Povezane vesti
"Nadam se da ovo nije naše poslednje druženje": Pevač potpuno utučen zbog zdravstvenog stanja Halida Bešlića
Mondo pre 23 dana
Halid Bešlić trenutno se nalazi u bolnici, a brojne kolege i prijatelji sa javne scene šalju mu poruke podrške i ohrabrenja. Među njima je i Ahmed Sejfić, nekadašnja zvezda "Granda", koji je tokom takmičenja često bio upoređivan upravo sa legendarnim… »
"Nadam se da to nije bilo naše poslednje druženje" Pevač u strahu za Halida Bešlića, zbog ovoga ga obožava
Telegraf pre 23 dana
Halid Bešlić trenutno je u bolnici, a kolege i prijatelji sa javne scene mu pružaju podršku. Među njima je i nekadašnja zvezda "Granda" Ahmed Sejfić kog su tokom takmičenja upoređivali sa legendarnim pevačem. - Tad nije uopšte izgledao bolesno, nije se… »
"Nadam se da to nije bio poslednji put da sam ga video": Pevač iz "Zvezda Granda" slomljen zbog Halida Bešlića: "Nije mi…
Blic pre 23 dana
Halid Bešlić trenutno je u bolnici, a kolege i prijatelji sa javne scene mu pružaju podršku. Među njima je i nekadašnja zvezda "Granda" Ahmed Sejfić kog su tokom takmičenja upoređivali sa legendarnim pevačem. Ahmed Sejfić je istako da je ponosan na… »
"Nadam se da to nije bio poslednji put da sam ga video" Pevač slomljen zbog Halida Bešlića (video)
Alo pre 23 dana
Među njima je i nekadašnja zvezda Granda, Ahmed Sejfić, kog su tokom takmičenja upoređivali sa legendarnim pevačem. Halid Bešlić trenutno se nalazi u bolnici, dok mu kolege i prijatelji sa javne scene pružaju podršku. Među njima je i nekadašnja zvezda… »