Повезане вести
"Да сам ти рекла да..." Ана Николић јавно послала поруку Ралету, не долази себи након драме са композитором... Ово му је…
Курир 28.08.2025
Певачица Ана Николић прошле седмице је пријавила полицији свог дечка, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље, а драма између увелико траје. Ана се сад огласила на друштвеним мрежама и, по свему судећи, послала поруку… »
"Да сам ти рекла 'да'..." Ана се поново обратила Ралету: После драме не долази себи, схватила је једно
Телеграф 28.08.2025
Певачица Ана Николић од прошле недеље проживљава праву драму након што је пријавила полицији свог дечка, композитора Горана Ратковића Ралета. Она се оглашавала на друштвеним мрежама и тада пратиоцима рекла да је била запрошена… »
Џабе полицијске мере и забране! И даље јаке емоције: Ана на Инстаграму вређа Ралета, пријатељима прича како га воли
Курир 28.08.2025
Ани Николић је, по свему судећи, тешко пало то што су државни органи Горану Ратковићу Ралету продужили меру забране приласка после 48 сати на 30 дана. Певачица се пожалила пријатељима да јој то никако не одговара јер је и после… »
"Узела маказе и у агонији одсекла косу" Ана Николић у хаосу због Ралета: Демолирала "мечку", на тераси пропаст, комшије бесне…
Курир 28.08.2025
Ана Николић у суботу је пријавила полицији партнера Горана Ратковића Ралета за насиље, након чега му је изречена мера забране приласка у трајању од 48 сати, која је после продужена на 30 дана. У међувремену су се у јавности… »
Жена га избацила из куће, Индира Радић га ошишала на спавању: Турбулентан љубавни живот Горана Ратковића Ралета: Истерала ме…
Курир 28.08.2025
Љубавни живот композитора Горана Ратковића Ралета месецима је под лупом домаће јавности, због турбулентног односа са бившом девојком Аном Николић, која га је у суботу пријавила за насиље. Композитор се недавно присетио својих… »
Оља Бајрами се огласила после сукоба Ане и Ралета: Била је с њим, а ево коме је сад пружила подршку
Свет & Скандал 28.08.2025
Ана Николић и Оља Бајрами биле су у вези са истим мушкарцем, Ралетом, али без обзира на ту емотивну прошлост, Оља је сада јавно стала на страну Ане Николић и пружила јој подршку у тренутку када пролази кроз медијски и лични… »
У јеку скандала Ане и Ралета, огласила се Оља Бајрами којој је Николићева претила: „Једна жена ових дана трпи насиље“
Нова 28.08.2025
Певачица коју су дуго повезивали са Гораном Ратковићем Ралетом се огласила на друштвеним мрежамазбог његовог скандала са Аном Николић. Ана и Рале већ данима пуне насловне стране скандалозним понашањем, као и изјавама након… »
Причала да је Рале са њом варао певачицу, сад се огласила Оља Бајрами: Оно што је поручила Ани дуго ће се памтити
Мондо 28.08.2025
Певачица Ана Николић говорила је о почетку односа са Гораном Ратковићем Ралетом, који је у то време био у вези са Ољом Бајрами, којег је прошле недеље пријавила због насиља. Тада је истакла да је Рале био у вези са певачицом… »
Рале побегао од новинара Композитор неће да говори о помирењу са Аном Николић! (видео)
Ало 28.08.2025
С обзиром на то да су у турбулентном односу већ дуже време, након једног од помирења, Горан се са њеном ћерком Таром појавио на Анином наступу. Ана Николић недавно је пријавила свог партнера Горана Ратковића Ралета за насиље… »
"Као жени, мајци, колегиници, желим снагу и опоравак од свега" Оља Бајрами пружила подршку Ани Николић у тешким тренуцима…
Курир 28.08.2025
Оља Бајрами као једна од многих Анинин колегиница јавно је пружила подршку певачици Ани Николић након скандала који не јењава између ње и Ралета. - Данима се у медијима провлаци моје име, разни наслови и полемике, али ниста од… »
Оља Бајрами проговорила: Након скандала Ане Николић и Ралета, огласила се и певачица: Спојили смо се на неки други начин и…
Курир 28.08.2025
Након скандала који је већ данима у жижи јавности између Ане Николића и Ралета, огласила се и Оља Бајрами у једној емисији, открила све у вези њене везе са композитором. - Рале када је мене упознао први пут довео ме је менаџер… »
"Једна жена ових дана трпи насиље": У јеку хаоса око Ане Николић и Ралета, огласила се и Оља Бајрами, имала да каже важну…
Блиц 28.08.2025
Након што је Ана Николић пријавила Горана Ратковића Ралета за насиље, у овој причи су се помињала и друга имена, па је тако певачица рекла како ју је партнер варао са Ољом Бајрами. Сада се јавно огласила Оља Бајрами како би… »
Жена га је избацила из куће, а ова певачица га ошишала на спавању Буран љубавни живот Горана Ратковића Ралета!
Ало 28.08.2025
Композитор се недавно присетио својих ранијих догодовштина. Љубавни живот композитора Горана Ратковића Ралета месецима је под лупом домаће јавности, због турбулентног односа са поп звездом Аном Николић. Композитор се недавно… »
(Фото) ново оглашавање ане Николић: Након пакла кроз који је прошла, певачица се обратила свима: "Знам да нисам сама"
Блиц 28.08.2025
Певачица Ана Николић је бившег дечка композитора Горана Ратковића Ралета пријавила за насиље, а сада се огласила на Инстаграму и захвалила свима на подршци. Наиме, Ана Николић је данима пролазила кроз пакао након што је, како… »
Узела маказе и одсекла косу: Ана у хаосу због Ралета, демолирала "мечку", на тераси пропаст, комшије бесне
Мондо 28.08.2025
Ана Николић у суботу је пријавила полицији партнера Горана Ратковића Ралета за насиље, након чега му је изречена мера забране приласка у трајању од 48 сати, која је после продужена на 30 дана. У међувремену су се у јавности… »
Ана Николић се сломила после инцидента са Ралетом: Објавила потресну поруку - "Знам да нисам сама" (фото)
Курир 28.08.2025
Певачица Ана Николић доживела је оправу драму протеклих дана због инцидента са бившим партнером Гораном Ратковић Ралетом, а сада се огласила на Инстаграму и свима ставила до знања кроз какав емотивни лом пролази. Николићева је… »
Огласила се Ана Николић после тешких дана! Певачица послала поруку јавности: "Знам да нисам сама..."
Телеграф 28.08.2025
Певачица Ана Николић недавно је пријавила бившег дечка, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље, а сада се огласила на свом Инстаграм профилу. Ана је у претходним данима пролазила кроз тежак период, тврдећи да је доживела… »
"Рале се заљубио у мене" Оља Бајрами признала истину о свом односу са композитором!
Ало 28.08.2025
У даљем излагању, певачица је испричала и како је упознала композитора. Певачица Оља Бајрами увучена је у хаос који је настао између њене колегинице Ане Николић и композитора Горана Ратковића Ралета. Ана је пријавила Ралета… »
"Не могу јавно да причам зашто нисам могла да се одвојим од њега": У јеку Ралетовог хаоса са Аном Николић, Оља Бајрами…
Блиц 28.08.2025
Певачица Оља Бајрами увучена је у хаос који је настао између њене колегинице Ане Николић и композитора Горана Ратковића Ралета. Ана је пријавила Ралета за насиље, после чега је композитор добио забрану приласка, а онда је… »
"Рале ми је спремио навлакушу! Пао је у послу" Ана Николић тврди да Оља Бајрами хоће рекламу преко ње, а босанска певачица…
Блиц 27.08.2025
Фолкерка Оља Бајрами увучена је у хаос који је настао између певачице Ане Николић и композитора Горана Ратковића Ралета. Ана је пријавила Ралета за насиље, након чега је он добио забрану приласка, а онда је Николићева открила… »
Вести дана »
Мали авион пао код аеродрома у Суботици, једна особа погинула, пилот хоспитализован
Политика пре 43 минутајош 54 повезане
Сат времена трајала блокада аутобуске станице у знак подршке Јаћимовићу
Прокупље пресс пре 8 минутајош 62 повезане
Фискални савет: Буџетска резерва и раст цена пројеката остају нетранспарентни
Форбес пре 6 сатијош 19 повезаних