Povezane vesti
Nakon karićevog raskida Sofija Janićijević odmah naskočila na njega: On je moj tip, razmenjivali smo poruke, ima sve moguće…
Kurir pre 9 dana
Sofija Janićijević sumirala je utiske nakon " Elite 8" i progovorila o svom životu. Dosta se pričalo o njenom odnosu sa Stefanom Karićem, te je čak isplivala i njihova privatna prepiska. - Između mene i Stefana nema ništa, razmenili smo nekoliko poruka… »
"Karić je pravi muškarac, žao mi je njegove devojke" Sofija priznala sve o njenom odnosu sa Stefanom!
Alo pre 9 dana
Osvrnula i na izjave Atmira Albe koji je rekao da je sa Sofijom bio dok je bio u braku. Sofija Janićijević sumirala je utiske nakon "Elite 8" i progovorila o svom životu. Dosta se pričalo o njenom odnosu sa Stefanom Karićem, te je čak isplivala i njihova… »
Vesti dana »

Ovo je nemoguće: Englezi dozvolili samo jedan šut u okvir svog gola na četiri utakmice! Piksi iznenadio sastavom: Dosta promena u odnosu na meč iz Rige!
Hot sport pre 45 minutajoš 43 povezane

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Trampova administracija obaveštena
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 56 povezanih

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 40 povezanih

Selaković: Lideri blokadera u Strazburu tražili podršku stranih sila za razaranje Srbije
Euronews pre 2 satajoš 32 povezane