Povezane vesti

"Ja sam nevoljena i iskorišćena" Novo oglašavanje Ane Nikolić nakon drame sa Raletom napravilo buru na mrežama (foto)

"Ja sam nevoljena i iskorišćena" Novo oglašavanje Ane Nikolić nakon drame sa Raletom napravilo buru na mrežama (foto)

Kurir pre 7 dana
Ana Nikolić prijavila je svog bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a sada je podelila svoju glasovnu poruku na Instagramu. Ana Nikolić se sada našalila, pa je uz glasovnu poruku, koju je nekome poslala stavila opis: "Kad komentarišemo… »
„Nevoljena i iskorišćena“: Ana Nikolić na Instagramu objavila svoju glasovnu poruku

„Nevoljena i iskorišćena“: Ana Nikolić na Instagramu objavila svoju glasovnu poruku

Nova pre 7 dana
Pevačica Ana Nikolić nedavno je proživela dramu sa svojim partnerom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Ana Nikolić je Raleta optužila za nasilje, a sada se ponovo oglasila na Instagramu. Ona je objavila glasovnu poruku koju je nekome poslala, au… »
"Ja sam nevoljena i iskorišćena" Ana se oglasila novom objavom: Podelila je glasovnu poruku, mreže se usijale

"Ja sam nevoljena i iskorišćena" Ana se oglasila novom objavom: Podelila je glasovnu poruku, mreže se usijale

Telegraf pre 7 dana
Ana Nikolić prijavila je svog bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a sada je podelila svoju glasovnu poruku na Instagramu. Pevačica se našalila pokazavši skrinšot poruke koju je poslala nekome te stavila opis: - Kad komentarišemo utiske… »
"Mislim da umem da volim..." Rale je ovako govorio o svom odnosu sa Anom Nikolić "Ona uvek inicira svađu..."

"Mislim da umem da volim..." Rale je ovako govorio o svom odnosu sa Anom Nikolić "Ona uvek inicira svađu..."

Telegraf pre 7 dana
Danima unazad javnost bruji o skandalu koji se dogodio između Ane Nikolić i njenog partnera Gorana Ratkovića Raleta. Ana je kompozitora prijavila za nasilje u porodici, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska, prethodno na 48 sati a kasnije na… »
Ana Mihajlovski oduševila Srbiju porukom Ani Nikolić: „Niko nema kapacitet da izdrži toliku količinu pritiska, koje društvo…

Ana Mihajlovski oduševila Srbiju porukom Ani Nikolić: „Niko nema kapacitet da izdrži toliku količinu pritiska, koje društvo…

Nova pre 7 dana
Pevačica Ana Nikolić poslednjih dana prolazi kroz vrlo buran životni period, a društvene mreže prepune su njenih objava na kojima je pretučena i vidno uznemirena. Naime, pevačica se sukobila sa svojim dugogodišnjim partnerom Goranom Ratkovićem Raletom… »
Komšije Ane Nikolić progovorile: „Raletu je razbila pola stana, brat nije mogao da izađe na kraj sa njom“

Komšije Ane Nikolić progovorile: „Raletu je razbila pola stana, brat nije mogao da izađe na kraj sa njom“

Nova pre 7 dana
Ana Nikolić je ponovo tema broj jedan na estradi, kako zbog nove pesme koju je objavila na Instagramu, a koje još nema na muzičkim platformama, tako i zbog ljubavnih jada. Ana Nikolić je svog partnera Gorana Ratkovića Raleta prijavila policiji za… »
"Čuli smo da mu je razbila pola stana": Komšije o skandalu Ane i Raleta, otkrili gde se pevačica "krije"?!

"Čuli smo da mu je razbila pola stana": Komšije o skandalu Ane i Raleta, otkrili gde se pevačica "krije"?!

Telegraf pre 8 dana
Pevačica Ana Nikolić prijavila je policiji partnera Gorana Ratkovića Raleta, nakon čega je on dobio zabranu prilaska. Ana Nikolić je pokazala lice u ranama, a u javnost su isplivali detalji da se incident navodno dogodio zbog ljubomore i to u njegovoj… »
"Sigurno će se pomiriti, njih dvoje su isti": Komšije o Ani Nikolić i Raletu Ratkoviću, otkrili da je pevačica napustila…

"Sigurno će se pomiriti, njih dvoje su isti": Komšije o Ani Nikolić i Raletu Ratkoviću, otkrili da je pevačica napustila…

Blic pre 8 dana
Pevačica Ana Nikolić prijavila je policiji partnera Gorana Ratkovića Raleta da ju je pretukao. Rale Ratković je nakon toga dobio zabranu prilaska, a ona je upućena u Urgentni centar na preglede. Ana Nikolić je to veče pokazala lice u ranama, a u javnost… »

Vesti dana »