Povezane vesti
"Idem u Niš, ali mi Opet postavljaju uslove": Ivan Marinković napunio kese poklonima za malog Željka, pa progovorio o svađi sa…
Blic 28.08.2025
Ivan Marinković je danas došao ponovo stigao na Pink kako bi snimio profil za Elitu 9, a ispred zgrade se pojavio sa punim kesama. Kako je odmah rekao Ivan, bio je u trgovinu i tom prilikom kupio nešto sebi, ali i sinu Željku kojeg će ipak uskoro videti… »
Ivan Marinković progovorio o svađi sa marijom kulić! Ipak odlazi za Niš, desio se haos, isplivali detalji
Kurir 28.08.2025
Ivan Marinković je danas došao ponovo stigao na Pink kako bi snimio profil za Elitu 9, a ispred zgrade se pojavio sa punim kesama. Kako je odmah rekao Ivan, bio je u trgovinu i tom prilikom kupio nešto sebi, ali i sinu Željku kojeg će ipak uskoro videti… »
"Udaranje, razbijanje, bacanje..." Ivan Marinković pred ulazak u Elitu 9 otkrio u kakvim je odnosima sa Kulićima: "Ne znam…
Alo 28.08.2025
Kako nam je priznao, kroz nekoliko dana će otići u Niš kako bi bio uz sina Željka koji ove godine kreće u školu. Ivan Marinković je potpisao ugovor i za narednu sezonu Elite, te se danas pojavio ispred zgrade televizije Pink na Dedinju kako bi snimio… »
Vesti dana »

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Slovački premijer Fico: Ne zanimaju me nove sankcije Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme
Kurir pre 0 minutajoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Sabotaža gasovoda Severni tok: Italijanski sud blokirao izručenje Ukrajinca koji je izvršio diverziju
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana