Повезане вести

„Напашћемо Јокића кад год можемо, имате и ви слабости“: Селектор Естоније изненадио све пред меч са Србијиом

„Напашћемо Јокића кад год можемо, имате и ви слабости“: Селектор Естоније изненадио све пред меч са Србијиом

Нова пре 21 дана
Селектор Естоније Хеико Ранула више пута је поновио колико ће бити изазовно за њих играње у групи А, а уз осмех је и изненадио све пред меч са Србијом на старту Евробаскета (среда, 20.15). Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. „Веома… »
Муса: "Не знам ко сад може да парира Србији, али кад се уђе у нокаут фазу..."

Муса: "Не знам ко сад може да парира Србији, али кад се уђе у нокаут фазу..."

Б92 пре 21 дана
Кошаркаш Дубаија и репрезентативац Босне и Херцеговине Џанан Муса је изнео своја очекивања пред Евробаскет. Кошаркашка репрезентација Босне и Херцеговине суочила се са великим ударцем пред почетак Евробаскета – Џанан Муса је… »
"Да буде здрав, а за остало...": Пешић одговорио на поруку Новака Ђоковића са УС опена

"Да буде здрав, а за остало...": Пешић одговорио на поруку Новака Ђоковића са УС опена

Телеграф пре 21 дана
Селектор репрезентације Србије, Светислав Пешић одржао је конференцију за медије пред почетак Еуробаскета и сусрета са Естонијом, који је на програму од 20.15 часова по времену у Београду у среду. Оно што је занимљиво је да се… »
Новак сазнао сатницу за друго коло УС опена - За нас сјајно, за њега баш и није

Новак сазнао сатницу за друго коло УС опена - За нас сјајно, за њега баш и није

Спортске.нет пре 21 дана
Најбољи тенисер света свих времена Новак Ђоковић ће свој меч другог кола УС опена против Закарија Свајде почети у среду од 17.30 сати по нашем времену, објавили су организатори. Србин и Американац ће отворити сутрашњи програм… »
"Србија има најбољи тим... Лако је мени са 25 година искуства": Атаман и Осман свесни да су у 'групи смрти'

"Србија има најбољи тим... Лако је мени са 25 година искуства": Атаман и Осман свесни да су у 'групи смрти'

Телеграф пре 21 дана
Селекција Турске биће један од најтежих, ако не и најтежи ривал Србије у групној фази на овом Еуробаскету. Меч са њима је планиран као последњи, тако да ће до тада ситуација бити доста јаснија. (од извештача Телеграф Спорта… »
Богдановић: Узбуђен сам због почетка ЕП, спремамо се за тимску кошарку

Богдановић: Узбуђен сам због почетка ЕП, спремамо се за тимску кошарку

Спортски журнал пре 20 дана
Србија први меч на Европском првенству игра у среду од 20 и 15 у Риги против Естоније. Капитен Србије Богдан Богдановић рекао је данас да је узбуђен због почетка Европског првенства и поручио да се "орлови" спремају да играју… »
Пешић: Нисмо најбољи на свету, наша група најтежа

Пешић: Нисмо најбољи на свету, наша група најтежа

Спортски журнал пре 20 дана
Србија ће у Риги играти против домаћина Летоније, Турске, Чешке, Португалије и Естоније, против које сутра од 20 и 15 игра меч првог кола. Селектор репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је да српска селекција није најбоља… »
"Србија највећи фаворит Еуробаскета, врхунска на свим позицијама": Муса не види ко може да парира Орловима

"Србија највећи фаворит Еуробаскета, врхунска на свим позицијама": Муса не види ко може да парира Орловима

Мондо пре 20 дана
Евролигашки ас Џанан Муса (26), један од најбољих кошаркаша у Европи, неће моћи због здравствених разлога да игра на Еуробаскету, на којем види Србију као главног фаворита. "Да будем искрен, (највећи фаворит је) Србија. Има… »
Пешић: Нисмо најбољи на свету, али хоћемо да обрадујемо народ

Пешић: Нисмо најбољи на свету, али хоћемо да обрадујемо народ

РТС пре 20 дана
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић поручио је да српски тим не треба да се проглашава фаворитом унапред, истакавши да је потребно спустити еуфорију и фокусирати се на тежак распоред и изузетно захтевну… »
Богдановић: Узбуђен сам због почетка, спремамо се за тимску кошарку

Богдановић: Узбуђен сам због почетка, спремамо се за тимску кошарку

РТС пре 20 дана
Капитен Србије Богдан Богдановић рекао је да је узбуђен због почетка Европског првенства и поручио да се "орлови" спремају да играју тимску кошарку. Србија први меч на Европском првенству игра у среду од 20.15 у Риги против… »
Светислав Пешић имао посебну поруку за Новака Ђоковића, посебно истакао једну ствар

Светислав Пешић имао посебну поруку за Новака Ђоковића, посебно истакао једну ствар

Нова пре 20 дана
Репрезентација Србије у среду креће Европско првенство у Летоније, а први ривал је селекција Естоније од 20.15. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. Дан уочи меча јавности се обратио и селектор Светислав Пешић који је том приликом… »
Пешић делио лекције новинарима, насмејао се кад су споменули Ђоковића: Послао му поруку у име целог тима

Пешић делио лекције новинарима, насмејао се кад су споменули Ђоковића: Послао му поруку у име целог тима

Мондо пре 20 дана
Селектор Србије Светислав Пешић послао је поруку Новаку Ђоковићу са Еуробаскета у Риги. Док је селектор држао лекције новинарима, у једном моменту су му пренели да је најбољи тенисер свих времена пружио подршку репрезентацији… »
Најјаче Речи Џанана Мусе о Србији, ово је прогноза кошаркаша из БиХ за Евробаскет

Најјаче Речи Џанана Мусе о Србији, ово је прогноза кошаркаша из БиХ за Евробаскет

Телеграф пре 20 дана
Велики хендикеп за кошаркаше Босне и Херцеговине пред почетак Евробаскета био је отказ Џанана Мусе, који је због проблема са повредом и операције био принуђен да откаже учешће. У разговору за "Кликс.ба" он је ипак говорио о… »
"То смо научили, бар сам ја то научио!" Богдан Богдановић пред меч Србија - Естонија на Евробаскету

"То смо научили, бар сам ја то научио!" Богдан Богдановић пред меч Србија - Естонија на Евробаскету

Вечерње новости пре 20 дана
Кошаркаши Србије на отварању Евробаскета играју против Естоније, а капитен "орлова" Богдан Богдановић изнео је очекивања пред тај дуел. ФОТО ТАЊУГ/САВА РАДОВАНОВИЋ/ бс Након Пешићевог излагања, поручио је: - Немам шта да… »
Ђоковићу стигла посебна порука: Ово су кошаркаши Србије и Пешић поручили српском тенисеру

Ђоковићу стигла посебна порука: Ово су кошаркаши Србије и Пешић поручили српском тенисеру

Дневник пре 20 дана
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, имао је поруку из Летоније за Новака Ђоковића. Најбољи тенисер света тренутно игра на последњем гренд слему у сезони – УС опену, а у среду од 17.30 ч очекује га меч… »
"Палите народ по Србији, пренесите ово стручњацима": Светислав Пешић подигао тон пред Еуробаскет

"Палите народ по Србији, пренесите ово стручњацима": Светислав Пешић подигао тон пред Еуробаскет

Мондо пре 20 дана
Селектор репрезентације Србије Светислав Пешић (75) тражио је од српских новинара у Риги да не "пале" народ, као и да пренесу "навијачима и стручњацима" да нам национални тим игра у најтежој групи на Еуробаскету. "Основно је да… »
"Научио сам шта је најважније": Важна порука капитена Богдановића пред почетак Еуробаскета

"Научио сам шта је најважније": Важна порука капитена Богдановића пред почетак Еуробаскета

Мондо пре 20 дана
Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић (33) огласио се вече пред почетак Еуробаскета и утакмице против Естоније у Риги (среда, 20.15 часова) у Риги. "Једва чекам и узбуђени смо јер почиње", рекао је Богдан Богдановић на… »
Пешић о Ђоковићу: "Када га здравље послужи..."

Пешић о Ђоковићу: "Када га здравље послужи..."

Б92 пре 20 дана
Светислав Пешић, селектор Србије, споменуо је Новака Ђоковића на конференцији за медије. Евробаскет се 2025. године одржава од 27. августа до 14. септембра и Србија ће све мечеве играти у Риги, где је у групи А заједно са… »
Ђоковић решио да се уозбиљи ФОТО

Ђоковић решио да се уозбиљи ФОТО

Б92 пре 20 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић одрађује последњи тренинг пред друго коло УС опена. Ђоковић је на једном од терена за тренинг, где спарингује са Џорданом Томпсоном. Новак је резервисао чак два сата на овом терену и очигледно жели… »
Богдановић пред Естонију: "Бар сам ја то научио..."

Богдановић пред Естонију: "Бар сам ја то научио..."

Б92 пре 20 дана
Богдан Богдановић, српски репрезентативац, огласио се пред дуел са Естонијом у првом колу Евробаскета. Евробаскет се 2025. године одржава од 27. августа до 14. септембра и Србија ће све мечеве играти у Риги, где је у групи А… »
Пешић: Нисмо најбољи на свету

Пешић: Нисмо најбољи на свету

Политика пре 20 дана
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је да српска селекција није најбоља на свету и да је потребно да се смањи еуфорија међу новинарима и навијачима, а додао је и да је група А најтежа на Европском… »
„Кад сам видео Гудурића, одмах сам га изгрлио, волим га као пријатеља“

„Кад сам видео Гудурића, одмах сам га изгрлио, волим га као пријатеља“

Нова пре 20 дана
Репрезентација Турске спрема се за први дуел на Евробаскету против селекције Летоније у среду од 17.00, а центар националног тима Сертач Санли свестан је каква атмосфера их очекује. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. „Биће сигурно луда… »
Ларкин срео Мицића у Риги, анализирао и Бејби Јокића: "Васа је мој пријатељ, за Шенгуна је небо граница"

Ларкин срео Мицића у Риги, анализирао и Бејби Јокића: "Васа је мој пријатељ, за Шенгуна је небо граница"

Телеграф пре 20 дана
Све је спремно за почетак Еуробаскетау Риги, где ће Србија у Групи А одмерити снаге са Турском, Летонијом, Естонијом, Португалом и Чешком. Пред сам старт такмичења, новинарима се обратио легендарни плејмејкер Шејн Ларкин. (од… »
Ларкин бираним речима о Васи Мицићу: „Мој најбољи пријатељ на терену“

Ларкин бираним речима о Васи Мицићу: „Мој најбољи пријатељ на терену“

Нова пре 20 дана
Шејн Ларкин, звезда репрезентације Турске, говорио је о наступут на Европском првенству и очекивањима када је у питању група А, у којој су још, поред Турске, и први ривал и домаћин Летонија, затим Чешка, Португал, Естонија, те… »
Атаман није хтео ни реч о Србији на Евробаскету, открио шта им је циљ у групној фази

Атаман није хтео ни реч о Србији на Евробаскету, открио шта им је циљ у групној фази

Нова пре 20 дана
Ергин Атаман и Чеди Осман, селектор и звезда репрезентације Турске, говорили су на конференцији за медије пред почетак Европског првенства у кошарци. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. „Почињемо турнир тешком утакмицом са домаћином… »
Порзингис о Србији и Јокићу: „Имаћемо пуне руке посла, али…“

Порзингис о Србији и Јокићу: „Имаћемо пуне руке посла, али…“

Нова пре 20 дана
Највећа звезда Летоније Кристапс Порзингис изашао је пред медије уочи почетка Европског првенства у кошарци. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. Иако ће први меч играти против Турске, наравно да нам је тема била Србија и борба за прво… »
Банки свестан снаге Србије: Најмоћнији тим заслужује да заокружи циклус, уживам у свему из првог реда

Банки свестан снаге Србије: Најмоћнији тим заслужује да заокружи циклус, уживам у свему из првог реда

Нова пре 20 дана
Лука Банки, селектор репрезентације Летоније, одржао је конференцију за медије пред почетак Европског првенства у кошарци. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. „Врло смо емотивни што ћемо имати и групну фазу, и нокаут фазу Евробаскета у… »
Нестварна похвала за Јокића пред почетак Евробаскета – испред Шека, Кобија, Новицког…

Нестварна похвала за Јокића пред почетак Евробаскета – испред Шека, Кобија, Новицког…

Нова пре 20 дана
Никола Јокић, центар репрезентације Србије и Денвер Нагетса, добио је велику похвалу пред сам почетак Европског првенства које ће "орлови" одиграти у Риги. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. Јокић је, наиме, од стране портала ЦБС… »
„Србија је заслужила велико поштовање и навијао сам за њу“: Звезда Евролиге нахвалила Јокића и Богдановића на несвакидашњи…

„Србија је заслужила велико поштовање и навијао сам за њу“: Звезда Евролиге нахвалила Јокића и Богдановића на несвакидашњи…

Нова пре 20 дана
Годинама важи за једног од најпоузданијих играча у Евролиги, а његове речи добијају посебну тежину јер је са већином ових играча играо. Покрени и подели СУПЕР ВАЈБ. Да ли у истом тиму или их је имао за ривале, тек Торнике… »
Прво појављивање Влада Дивца од операције: Кренуо да пружи подршку "орловима" у Риги?

Прво појављивање Влада Дивца од операције: Кренуо да пружи подршку "орловима" у Риги?

Мондо пре 21 дана
Славни српски кошаркаш Владе Дивац имао је средином јуна саобраћајну несрећу у Црној Гори, када је пао са мотора, после чега је хитно оперисан. Добре вести су да његов опоравак иде по плану, а МОНДО га је јутрос снимио на… »

Вести дана »