Povezane vesti

Vučić u intervjuu za Euronews: Budućnost Srbije je u EU, imamo još posla da uradimo

Vučić u intervjuu za Euronews: Budućnost Srbije je u EU, imamo još posla da uradimo

Telegraf pre 1 dan
"Biće novi predsednik i novo rukovodstvo“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u ekskluzivnom intervjuu za Euronews, razjasnio je situaciju u vezi sa nemirima i ponovio svoj poziv na dijalog sa demonstrantima, devet meseci nakon početka protesta širom… »
Vučić nudi "maslinovu grančicu": Ponuda za debatu studentima ostaje dok je ne prihvate

Vučić nudi "maslinovu grančicu": Ponuda za debatu studentima ostaje dok je ne prihvate

N1 Info pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da njegova ponuda za debatu sa studentima u blokadi, koju su pojedini fakulteti odbili, i dalje važi i da će "ostati dok je ne prihvate"."Moja ponuda će ostati dok je ne prihvate, jer će jednog dana morati da… »
Vučić: Ostajemo posvećeni dijalogu uprkos odbijanju demonstranata

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za Juronjuz ponovio svoj poziv na dijalog sa demonstrantima, nakon devet meseci protesta širom zemlje, ističući da Srbija i njena vlada ostaju posvećene dijalogu uprkos odbijanju demonstranata… »
Vučić: Ponuda za debatu ostaje dok je ne prihvate, jednog dana će morati da razgovaraju sa nekim

Vučić: Ponuda za debatu ostaje dok je ne prihvate, jednog dana će morati da razgovaraju sa nekim

Beta pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegova ponuda za debatu sa studentima u blokadi, koju su pojedini fakulteti odbili, i dalje važi i da će "ostati dok je ne prihvate". "Moja ponuda će ostati dok je ne prihvate, jer će jednog dana… »

Nova pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegova ponuda za debatu sa studentima u blokadi, koju su pojedini fakulteti odbili, i dalje važi i da će "ostati dok je ne prihvate"."Moja ponuda će ostati dok je ne prihvate, jer će jednog dana… »
Vučić ponovio poziv na dijalog sa demonstrantima

Vučić ponovio poziv na dijalog sa demonstrantima

Slobodna Evropa pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je poziv na dijalog sa demonstrantima nakon devet meseci protesta i blokada širom zemlje. Vučić je u intervjuu za Euronews Srbija 25. avgusta rekao da Vlada u Beogradu ostaje posvećena dijalogu uprkos, kako je… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Moja ponuda će ostati dok je ne prihvate, jer će jednog dana morati da razgovaraju sa nekim”, rekao je Vučić za televiziju “Juronjuz global” (Euronews Global) u intervjuu koji će na “Juronjuz Srbija” biti emitovan u utorak. Dodao je da je demonstrantima… »
Vučić studentima nudi debatu dok je ne prihvate: Jednog dana će morati da razgovaraju sa nekim

Vučić studentima nudi debatu dok je ne prihvate: Jednog dana će morati da razgovaraju sa nekim

Novi magazin pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegova ponuda za debatu sa studentima u blokadi, koju su pojedini fakulteti odbili, i dalje važi i da će "ostati dok je ne prihvate". "Moja ponuda će ostati dok je ne prihvate, jer će jednog dana… »
Vučić za Juronjuz: Ostajemo posvećeni dijalogu uprkos odbijanju demonstranata

Vučić za Juronjuz: Ostajemo posvećeni dijalogu uprkos odbijanju demonstranata

RTS pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za Juronjuz ponovio svoj poziv na dijalog sa demonstrantima, nakon devet meseci protesta širom zemlje, ističući da Srbija i njena vlada ostaju posvećene dijalogu uprkos odbijanju demonstranata da prihvate… »
Vučić za Euronews: Budućnost Srbije je u EU, imamo još posla da uradimo

Vučić za Euronews: Budućnost Srbije je u EU, imamo još posla da uradimo

Euronews pre 5 sati
U ekskluzivnom intervjuu za Euronews, predsednik Srbije Aleksandar Vučić razjasnio je situaciju u vezi sa nemirima i ponovio svoj poziv na dijalog sa demonstrantima, devet meseci nakon početka protesta širom zemlje. Srbija i njena vlada ostaju posvećeni… »

RTK pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za Juronjuz ponovio svoj poziv na dijalog sa demonstrantima, nakon devet meseci protesta širom zemlje, ističući da Srbija i njena vlada ostaju posvećene dijalogu uprkos odbijanju demonstranata da prihvate… »
"Moja ponuda za debatu ostaje dok je ne prihvate": Vučić u intervjuu za Euronews: "Biće novi predsednik, novo rukovodstvo…

"Moja ponuda za debatu ostaje dok je ne prihvate": Vučić u intervjuu za Euronews: "Biće novi predsednik, novo rukovodstvo…

Blic pre 6 sati
U intervjuu za Euronews global, predsednik Srbije Aleksandar Vučić razjasnio je situaciju u vezi sa nemirima u Srbiji i ponovio svoj poziv na dijalog sa demonstrantima, devet meseci nakon početka protesta širom zemlje. Srbija i njena vlada ostaju… »
Vučić za "Euronews": Moja ponuda za debatu i dalje važi, neću menjati nikakav ustav

Vučić za "Euronews": Moja ponuda za debatu i dalje važi, neću menjati nikakav ustav

Mondo pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razjasnio je situaciju u vezi sa nemirima i ponovio svoj poziv na dijalog sa demonstrantima, devet meseci nakon početka protesta širom zemlje. Srbija i njena vlada ostaju posvećeni dijalogu uprkos odbijanju… »

Vesti dana »