Povezane vesti
Moram da "osetim" pesmu: Dejan Matić hitovima uveselio leskovačku publiku i uporedio muziku nekada i sada (foto/video)
Kurir 30.08.2025
Folk zvezda Dejan Matić nastupio je pete večeri u okviru 35. „ Roštiljijade“ u Leskovcu. Prisutnu publiku uveseljavao je svojim hitovima poput „Niko i neko“, „Dozvola za ljubav“, „Zaviri u moje srce“, „Grešnica i vila“, a na repertoru su se našle i dve… »
Moram da „osetim“ pesmu: Dejan Matić o muzici, letnjnoj turneji, estradnoj kilometraži, stvaranju (foto)
Večernje novosti 30.08.2025
FOLK zvezda Dejan Matić nastupio je pete večeri u okviru 35. „Roštiljijade“ u Leskovcu. Foto: Marko Cvetković Prisutnu publiku uveseljavao je svojim hitovima poput „Niko i neko“, „Dozvola za ljubav“, „Zaviri u moje srce“, „Grešnica i vila“, a na… »
Dozvola za ljubav: Dejan Matić hitovima uveselio leskovačku publiku (foto)
Večernje novosti 30.08.2025
FOLK zvezda Dejan Matić nastupio je pete večeri u okviru 35. "Roštiljijade" u Leskovcu. Foto Novosti Prisutnu publiku uveseljavao je svojim hitovima poput "Niko i neko", "Dozvola za ljubav", "Zaviri u moje srce", "Grešnica i vila", a na repertoru su se… »
Vesti dana »
Evo šta niste videli u TV prenosu, a mondo jeste: Stefanove reči su odzvanjale, priznao je i Novak da je čuo
Mondo pre 40 minutajoš 8 povezanih
Potresni prizori sudara na Obrenovačkom putu! Vozač „citroena“ poginuo na licu mesta, a prve nezvanične informacije otkrivaju šta je moglo da izazove udes
Dnevnik pre 10 minutajoš 20 povezanih
Skoro milion ljudi evakuisano u Filipinima pred dolazak super tajfuna Fung-vong
Novi magazin pre 4 minutajoš 8 povezanih