Povezane vesti

"Da sam ti rekla da..." Ana Nikolić javno poslala poruku Raletu, ne dolazi sebi nakon drame sa kompozitorom... Ovo mu je…

"Da sam ti rekla da..." Ana Nikolić javno poslala poruku Raletu, ne dolazi sebi nakon drame sa kompozitorom... Ovo mu je…

Kurir pre 2 dana
Pevačica Ana Nikolić prošle sedmice je prijavila policiji svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a drama između uveliko traje. Ana se sad oglasila na društvenim mrežama i, po svemu sudeći, poslala poruku Raletu, koji joj je, kako je… »
"Da sam ti rekla 'da'..." Ana se ponovo obratila Raletu: Posle drame ne dolazi sebi, shvatila je jedno

"Da sam ti rekla 'da'..." Ana se ponovo obratila Raletu: Posle drame ne dolazi sebi, shvatila je jedno

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Ana Nikolić od prošle nedelje proživljava pravu dramu nakon što je prijavila policiji svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Ona se oglašavala na društvenim mrežama i tada pratiocima rekla da je bila zaprošena. Pevačica se sad oglasila… »
Džabe policijske mere i zabrane! I dalje jake emocije: Ana na Instagramu vređa Raleta, prijateljima priča kako ga voli

Džabe policijske mere i zabrane! I dalje jake emocije: Ana na Instagramu vređa Raleta, prijateljima priča kako ga voli

Kurir pre 2 dana
Ani Nikolić je, po svemu sudeći, teško palo to što su državni organi Goranu Ratkoviću Raletu produžili meru zabrane prilaska posle 48 sati na 30 dana. Pevačica se požalila prijateljima da joj to nikako ne odgovara jer je i posle svega emotivno vezana za… »
"Uzela makaze i u agoniji odsekla kosu" Ana Nikolić u haosu zbog Raleta: Demolirala "mečku", na terasi propast, komšije besne…

"Uzela makaze i u agoniji odsekla kosu" Ana Nikolić u haosu zbog Raleta: Demolirala "mečku", na terasi propast, komšije besne…

Kurir pre 2 dana
Ana Nikolić u subotu je prijavila policiji partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati, koja je posle produžena na 30 dana. U međuvremenu su se u javnosti oglašavali i pevačica i… »
Žena ga izbacila iz kuće, Indira Radić ga ošišala na spavanju: Turbulentan ljubavni život Gorana Ratkovića Raleta: Isterala me…

Žena ga izbacila iz kuće, Indira Radić ga ošišala na spavanju: Turbulentan ljubavni život Gorana Ratkovića Raleta: Isterala me…

Kurir pre 2 dana
Ljubavni život kompozitora Gorana Ratkovića Raleta mesecima je pod lupom domaće javnosti, zbog turbulentnog odnosa sa bivšom devojkom Anom Nikolić, koja ga je u subotu prijavila za nasilje. Kompozitor se nedavno prisetio svojih ranijih dogodovština iz… »
Olja Bajrami se oglasila posle sukoba Ane i Raleta: Bila je s njim, a evo kome je sad pružila podršku

Olja Bajrami se oglasila posle sukoba Ane i Raleta: Bila je s njim, a evo kome je sad pružila podršku

Svet & Skandal pre 2 dana
Ana Nikolić i Olja Bajrami bile su u vezi sa istim muškarcem, Raletom, ali bez obzira na tu emotivnu prošlost, Olja je sada javno stala na stranu Ane Nikolić i pružila joj podršku u trenutku kada prolazi kroz medijski i lični haos. Na svom Instagram… »
U jeku skandala Ane i Raleta, oglasila se Olja Bajrami kojoj je Nikolićeva pretila: „Jedna žena ovih dana trpi nasilje“

U jeku skandala Ane i Raleta, oglasila se Olja Bajrami kojoj je Nikolićeva pretila: „Jedna žena ovih dana trpi nasilje“

Nova pre 2 dana
Pevačica koju su dugo povezivali sa Goranom Ratkovićem Raletom se oglasila na društvenim mrežamazbog njegovog skandala sa Anom Nikolić. Ana i Rale već danima pune naslovne strane skandaloznim ponašanjem, kao i izjavama nakon burne svađe. Naime, njih… »
Pričala da je Rale sa njom varao pevačicu, sad se oglasila Olja Bajrami: Ono što je poručila Ani dugo će se pamtiti

Pričala da je Rale sa njom varao pevačicu, sad se oglasila Olja Bajrami: Ono što je poručila Ani dugo će se pamtiti

Mondo pre 2 dana
Pevačica Ana Nikolić govorila je o početku odnosa sa Goranom Ratkovićem Raletom, koji je u to vreme bio u vezi sa Oljom Bajrami, kojeg je prošle nedelje prijavila zbog nasilja. Tada je istakla da je Rale bio u vezi sa pevačicom Oljom Bajrami, te da ju je… »
Rale pobegao od novinara Kompozitor neće da govori o pomirenju sa Anom Nikolić! (video)

Rale pobegao od novinara Kompozitor neće da govori o pomirenju sa Anom Nikolić! (video)

Alo pre 2 dana
S obzirom na to da su u turbulentnom odnosu već duže vreme, nakon jednog od pomirenja, Goran se sa njenom ćerkom Tarom pojavio na Aninom nastupu. Ana Nikolić nedavno je prijavila svog partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, nakon čega estradni rat… »
"Kao ženi, majci, koleginici, želim snagu i oporavak od svega" Olja Bajrami pružila podršku Ani Nikolić u teškim trenucima…

"Kao ženi, majci, koleginici, želim snagu i oporavak od svega" Olja Bajrami pružila podršku Ani Nikolić u teškim trenucima…

Kurir pre 2 dana
Olja Bajrami kao jedna od mnogih Aninin koleginica javno je pružila podršku pevačici Ani Nikolić nakon skandala koji ne jenjava između nje i Raleta. - Danima se u medijima provlaci moje ime, razni naslovi i polemike, ali nista od toga zapravo nije vazno… »
Olja Bajrami progovorila: Nakon skandala Ane Nikolić i Raleta, oglasila se i pevačica: Spojili smo se na neki drugi način i…

Olja Bajrami progovorila: Nakon skandala Ane Nikolić i Raleta, oglasila se i pevačica: Spojili smo se na neki drugi način i…

Kurir pre 2 dana
Nakon skandala koji je već danima u žiži javnosti između Ane Nikolića i Raleta, oglasila se i Olja Bajrami u jednoj emisiji, otkrila sve u vezi njene veze sa kompozitorom. - Rale kada je mene upoznao prvi put doveo me je menadžer iz Tuzle, da snimim… »
"Jedna žena ovih dana trpi nasilje": U jeku haosa oko Ane Nikolić i Raleta, oglasila se i Olja Bajrami, imala da kaže važnu…

"Jedna žena ovih dana trpi nasilje": U jeku haosa oko Ane Nikolić i Raleta, oglasila se i Olja Bajrami, imala da kaže važnu…

Blic pre 2 dana
Nakon što je Ana Nikolić prijavila Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, u ovoj priči su se pominjala i druga imena, pa je tako pevačica rekla kako ju je partner varao sa Oljom Bajrami. Sada se javno oglasila Olja Bajrami kako bi razjasnila kako se našla u… »
Žena ga je izbacila iz kuće, a ova pevačica ga ošišala na spavanju Buran ljubavni život Gorana Ratkovića Raleta!

Žena ga je izbacila iz kuće, a ova pevačica ga ošišala na spavanju Buran ljubavni život Gorana Ratkovića Raleta!

Alo pre 2 dana
Kompozitor se nedavno prisetio svojih ranijih dogodovština. Ljubavni život kompozitora Gorana Ratkovića Raleta mesecima je pod lupom domaće javnosti, zbog turbulentnog odnosa sa pop zvezdom Anom Nikolić. Kompozitor se nedavno prisetio svojih ranijih… »
(Foto) novo oglašavanje ane Nikolić: Nakon pakla kroz koji je prošla, pevačica se obratila svima: "Znam da nisam sama"

(Foto) novo oglašavanje ane Nikolić: Nakon pakla kroz koji je prošla, pevačica se obratila svima: "Znam da nisam sama"

Blic pre 2 dana
Pevačica Ana Nikolić je bivšeg dečka kompozitora Gorana Ratkovića Raleta prijavila za nasilje, a sada se oglasila na Instagramu i zahvalila svima na podršci. Naime, Ana Nikolić je danima prolazila kroz pakao nakon što je, kako tvrdi, doživela nasilje od… »
Uzela makaze i odsekla kosu: Ana u haosu zbog Raleta, demolirala "mečku", na terasi propast, komšije besne

Uzela makaze i odsekla kosu: Ana u haosu zbog Raleta, demolirala "mečku", na terasi propast, komšije besne

Mondo pre 2 dana
Ana Nikolić u subotu je prijavila policiji partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati, koja je posle produžena na 30 dana. U međuvremenu su se u javnosti oglašavali i pevačica i… »
Ana Nikolić se slomila posle incidenta sa Raletom: Objavila potresnu poruku - "Znam da nisam sama" (foto)

Ana Nikolić se slomila posle incidenta sa Raletom: Objavila potresnu poruku - "Znam da nisam sama" (foto)

Kurir pre 2 dana
Pevačica Ana Nikolić doživela je opravu dramu proteklih dana zbog incidenta sa bivšim partnerom Goranom Ratković Raletom, a sada se oglasila na Instagramu i svima stavila do znanja kroz kakav emotivni lom prolazi. Nikolićeva je podelila fotografiju iz… »
Oglasila se Ana Nikolić posle teških dana! Pevačica poslala poruku javnosti: "Znam da nisam sama..."

Oglasila se Ana Nikolić posle teških dana! Pevačica poslala poruku javnosti: "Znam da nisam sama..."

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Ana Nikolić nedavno je prijavila bivšeg dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a sada se oglasila na svom Instagram profilu. Ana je u prethodnim danima prolazila kroz težak period, tvrdeći da je doživela nasilje od bivšeg… »
"Rale se zaljubio u mene" Olja Bajrami priznala istinu o svom odnosu sa kompozitorom!

"Rale se zaljubio u mene" Olja Bajrami priznala istinu o svom odnosu sa kompozitorom!

Alo pre 2 dana
U daljem izlaganju, pevačica je ispričala i kako je upoznala kompozitora. Pevačica Olja Bajrami uvučena je u haos koji je nastao između njene koleginice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Ana je prijavila Raleta za nasilje, nakon čega je… »
"Ne mogu javno da pričam zašto nisam mogla da se odvojim od njega": U jeku Raletovog haosa sa Anom Nikolić, Olja Bajrami…

"Ne mogu javno da pričam zašto nisam mogla da se odvojim od njega": U jeku Raletovog haosa sa Anom Nikolić, Olja Bajrami…

Blic pre 2 dana
Pevačica Olja Bajrami uvučena je u haos koji je nastao između njene koleginice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Ana je prijavila Raleta za nasilje, posle čega je kompozitor dobio zabranu prilaska, a onda je Nikolićeva otkrila da je on… »
"Rale mi je spremio navlakušu! Pao je u poslu" Ana Nikolić tvrdi da Olja Bajrami hoće reklamu preko nje, a bosanska pevačica…

"Rale mi je spremio navlakušu! Pao je u poslu" Ana Nikolić tvrdi da Olja Bajrami hoće reklamu preko nje, a bosanska pevačica…

Blic pre 3 dana
Folkerka Olja Bajrami uvučena je u haos koji je nastao između pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Ana je prijavila Raleta za nasilje, nakon čega je on dobio zabranu prilaska, a onda je Nikolićeva otkrila da je on sa njom varao… »

Vesti dana »