Povezane vesti
Goran Marković uputio pismo Petoj beogradskoj gimnaziji: „Pravda je na vašoj strani“
Nedeljnik 25.08.2025
Goran Marković, reditelj i bivši đak Pete beogradske gimnazije, uputio je pismo školi povodom aktuelnih događaja. On je reagovao na odluku vršiteljke dužnosti direktorke Danke Nešović da otpusti profesore koji su podržali studentski protest, dokumentovan… »
Goran Marković: “Peta gimnazija na udaru vlasti, pozivam na otpor”
Serbian News Media 25.08.2025
Poznati reditelj, scenarista i književnik Goran Marković, koji je i sam bivši đak Pete beogradske gimnazije, uputio je pismo podrške ovoj školi povodom aktuelnih dešavanja. On je reagovao na odluku v.d. direktorke Danke Nešović da otpusti profesore koji… »
Goran Marković u pismu Petoj beogradskoj: Pozivam na otpor zločincima, držite se, deco, pravda je na vašoj strani
N1 Info 25.08.2025
Goran Marković, reditelj scenarista, književnik, profesor emeritus povodom aktuelnih događaja u Petoj beogradskoj gimnaziji, čiji je đak i sam bio, uputio je pismo ovoj školi. Marković je, kako piše Danas, reagovao na odluku v. d. direktorke Danke… »
Goran Marković u pismu Petoj beogradskoj: Pozivam na otpor zločincima, držite se, deco, pravda je na vašoj strani
Novi magazin 25.08.2025
Goran Marković, reditelj scenarista, književnik, profesor emeritus povodom aktuelnih događaja u Petoj beogradskoj gimnaziji, čiji je đak i sam bio, uputio je pismo ovoj školi. Marković je, kako piše Danas, reagovao na odluku v. d. direktorke Danke… »
Goran Marković uputio pismo Petoj: Držite se deco, pravda je na vašoj strani
Danas 25.08.2025
Goran Marković, reditelj scenarista, književnik, profesor emeritus povodom aktuelnih događaja u Petoj beogradskoj gimnaziji čiji je đak i sam bio uputio je pismo ovoj školi. Marković je reagovao na odluku v. d. direktorke Danke Nešović koja je otpustila… »
Vesti dana »
Starmer: Sporazum o oslobađanju 114,5 milijardi evra za Ukrajinu blizu finalizacije
RTV pre 24 minutajoš 22 povezane
Crno jutro u Nikšiću: Dve osobe ubijene nožem u stanu u centru grada, za ubicom se traga
RINA pre 9 minutajoš 17 povezanih
Rhzm izdao upozorenje za današnji dan: Magla "progutala" Srbiju, vozači vozite oprezno
Mondo pre 2 satajoš 12 povezanih