Povezane vesti
"Idem u Niš, ali mi Opet postavljaju uslove": Ivan Marinković napunio kese poklonima za malog Željka, pa progovorio o svađi sa…
Blic 28.08.2025
Ivan Marinković je danas došao ponovo stigao na Pink kako bi snimio profil za Elitu 9, a ispred zgrade se pojavio sa punim kesama. Kako je odmah rekao Ivan, bio je u trgovinu i tom prilikom kupio nešto sebi, ali i sinu Željku kojeg će ipak uskoro videti… »
Ivan Marinković progovorio o svađi sa marijom kulić! Ipak odlazi za Niš, desio se haos, isplivali detalji
Kurir 28.08.2025
Ivan Marinković je danas došao ponovo stigao na Pink kako bi snimio profil za Elitu 9, a ispred zgrade se pojavio sa punim kesama. Kako je odmah rekao Ivan, bio je u trgovinu i tom prilikom kupio nešto sebi, ali i sinu Željku kojeg će ipak uskoro videti… »
"Udaranje, razbijanje, bacanje..." Ivan Marinković pred ulazak u Elitu 9 otkrio u kakvim je odnosima sa Kulićima: "Ne znam…
Alo 28.08.2025
Kako nam je priznao, kroz nekoliko dana će otići u Niš kako bi bio uz sina Željka koji ove godine kreće u školu. Ivan Marinković je potpisao ugovor i za narednu sezonu Elite, te se danas pojavio ispred zgrade televizije Pink na Dedinju kako bi snimio… »
Vesti dana »
Dekan tražio od studenata da prekinu blokadu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Beta pre 19 minutajoš 55 povezanih
Izgoreo kabinet tužioca JTOK-a koji vodi slučaj „Nadstrešnica“
In medija pre 43 minutajoš 9 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
BBC News pre 9 minutajoš 36 povezanih
Jensen najavljuje uspon zanata zbog AI-ja, kancelarijski radnici u problemu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 42 povezane
Tramp u Davosu: Niko osim SAD nije sposoban da osigura Grenland, zelena energija je prevara
Beta pre 1 satjoš 22 povezane