Повезане вести
"Ја сам невољена и искоришћена" Ново оглашавање Ане Николић након драме са Ралетом направило буру на мрежама (фото)
Курир 01.09.2025
Ана Николић пријавила је свог бившег партнера Горана Ратковића Ралета за насиље, а сада је поделила своју гласовну поруку на Инстаграму. Ана Николић се сада нашалила, па је уз гласовну поруку, коју је некоме послала ставила… »
„Невољена и искоришћена“: Ана Николић на Инстаграму објавила своју гласовну поруку
Нова 01.09.2025
Певачица Ана Николић недавно је проживела драму са својим партнером, композитором Гораном Ратковићем Ралетом. Ана Николић је Ралета оптужила за насиље, а сада се поново огласила на Инстаграму. Она је објавила гласовну поруку… »
"Ја сам невољена и искоришћена" Ана се огласила новом објавом: Поделила је гласовну поруку, мреже се усијале
Телеграф 01.09.2025
Ана Николић пријавила је свог бившег партнера Горана Ратковића Ралета за насиље, а сада је поделила своју гласовну поруку на Инстаграму. Певачица се нашалила показавши скриншот поруке коју је послала некоме те ставила опис: -… »
"Мислим да умем да волим..." Рале је овако говорио о свом односу са Аном Николић "Она увек иницира свађу..."
Телеграф 01.09.2025
Данима уназад јавност бруји о скандалу који се догодио између Ане Николић и њеног партнера Горана Ратковића Ралета. Ана је композитора пријавила за насиље у породици, након чега му је изречена мера забране приласка, претходно… »
Ана Михајловски одушевила Србију поруком Ани Николић: „Нико нема капацитет да издржи толику количину притиска, које друштво…
Нова 01.09.2025
Певачица Ана Николић последњих дана пролази кроз врло буран животни период, а друштвене мреже препуне су њених објава на којима је претучена и видно узнемирена. Наиме, певачица се сукобила са својим дугогодишњим партнером… »
Комшије Ане Николић проговориле: „Ралету је разбила пола стана, брат није могао да изађе на крај са њом“
Нова 01.09.2025
Ана Николић је поново тема број један на естради, како због нове песме коју је објавила на Инстаграму, а које још нема на музичким платформама, тако и због љубавних јада. Ана Николић је свог партнера Горана Ратковића Ралета… »
"Чули смо да му је разбила пола стана": Комшије о скандалу Ане и Ралета, открили где се певачица "крије"?!
Телеграф 01.09.2025
Певачица Ана Николић пријавила је полицији партнера Горана Ратковића Ралета, након чега је он добио забрану приласка. Ана Николић је показала лице у ранама, а у јавност су испливали детаљи да се инцидент наводно догодио због… »
"Сигурно ће се помирити, њих двоје су исти": Комшије о Ани Николић и Ралету Ратковићу, открили да је певачица напустила…
Блиц 31.08.2025
Певачица Ана Николић пријавила је полицији партнера Горана Ратковића Ралета да ју је претукао. Рале Ратковић је након тога добио забрану приласка, а она је упућена у Ургентни центар на прегледе. Ана Николић је то вече показала… »
Вести дана »
Хрка и Јаћимовић настављају протесте испред Скупштине Србије у Београду и Бановине у Новом Саду
РТС пре 23 минутајош 47 повезаних
Власотинчанин преко интернета продавао кациге па купцу послао бундеву и циглу
Став.лифе пре 2 сатајош 26 повезаних
(БЛОГ) После прекида штрајка глађу: Дијана Хрка и Миломир Јаћимовић и даље у шаторима
Н1 Инфо пре 48 минутајош 14 повезаних
Стравичан тренутак удара руске крстареће ракете у зграду у Тернопољу: Број мртвих порастао на 25, рањене 73 особе (видео)
Курир пре 23 минутајош 27 повезаних