Povezane vesti
Danska će priznati Palestinu, ali pod jednim uslovom
B92 26.08.2025
Danska ne isključuje priznanje palestinske države, pod uslovom da ona bude demokratska, izjavila je danas danska premijerka. "Ne kažemo 'ne' priznavanju Palestine kao države", rekla je Mete Frederiksen na konferenciji za novinare. "Mi smo za to već jako… »
Ova evropska država će priznati palestinu Postoji samo jedan uslov
Alo 26.08.2025
Danska ne isključuje priznanje palestinske države, pod uslovom da ona bude demokratska, izjavila je danas danska premijerka. "Ne kažemo 'ne' priznavanju Palestine kao države", rekla je Mete Frederiksen na konferenciji za novinare. "Mi smo za to već jako… »
Frederiksen: Danska ne isključuje priznanje palestinske države
RTV 26.08.2025
KOPENHAGEN - Danska premijerka Mete Frederiksen izjavila je danas da njena zemlja ne isključuje mogućnost priznanja palestinske države ako ona bude demokratska. "Ne kažemo 'ne' priznanju Palestine kao države. Mi to podržavamo. Podržavamo to već dugo. Ali… »
Vesti dana »

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vrela fotka rade Manojlović iz hotelske sobe: Haljina u boji kože nikad kraća, duge noge u prvom planu
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana