Povezane vesti
Moram da "osetim" pesmu: Dejan Matić hitovima uveselio leskovačku publiku i uporedio muziku nekada i sada (foto/video)
Kurir 30.08.2025
Folk zvezda Dejan Matić nastupio je pete večeri u okviru 35. „ Roštiljijade“ u Leskovcu. Prisutnu publiku uveseljavao je svojim hitovima poput „Niko i neko“, „Dozvola za ljubav“, „Zaviri u moje srce“, „Grešnica i vila“, a na repertoru su se našle i dve… »
Moram da „osetim“ pesmu: Dejan Matić o muzici, letnjnoj turneji, estradnoj kilometraži, stvaranju (foto)
Večernje novosti 30.08.2025
FOLK zvezda Dejan Matić nastupio je pete večeri u okviru 35. „Roštiljijade“ u Leskovcu. Foto: Marko Cvetković Prisutnu publiku uveseljavao je svojim hitovima poput „Niko i neko“, „Dozvola za ljubav“, „Zaviri u moje srce“, „Grešnica i vila“, a na… »
Dozvola za ljubav: Dejan Matić hitovima uveselio leskovačku publiku (foto)
Večernje novosti 30.08.2025
FOLK zvezda Dejan Matić nastupio je pete večeri u okviru 35. "Roštiljijade" u Leskovcu. Foto Novosti Prisutnu publiku uveseljavao je svojim hitovima poput "Niko i neko", "Dozvola za ljubav", "Zaviri u moje srce", "Grešnica i vila", a na repertoru su se… »
Vesti dana »
Najbizarnija povreda na Mundijalu! Reprezentativac Engleske preskakao reklame i pao: "U bolnici je..."
Telegraf pre 25 minutajoš 23 povezane
JUNAK DANA: Erling Brojt Holand – dajte mu Brazil da se poigra…
Sport klub pre 10 minutajoš 19 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Serbian News Media pre 35 minutajoš 10 povezanih
Ludnica u Norveškoj nakon pobede nad Brazilom - navijači u transu, nestvarne scene VIDEO
Nova pre 5 satijoš 17 povezanih