Повезане вести
Пензионер преживео напад из ноћне море Лопови га болесног опљачкали, а потом бацили низ степенице: ''Вриштао сам, али нико ме…
Ало 29.08.2025
У Илиону, 71-годишњи пензионер, тешко болестан од рака, преживео је стравичан напад када су га двојица младића опљачкала и бацила низ степенице на улазу у његову зграду. Инцидент се догодио у понедељак поподне, одмах након… »
Болесног пензионера (71) бацили низ степенице да му отму пензију - чудом је преживео: "Вриштао сам, нико ме није чуо"
Блиц 29.08.2025
У Илиону, седамдесетједногодишњи пензионер оболео од рака преживео је стравичан напад када су га двојица младића опљачкала и бацила низ степенице на улазу у његову зграду. Инцидент се догодио у понедељак поподне, убрзо након… »
Вести дана »
У Београду, Новом Саду и Нишу 16 минута тишине у знак сећања на студенткињу Ању Радоњић
Бета пре 10 минутајош 62 повезане
ВИДЕО: Новосађани одали пошту студенткињи која је умрла од повреда задобијених у паду надстрешнице
Радио 021 пре 1 сатјош 14 повезаних
Економиста Милићевић: Најављене царине од 500 одсто суспендују суверенитет свих држава! То поништава све претходне одлуке
Курир пре 1 сатјош 24 повезане
Весић напустио Тужилаштво, одбио да одговори на питања новинара
Правда пре 10 минутајош 25 повезаних
Домови здравља уводе ноћне смене! Рад без прекида – и дању и ноћу!
РОМинфомедиа пре 1 сатјош 28 повезаних