Povezane vesti
Bračni par penzionera se otrovao džemom! "Supruga su odveli usred noći, ja sam pojela dve kriške hleba sa pekmezom“
Alo 30.08.2025
Bračni par iz Matulja završio je u KBC Rijeka nakon što su se otrovali pekmezom kupljenim na susretu penzionera u Rupi. Suprug je odveden hitnom pomoći usred noći, dok je žena pojela dve kriške hleba i takođe završila u bolnici. Prodavac nije kriv ni… »
Penzioneri zbog pekmeza završili u bolnici: "Muža su odveli usred noći, posle 2 kriške hleba i ja sam..."
Telegraf 30.08.2025
Bračni par iz Matulja završio je u KBC-u Rijeka nakon što su se otrovali pekmezom kupljenim od Slovenca na susretu penzionera u Rupi. Žena, koja želi da ostane anonimna, za Novi list je ispričala šta se dogodilo. "U subotu smo bili na tradicionalnom… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Vlasnici NIS-a poslali OFAK-u zahtev za produžetak licence za rad
Radio sto plus pre 24 minutajoš 33 povezane
S ponosom čuvamo sećanje na heroje: Srbija obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu /video, foto/
Sputnik pre 19 minutajoš 31 povezana
Prizemni mraz ujutru, temperatura pada i do nule! Poseban oprez sutra zbog magle u ovim delovima zemlje
Alo pre 1 satjoš 25 povezanih