Povezane vesti
''18 Godina sam imala problem sa..'' Jovana Jeremić ponovo ima propust, javno dala obećanje ćerki Lei
Alo 29.08.2025
Nije joj lako što ponovo mora time da bavi. Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je jako dugo nosila protezu kako bi ispravila zube, te da sada ima sličan problem. Naime, Jovana Jeremić je otkrila da će njena ćerka Lea morati da nosi fiksnu protezu… »
(Foto) Jovana Jeremić u problemu: "Borila sam se sa tim 18 godina", otkrila šta sledi
Blic 29.08.2025
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da je jako dugo nosila protezu kako bi ispravila zube, te da sada ima sličan problem. Naime, Jovana Jeremić je otkrila da će njena ćerka Lea morati da nosi fiksnu protezu, te da je odlučila i da ona dodatno svoj osmeh… »
Vesti dana »
Španija i Francuska nastavljaju borbu sa vatrom, evakuisano više od 200.000 ljudi; i u Grčkoj veliki šumski požar
RTS pre 0 minutajoš 33 povezane
Objavljena lista najprodavanijih automobila u Srbiji: Jedan trend posebno iznenađuje
NIN pre 35 minutajoš 21 povezana
U NEDELJU SUNČANO I TOPLIJE, POPODNE MOGUĆA KRATKOTRAJNA KIŠA
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 25 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 16 povezanih
Na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju od 20 minuta do sat i po, najduže na Preševu
RTV Novi Pazar pre 50 minutajoš 15 povezanih