Povezane vesti
Mladenci tražili svadbu bez dece, nastao haos ‘Moje dete nije dobrodošlo, ali mojih 300 evra jeste?’
Alo 01.09.2025
Nama koji imamo decu, ona su deo života, deo porodice, deo naših odnosa. Ako tu nema mesta i za njih, teško da je iskreno i za nas. Sve više i više mladih parova bira opciju da njihovo svadbeno slavlje bude bez dece, želeći da njihov poseban dan protekne… »
"Moje dete nije poželjno, ali mojih 300 evra jeste?" Na pozivnici za svadbu joj poručili da ne dovodi decu, pa napravila haos
Kurir 01.09.2025
Sve veći broj mladenaca danas organizuje svadbe na kojima naglašavaju da mala deca nisu dobrodošla - želeći da njihov najvažniji dan bude mirna proslava, prilagođena odraslima. I dok ovakav trend postaje sve uobičajeniji, mnogi roditelji ga teško… »
Srpkinja na pozivnici za svadbu pročitala "ne dovodite decu" i napravila haos na mrežama: "Moje dete je nepoželjno, ali mojih…
Blic 01.09.2025
Sve veći broj mladenaca danas organizuje svadbe na kojima naglašavaju da mala deca nisu dobrodošla - želeći da njihov najvažniji dan bude mirna proslava, prilagođena odraslima. I dok ovakav trend postaje sve uobičajeniji, mnogi roditelji ga teško… »
Vesti dana »
(BLOG) Jaćimoviću pozlilo, njegov sin najavio da će ponovo u štrajk glađu ako im policija oduzme autobus ispred Banovine
N1 Info pre 23 minutajoš 75 povezanih
FOTO i VIDEO: Novosađani obeležili godišnjicu smrti Anje Radonjić, 15. žrtve pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 13 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih
Pad nadstrešnice u Novom Sadu: Vesić saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal
BBC News pre 13 minutajoš 38 povezanih
Eksplozila na pruzi na relaciji Varšava-Lublin: "To je akt sabotaže"
NIN pre 58 minutajoš 31 povezana