Povezane vesti
Danska će priznati Palestinu, ali pod jednim uslovom
B92 26.08.2025
Danska ne isključuje priznanje palestinske države, pod uslovom da ona bude demokratska, izjavila je danas danska premijerka. "Ne kažemo 'ne' priznavanju Palestine kao države", rekla je Mete Frederiksen na konferenciji za novinare. "Mi smo za to već jako… »
Ova evropska država će priznati palestinu Postoji samo jedan uslov
Alo 26.08.2025
Danska ne isključuje priznanje palestinske države, pod uslovom da ona bude demokratska, izjavila je danas danska premijerka. "Ne kažemo 'ne' priznavanju Palestine kao države", rekla je Mete Frederiksen na konferenciji za novinare. "Mi smo za to već jako… »
Frederiksen: Danska ne isključuje priznanje palestinske države
RTV 26.08.2025
KOPENHAGEN - Danska premijerka Mete Frederiksen izjavila je danas da njena zemlja ne isključuje mogućnost priznanja palestinske države ako ona bude demokratska. "Ne kažemo 'ne' priznanju Palestine kao države. Mi to podržavamo. Podržavamo to već dugo. Ali… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 57 minutajoš 33 povezane
MK Group kupuje zrenjaninski Dijamant od hrvatske Fortenova grupe: Detalji o vrednosti transakcije nisu javno objavljeni
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
Piše Savo Manojlović: Od Svetog Save do studentske pobune – borba za znanje i pravdu nikada nije prestala
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Hor Karlovačke gimnazije napustio salu na Svetosavsku priredbu: “Nisi poželjan u našoj školi”
Luftika pre 2 satajoš 27 povezanih