Povezane vesti
Spreman na dug rat: Merc protiv mirovnjaka u Ukrajini
Večernje novosti pre 21 dana
NEMAČKI kancelar Fridrih Merc izjavio je danas da se protivi slanju kopnenih mirovnih snaga u Ukrajinu u ovom trenutku, dodavši da je sada fokus razgovora o bezbednosnim garancijama za Kijev. Foto: Tanjug Ap Govoreći za televiziju ZDF, Merc je rekao da… »
Merc: Niko trenutno ne govori o kopnenim trupama u Ukrajini
Vesti online pre 21 dana
Niko na Zapadu trenutno ne razmatra moguće slanje kopnenih trupa u Ukrajinu, izjavio je nemački kancelar Fridrih Merc. Niko na Zapadu trenutno ne razmatra moguće slanje kopnenih trupa u Ukrajinu, izjavio je nemački kancelar Fridrih Merc. „Niko trenutno… »
Merc: Niko na Zapadu trenutno ne razmatra slanje kopnenih snaga u Ukrajinu
Sputnik pre 21 dana
Niko na Zapadu trenutno ne razmatra moguće slanje kopnenih trupa u Ukrajinu, izjavio je nemački kancelar Fridrih Merc. „Niko trenutno ne govori o kopnenim trupama u Ukrajini. Prisustvujem svim ovim pregovorima i znam o čemu govorimo“, rekao je Merc u… »
Merc presekao: Zapad ne šalje trupe u Ukrajinu
Večernje novosti pre 21 dana
NIKO na Zapadu trenutno ne razmatra moguće slanje kopnenih trupa u Ukrajinu, izjavio je nemački kancelar Fridrih Merc. Foto Tanjug/AP/Ebrahim Noroozi - Niko trenutno ne govori o kopnenim trupama u Ukrajini. Prisustvujem svim ovim pregovorima i znam o… »
Vesti dana »

Hrabre reči Angeline Topić posle bronze: „Najstresnija dva sata ikada, mislim da sam bila spremna za sledeću visinu“
Nova pre 6 satijoš 93 povezane

Subotičani na dva točka: Protestna vožnja u znak solidarnosti sa studentima i žrtvama
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
Danas pre 10 satijoš 17 povezanih