Povezane vesti
Mladenci tražili svadbu bez dece, nastao haos ‘Moje dete nije dobrodošlo, ali mojih 300 evra jeste?’
Alo 01.09.2025
Nama koji imamo decu, ona su deo života, deo porodice, deo naših odnosa. Ako tu nema mesta i za njih, teško da je iskreno i za nas. Sve više i više mladih parova bira opciju da njihovo svadbeno slavlje bude bez dece, želeći da njihov poseban dan protekne… »
"Moje dete nije poželjno, ali mojih 300 evra jeste?" Na pozivnici za svadbu joj poručili da ne dovodi decu, pa napravila haos
Kurir 01.09.2025
Sve veći broj mladenaca danas organizuje svadbe na kojima naglašavaju da mala deca nisu dobrodošla - želeći da njihov najvažniji dan bude mirna proslava, prilagođena odraslima. I dok ovakav trend postaje sve uobičajeniji, mnogi roditelji ga teško… »
Srpkinja na pozivnici za svadbu pročitala "ne dovodite decu" i napravila haos na mrežama: "Moje dete je nepoželjno, ali mojih…
Blic 01.09.2025
Sve veći broj mladenaca danas organizuje svadbe na kojima naglašavaju da mala deca nisu dobrodošla - želeći da njihov najvažniji dan bude mirna proslava, prilagođena odraslima. I dok ovakav trend postaje sve uobičajeniji, mnogi roditelji ga teško… »
Vesti dana »
Akademski plenum: Napad na profesora Stevana Filipovića poruka svima da zatvore oči i ćute
Serbian News Media pre 31 minutajoš 57 povezanih
Srbija kao u ekspres loncu! Dok sve ključa na vrelini, stižu upozorenja na grmljavinske nepogode! Evo gde je najtoplije: RHMZ objavio alarmantne brojke
Blic pre 31 minutajoš 41 povezana
Lokalizovani požari kod Zaječara i Knjaževca: Izgorelo 200 hektara šume i rastinja
Nova pre 51 minutajoš 23 povezane
Novi pomaci oko Ormuskog moreuza: Iran i Oman blizu privremenog sporazuma
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih