Povezane vesti
Mladenci tražili svadbu bez dece, nastao haos ‘Moje dete nije dobrodošlo, ali mojih 300 evra jeste?’
Alo 01.09.2025
Nama koji imamo decu, ona su deo života, deo porodice, deo naših odnosa. Ako tu nema mesta i za njih, teško da je iskreno i za nas. Sve više i više mladih parova bira opciju da njihovo svadbeno slavlje bude bez dece, želeći da njihov poseban dan protekne… »
"Moje dete nije poželjno, ali mojih 300 evra jeste?" Na pozivnici za svadbu joj poručili da ne dovodi decu, pa napravila haos
Kurir 01.09.2025
Sve veći broj mladenaca danas organizuje svadbe na kojima naglašavaju da mala deca nisu dobrodošla - želeći da njihov najvažniji dan bude mirna proslava, prilagođena odraslima. I dok ovakav trend postaje sve uobičajeniji, mnogi roditelji ga teško… »
Srpkinja na pozivnici za svadbu pročitala "ne dovodite decu" i napravila haos na mrežama: "Moje dete je nepoželjno, ali mojih…
Blic 01.09.2025
Sve veći broj mladenaca danas organizuje svadbe na kojima naglašavaju da mala deca nisu dobrodošla - želeći da njihov najvažniji dan bude mirna proslava, prilagođena odraslima. I dok ovakav trend postaje sve uobičajeniji, mnogi roditelji ga teško… »
Vesti dana »

Sin jedinac Halida Bešlića doživeo istu sudbinu kao i otac! Sve se odigralo 2017. godine, a ovo mu je najsrećniji momenat u životu
Kurir pre 28 minutajoš 35 povezanih

Smederevac uhapšen zbog sumnje da je utajio više od 196 miliona dinara poreza
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
NIN pre 5 satijoš 13 povezanih

Počeo da radi Kontakt centar za legalizaciju objekata - 011 7773899
RTV pre 3 minutajoš 60 povezanih