Povezane vesti
"Da bude zdrav, a za ostalo...": Pešić odgovorio na poruku Novaka Đokovića sa US opena
Telegraf pre 1 dan
Selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić održao je konferenciju za medije pred početak Eurobasketa i susreta sa Estonijom, koji je na programu od 20.15 časova po vremenu u Beogradu u sredu. Ono što je zanimljivo je da se istovremeno u Njujorku na… »
Novak saznao satnicu za drugo kolo US opena - Za nas sjajno, za njega baš i nije
Sportske.net pre 1 dan
Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković će svoj meč drugog kola US opena protiv Zakarija Svajde početi u sredu od 17.30 sati po našem vremenu, objavili su organizatori. Srbin i Amerikanac će otvoriti sutrašnji program na "Artur Eš" stadionu, a… »
"Srbija ima najbolji tim... Lako je meni sa 25 godina iskustva": Ataman i Osman svesni da su u 'grupi smrti'
Telegraf pre 1 dan
Selekcija Turske biće jedan od najtežih, ako ne i najteži rival Srbije u grupnoj fazi na ovom Eurobasketu. Meč sa njima je planiran kao poslednji, tako da će do tada situacija biti dosta jasnija. (od izveštača Telegraf Sporta direktno iz Rige) Večeras… »
Bogdanović: Uzbuđen sam zbog početka EP, spremamo se za timsku košarku
Sportski žurnal pre 2 sata
Srbija prvi meč na Evropskom prvenstvu igra u sredu od 20 i 15 u Rigi protiv Estonije. Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović rekao je danas da je uzbuđen zbog početka Evropskog prvenstva i poručio da se "orlovi" spremaju da igraju timsku košarku. Srbija prvi… »
Pešić: Nismo najbolji na svetu, naša grupa najteža
Sportski žurnal pre 2 sata
Srbija će u Rigi igrati protiv domaćina Letonije, Turske, Češke, Portugalije i Estonije, protiv koje sutra od 20 i 15 igra meč prvog kola. Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je da srpska selekcija nije najbolja na svetu i da je potrebno… »
"Srbija najveći favorit Eurobasketa, vrhunska na svim pozicijama": Musa ne vidi ko može da parira Orlovima
Mondo pre 1 sat
Evroligaški as Džanan Musa (26), jedan od najboljih košarkaša u Evropi, neće moći zbog zdravstvenih razloga da igra na Eurobasketu, na kojem vidi Srbiju kao glavnog favorita. "Da budem iskren, (najveći favorit je) Srbija. Ima ekipu koja je stvarno… »
Musa: "Ne znam ko sad može da parira Srbiji, ali kad se uđe u nokaut fazu..."
B92 pre 3 sata
Košarkaš Real Madrida i reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa je izneo svoja očekivanja pred Evrobasket. Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine suočila se sa velikim udarcem pred početak Evrobasketa – Džanan Musa je zbog povrede i… »
Pešić: Nismo najbolji na svetu, ali hoćemo da obradujemo narod
RTS pre 4 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić poručio je da srpski tim ne treba da se proglašava favoritom unapred, istakavši da je potrebno spustiti euforiju i fokusirati se na težak raspored i izuzetno zahtevnu grupu A na Evropskom… »
Bogdanović: Uzbuđen sam zbog početka, spremamo se za timsku košarku
RTS pre 4 sati
Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da je uzbuđen zbog početka Evropskog prvenstva i poručio da se "orlovi" spremaju da igraju timsku košarku. Srbija prvi meč na Evropskom prvenstvu igra u sredu od 20.15 u Rigi protiv Estonije. "Srećan sam zbog… »
Svetislav Pešić imao posebnu poruku za Novaka Đokovića, posebno istakao jednu stvar
Nova pre 4 sati
Reprezentacija Srbije u sredu kreće Evropsko prvenstvo u Letonije, a prvi rival je selekcija Estonije od 20.15. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Dan uoči meča javnosti se obratio i selektor Svetislav Pešić koji je tom prilikom odgovorio i Novaku Đokoviću… »
Pešić delio lekcije novinarima, nasmejao se kad su spomenuli Đokovića: Poslao mu poruku u ime celog tima
Mondo pre 4 sati
Selektor Srbije Svetislav Pešić poslao je poruku Novaku Đokoviću sa Eurobasketa u Rigi. Dok je selektor držao lekcije novinarima, u jednom momentu su mu preneli da je najbolji teniser svih vremena pružio podršku reprezentaciji uoči starta Evropskog… »
"To smo naučili, bar sam ja to naučio!" Bogdan Bogdanović pred meč Srbija - Estonija na Evrobasketu
Večernje novosti pre 4 sati
Košarkaši Srbije na otvaranju Evrobasketa igraju protiv Estonije, a kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović izneo je očekivanja pred taj duel. FOTO TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ/ bs Nakon Pešićevog izlaganja, poručio je: - Nemam šta da dodam. Srećan sam zbog… »
Najjače Reči Džanana Muse o Srbiji, ovo je prognoza košarkaša iz BiH za Evrobasket
Telegraf pre 3 sata
Veliki hendikep za košarkaše Bosne i Hercegovine pred početak Evrobasketa bio je otkaz Džanana Muse, koji je zbog problema sa povredom i operacije bio prinuđen da otkaže učešće. U razgovoru za "Klix.ba" on je ipak govorio o favoritima, i ko iz stopa je… »
"Palite narod po Srbiji, prenesite ovo stručnjacima": Svetislav Pešić podigao ton pred Eurobasket
Mondo pre 5 sati
Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić (75) tražio je od srpskih novinara u Rigi da ne "pale" narod, kao i da prenesu "navijačima i stručnjacima" da nam nacionalni tim igra u najtežoj grupi na Eurobasketu. "Osnovno je da moramo da budemo zdravi… »
Đokoviću stigla posebna poruka: Ovo su košarkaši Srbije i Pešić poručili srpskom teniseru
Dnevnik pre 4 sati
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, imao je poruku iz Letonije za Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta trenutno igra na poslednjem grend slemu u sezoni – US openu, a u sredu od 17.30 č očekuje ga meč drugog kola. Rival mu je… »
"Naučio sam šta je najvažnije": Važna poruka kapitena Bogdanovića pred početak Eurobasketa
Mondo pre 4 sati
Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović (33) oglasio se veče pred početak Eurobasketa i utakmice protiv Estonije u Rigi (sreda, 20.15 časova) u Rigi. "Jedva čekam i uzbuđeni smo jer počinje", rekao je Bogdan Bogdanović na konferenciji za novinare… »
Pešić o Đokoviću: "Kada ga zdravlje posluži..."
B92 pre 5 sati
Svetislav Pešić, selektor Srbije, spomenuo je Novaka Đokovića na konferenciji za medije. Evrobasket se 2025. godine održava od 27. avgusta do 14. septembra i Srbija će sve mečeve igrati u Rigi, gde je u grupi A zajedno sa Letonijom, Estonijom, Češkom… »
Đoković rešio da se uozbilji FOTO
B92 pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković odrađuje poslednji trening pred drugo kolo US opena. Đoković je na jednom od terena za trening, gde sparinguje sa Džordanom Tompsonom. Novak je rezervisao čak dva sata na ovom terenu i očigledno želi dobro da se preznoji uoči… »
Bogdanović pred Estoniju: "Bar sam ja to naučio..."
B92 pre 4 sati
Bogdan Bogdanović, srpski reprezentativac, oglasio se pred duel sa Estonijom u prvom kolu Evrobasketa. Evrobasket se 2025. godine održava od 27. avgusta do 14. septembra i Srbija će sve mečeve igrati u Rigi, gde je u grupi A zajedno sa Letonijom… »
Pešić: Nismo najbolji na svetu
Politika pre 4 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je da srpska selekcija nije najbolja na svetu i da je potrebno da se smanji euforija među novinarima i navijačima, a dodao je i da je grupa A najteža na Evropskom prvenstvu. Srbija će u Rigi… »
„Kad sam video Gudurića, odmah sam ga izgrlio, volim ga kao prijatelja“
Nova pre 5 sati
Reprezentacija Turske sprema se za prvi duel na Evrobasketu protiv selekcije Letonije u sredu od 17.00, a centar nacionalnog tima Sertač Sanli svestan je kakva atmosfera ih očekuje. Pokreni i podeli SUPER VAJB. „Biće sigurno luda atmosfera, jer je za… »
„Napašćemo Jokića kad god možemo, imate i vi slabosti“: Selektor Estonije iznenadio sve pred meč sa Srbijiom
Nova pre 5 sati
Selektor Estonije Heiko Ranula više puta je ponovio koliko će biti izazovno za njih igranje u grupi A, a uz osmeh je i iznenadio sve pred meč sa Srbijom na startu Evrobasketa (sreda, 20.15). „Veoma smo uzbuđeni što smo ovde. Mislim da je ovo veliki… »
Larkin sreo Micića u Rigi, analizirao i Bejbi Jokića: "Vasa je moj prijatelj, za Šenguna je nebo granica"
Telegraf pre 6 sati
Sve je spremno za početak Eurobasketau Rigi, gde će Srbija u Grupi A odmeriti snage sa Turskom, Letonijom, Estonijom, Portugalom i Češkom. Pred sam start takmičenja, novinarima se obratio legendarni plejmejker Šejn Larkin. (od izveštača Telegraf Sporta… »
Larkin biranim rečima o Vasi Miciću: „Moj najbolji prijatelj na terenu“
Nova pre 6 sati
Šejn Larkin, zvezda reprezentacije Turske, govorio je o nastuput na Evropskom prvenstvu i očekivanjima kada je u pitanju grupa A, u kojoj su još, pored Turske, i prvi rival i domaćin Letonija, zatim Češka, Portugal, Estonija, te na kraju - Srbija… »
Porzingis o Srbiji i Jokiću: „Imaćemo pune ruke posla, ali…“
Nova pre 7 sati
Najveća zvezda Letonije Kristaps Porzingis izašao je pred medije uoči početka Evropskog prvenstva u košarci. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Iako će prvi meč igrati protiv Turske, naravno da nam je tema bila Srbija i borba za prvo mesto. “Uf… Srbija je… »
Banki svestan snage Srbije: Najmoćniji tim zaslužuje da zaokruži ciklus, uživam u svemu iz prvog reda
Nova pre 7 sati
Luka Banki, selektor reprezentacije Letonije, održao je konferenciju za medije pred početak Evropskog prvenstva u košarci. Pokreni i podeli SUPER VAJB. „Vrlo smo emotivni što ćemo imati i grupnu fazu, i nokaut fazu Evrobasketa u Rigi, 88 godina nakon što… »
Ataman nije hteo ni reč o Srbiji na Evrobasketu, otkrio šta im je cilj u grupnoj fazi
Nova pre 6 sati
Ergin Ataman i Čedi Osman, selektor i zvezda reprezentacije Turske, govorili su na konferenciji za medije pred početak Evropskog prvenstva u košarci. Pokreni i podeli SUPER VAJB. „Počinjemo turnir teškom utakmicom sa domaćinom Letonijom, imaju odličan… »
Nestvarna pohvala za Jokića pred početak Evrobasketa – ispred Šeka, Kobija, Novickog…
Nova pre 9 sati
Nikola Jokić, centar reprezentacije Srbije i Denver Nagetsa, dobio je veliku pohvalu pred sam početak Evropskog prvenstva koje će "orlovi" odigrati u Rigi. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Jokić je, naime, od strane portala CBS Sports stavljen na četvrto… »
„Srbija je zaslužila veliko poštovanje i navijao sam za nju“: Zvezda Evrolige nahvalila Jokića i Bogdanovića na nesvakidašnji…
Nova pre 8 sati
Godinama važi za jednog od najpouzdanijih igrača u Evroligi, a njegove reči dobijaju posebnu težinu jer je sa većinom ovih igrača igrao. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Da li u istom timu ili ih je imao za rivale, tek Tornike Šengelija, krilni centar… »
Prvo pojavljivanje Vlada Divca od operacije: Krenuo da pruži podršku "orlovima" u Rigi?
Mondo pre 15 sati
Slavni srpski košarkaš Vlade Divac imao je sredinom juna saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori, kada je pao sa motora, posle čega je hitno operisan. Dobre vesti su da njegov oporavak ide po planu, a MONDO ga je jutros snimio na beogradskom aerodromu "Nikola… »
Vesti dana »

Milojević na grčkom rekao kipranima! Crvena zvezda podnosi tužbu UEFA, evo i zašto!
Kurir pre 31 minutajoš 17 povezanih

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 5 satijoš 1 povezana