Povezane vesti
Moram da "osetim" pesmu: Dejan Matić hitovima uveselio leskovačku publiku i uporedio muziku nekada i sada (foto/video)
Kurir 30.08.2025
Folk zvezda Dejan Matić nastupio je pete večeri u okviru 35. „ Roštiljijade“ u Leskovcu. Prisutnu publiku uveseljavao je svojim hitovima poput „Niko i neko“, „Dozvola za ljubav“, „Zaviri u moje srce“, „Grešnica i vila“, a na repertoru su se našle i dve… »
Moram da „osetim“ pesmu: Dejan Matić o muzici, letnjnoj turneji, estradnoj kilometraži, stvaranju (foto)
Večernje novosti 30.08.2025
FOLK zvezda Dejan Matić nastupio je pete večeri u okviru 35. „Roštiljijade“ u Leskovcu. Foto: Marko Cvetković Prisutnu publiku uveseljavao je svojim hitovima poput „Niko i neko“, „Dozvola za ljubav“, „Zaviri u moje srce“, „Grešnica i vila“, a na… »
Dozvola za ljubav: Dejan Matić hitovima uveselio leskovačku publiku (foto)
Večernje novosti 30.08.2025
FOLK zvezda Dejan Matić nastupio je pete večeri u okviru 35. "Roštiljijade" u Leskovcu. Foto Novosti Prisutnu publiku uveseljavao je svojim hitovima poput "Niko i neko", "Dozvola za ljubav", "Zaviri u moje srce", "Grešnica i vila", a na repertoru su se… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Protest ispred Skupštine grada zbog oduzimanja dve prostorije Akademiji umetnosti, manji incident u sali
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 39 povezanih
Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
RTV pre 50 minutajoš 25 povezanih
Ko je Džo Kent, koji je podneo ostavku na mestu šefa američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, jer ne može da podrži Trampov rat u Iranu?
Danas pre 20 minutajoš 25 povezanih
Inspekcijski nadzor bolnice u Čačku: Proceduralne greške potvrđene kod preminulog muškarca, ne i kod devojčice
Insajder pre 20 minutajoš 20 povezanih