Povezane vesti
"Test sam uradila u tržnom centru": Katarina Živković je ovako saznala da je trudna, a slika sa sinom u moru mami svima osmeh…
Blic 30.08.2025
Pevačica Katarina Živković kaže da je saznala da je u drugom stanju nakon što je u tržnom centru uradila test za trudnoću. Ona kaže da je to bio šok trenutak, ali i najlepši na svetu, a pričala je i o vantelesnoj oplodnji. - Za potomstvo sam se baš dugo… »
"Nisam verovala svojim očima, bila sam navikla na razočarenje" Pevačica se borila za potomstvo, tek da čujete gde je saznala…
Alo 30.08.2025
Osim toga, govorila je i o vantelesnoj oplodnji. Pevačica Katarina Živković istakla je da je saznala da je u drugom stanju nakon što je u tržnom centru uradila test za trudnoću. Kako kaće, to je bio šok trenutak, ali i najlepši na svetu. Osim toga… »
Saznala da je trudna u tržnom centru, pevačica je dugo patila, a sad se ne dovaja od sina: Emotivne slike
Telegraf 30.08.2025
Pevačica Katarina Živković kaže da je saznala da je u drugom stanju nakon što je u tržnom centru uradila test za trudnoću. Ona kaže da je to bio šok trenutak, ali i najlepši na svetu, a pričala je i o vantelesnoj oplodnji. - Za potomstvo sam se baš dugo… »
Vesti dana »

Poznati maneken se razneo bombom u centru Beograda: Inspektori u uništenom stanu traže nove dokaze
Mondo pre 41 minutajoš 35 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 1 satjoš 50 povezanih

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 6 satijoš 13 povezanih

Počela prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja; Poslanici o novom Zakonu o legalizaciji
RTV pre 31 minutajoš 59 povezanih