Povezane vesti
Penzioner preživeo napad iz noćne more Lopovi ga bolesnog opljačkali, a potom bacili niz stepenice: ''Vrištao sam, ali niko me…
Alo 29.08.2025
U Ilionu, 71-godišnji penzioner, teško bolestan od raka, preživeo je stravičan napad kada su ga dvojica mladića opljačkala i bacila niz stepenice na ulazu u njegovu zgradu. Incident se dogodio u ponedeljak popodne, odmah nakon što je starac podigao… »
Bolesnog penzionera (71) bacili niz stepenice da mu otmu penziju - čudom je preživeo: "Vrištao sam, niko me nije čuo"
Blic 29.08.2025
U Ilionu, sedamdesetjednogodišnji penzioner oboleo od raka preživeo je stravičan napad kada su ga dvojica mladića opljačkala i bacila niz stepenice na ulazu u njegovu zgradu. Incident se dogodio u ponedeljak popodne, ubrzo nakon što je čovek podigao… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu za novogodišnju nedelju i ne planirajte ništa dok je ne vidite
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Kako izgleda prostor ispred Narodne skupštine nakon uklanjanja šatora: Saobraćaj se očekuje od 5. januara (VIDEO)
Euronews pre 44 minutajoš 18 povezanih
Tramp: Rat u Ukrajini bi mogao da se završi za nekoliko nedelja; Zelenski: Mirovni plan dogovoren 90 odsto
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih