Повезане вести

Горан Марковић упутио писмо Петој београдској гимназији: „Правда је на вашој страни“

Горан Марковић упутио писмо Петој београдској гимназији: „Правда је на вашој страни“

Недељник пре 4 сати
Горан Марковић, редитељ и бивши ђак Пете београдске гимназије, упутио је писмо школи поводом актуелних догађаја. Он је реаговао на одлуку вршитељке дужности директорке Данке Нешовић да отпусти професоре који су подржали… »
Горан Марковић: “Пета гимназија на удару власти, позивам на отпор”

Горан Марковић: “Пета гимназија на удару власти, позивам на отпор”

Сербиан Невс Медиа пре 9 сати
Познати редитељ, сценариста и књижевник Горан Марковић, који је и сам бивши ђак Пете београдске гимназије, упутио је писмо подршке овој школи поводом актуелних дешавања. Он је реаговао на одлуку в.д. директорке Данке Нешовић… »
Горан Марковић у писму Петој београдској: Позивам на отпор злочинцима, држите се, децо, правда је на вашој страни

Горан Марковић у писму Петој београдској: Позивам на отпор злочинцима, држите се, децо, правда је на вашој страни

Н1 Инфо пре 10 сати
Горан Марковић, редитељ сценариста, књижевник, професор емеритус поводом актуелних догађаја у Петој београдској гимназији, чији је ђак и сам био, упутио је писмо овој школи. Марковић је, како пише Данас, реаговао на одлуку в… »

Нови магазин пре 10 сати
Горан Марковић, редитељ сценариста, књижевник, професор емеритус поводом актуелних догађаја у Петој београдској гимназији, чији је ђак и сам био, упутио је писмо овој школи. Марковић је, како пише Данас, реаговао на одлуку в… »
Горан Марковић упутио писмо Петој: Држите се децо, правда је на вашој страни

Горан Марковић упутио писмо Петој: Држите се децо, правда је на вашој страни

Данас пре 12 сати
Горан Марковић, редитељ сценариста, књижевник, професор емеритус поводом актуелних догађаја у Петој београдској гимназији чији је ђак и сам био упутио је писмо овој школи. Марковић је реаговао на одлуку в. д. директорке Данке… »

Вести дана »