Повезане вести

"Надам се да ово није наше последње дружење": Певач потпуно утучен због здравственог стања Халида Бешлића

"Надам се да ово није наше последње дружење": Певач потпуно утучен због здравственог стања Халида Бешлића

Мондо 29.08.2025
Халид Бешлић тренутно се налази у болници, а бројне колеге и пријатељи са јавне сцене шаљу му поруке подршке и охрабрења. Међу њима је и Ахмед Сејфић, некадашња звезда "Гранда", који је током такмичења често био упоређиван… »
"Надам се да то није било наше последње дружење" Певач у страху за Халида Бешлића, због овога га обожава

"Надам се да то није било наше последње дружење" Певач у страху за Халида Бешлића, због овога га обожава

Телеграф 29.08.2025
Халид Бешлић тренутно је у болници, а колеге и пријатељи са јавне сцене му пружају подршку. Међу њима је и некадашња звезда "Гранда" Ахмед Сејфић ког су током такмичења упоређивали са легендарним певачем. - Тад није уопште… »
"Надам се да то није био последњи пут да сам га видео": Певач из "Звезда Гранда" сломљен због Халида Бешлића: "Није ми…

"Надам се да то није био последњи пут да сам га видео": Певач из "Звезда Гранда" сломљен због Халида Бешлића: "Није ми…

Блиц 29.08.2025
Халид Бешлић тренутно је у болници, а колеге и пријатељи са јавне сцене му пружају подршку. Међу њима је и некадашња звезда "Гранда" Ахмед Сејфић ког су током такмичења упоређивали са легендарним певачем. Ахмед Сејфић је… »
"Надам се да то није био последњи пут да сам га видео" Певач сломљен због Халида Бешлића (видео)

"Надам се да то није био последњи пут да сам га видео" Певач сломљен због Халида Бешлића (видео)

Ало 29.08.2025
Међу њима је и некадашња звезда Гранда, Ахмед Сејфић, ког су током такмичења упоређивали са легендарним певачем. Халид Бешлић тренутно се налази у болници, док му колеге и пријатељи са јавне сцене пружају подршку. Међу њима… »

Вести дана »