Марковић је реаговао на одлуку в. д. директорке Данке… »
Вести дана »

У Србији данас после облачног јутра претежно сунчано, температура до 27 степени
НИН пре 14 минутајош 21 повезана

"Грађани ће моћи први пут по повлашћеним условима да узму кредит!" Економиста објаснио ко све може поднети захтев по новим, нижим каматним стопама
Курир пре 29 минутајош 11 повезаних

Милорадовић: Уживаћете у призору трансформисане војске, биће приказано 19 нових типова наоружања
РТС пре 34 минутајош 9 повезаних