Повезане вести
"Надам се да ово није наше последње дружење": Певач потпуно утучен због здравственог стања Халида Бешлића
Мондо 29.08.2025
Халид Бешлић тренутно се налази у болници, а бројне колеге и пријатељи са јавне сцене шаљу му поруке подршке и охрабрења. Међу њима је и Ахмед Сејфић, некадашња звезда "Гранда", који је током такмичења често био упоређиван… »
"Надам се да то није било наше последње дружење" Певач у страху за Халида Бешлића, због овога га обожава
Телеграф 29.08.2025
Халид Бешлић тренутно је у болници, а колеге и пријатељи са јавне сцене му пружају подршку. Међу њима је и некадашња звезда "Гранда" Ахмед Сејфић ког су током такмичења упоређивали са легендарним певачем. - Тад није уопште… »
"Надам се да то није био последњи пут да сам га видео": Певач из "Звезда Гранда" сломљен због Халида Бешлића: "Није ми…
Блиц 29.08.2025
Халид Бешлић тренутно је у болници, а колеге и пријатељи са јавне сцене му пружају подршку. Међу њима је и некадашња звезда "Гранда" Ахмед Сејфић ког су током такмичења упоређивали са легендарним певачем. Ахмед Сејфић је… »
"Надам се да то није био последњи пут да сам га видео" Певач сломљен због Халида Бешлића (видео)
Ало 29.08.2025
Међу њима је и некадашња звезда Гранда, Ахмед Сејфић, ког су током такмичења упоређивали са легендарним певачем. Халид Бешлић тренутно се налази у болници, док му колеге и пријатељи са јавне сцене пружају подршку. Међу њима… »
Вести дана »
Јокић је трипл-дабл машина, али није свемогућ! Србин доминирао на терену, али узалуд - Денвер пао после драме: Никола промашио тројку за продужетак!
Курир пре 45 минутајош 7 повезаних
Стиже захлађење са кишом, на планинама снег, температура до 12 степени
РТС пре 50 минутајош 4 повезане
"Ушао си у клуб људи које Ахмићи мрзе" Хана одмах отворила Луки Вујовићу очи, Анели одбила да пружи руку!
Ало пре 6 сатијош 5 повезаних
"Два лица приведена": Огласио се МУП након инцидента у Новом Саду испред Бановине: "Гађали и вређали службена лица"
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана