Povezane vesti
Mladenci tražili svadbu bez dece, nastao haos ‘Moje dete nije dobrodošlo, ali mojih 300 evra jeste?’
Alo pre 8 dana
Nama koji imamo decu, ona su deo života, deo porodice, deo naših odnosa. Ako tu nema mesta i za njih, teško da je iskreno i za nas. Sve više i više mladih parova bira opciju da njihovo svadbeno slavlje bude bez dece, želeći da njihov poseban dan protekne… »
"Moje dete nije poželjno, ali mojih 300 evra jeste?" Na pozivnici za svadbu joj poručili da ne dovodi decu, pa napravila haos
Kurir pre 8 dana
Sve veći broj mladenaca danas organizuje svadbe na kojima naglašavaju da mala deca nisu dobrodošla - želeći da njihov najvažniji dan bude mirna proslava, prilagođena odraslima. I dok ovakav trend postaje sve uobičajeniji, mnogi roditelji ga teško… »
Srpkinja na pozivnici za svadbu pročitala "ne dovodite decu" i napravila haos na mrežama: "Moje dete je nepoželjno, ali mojih…
Blic pre 8 dana
Sve veći broj mladenaca danas organizuje svadbe na kojima naglašavaju da mala deca nisu dobrodošla - želeći da njihov najvažniji dan bude mirna proslava, prilagođena odraslima. I dok ovakav trend postaje sve uobičajeniji, mnogi roditelji ga teško… »
Vesti dana »

Srbija - Engleska uživo: Potop Srbije na Marakani, 0:3 na semaforu!
Mondo pre 4 minutajoš 60 povezanih

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Trampova administracija i Hamas reagovali
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 58 povezanih

Selaković: Lideri blokadera u Strazburu tražili podršku stranih sila za razaranje Srbije
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih

Rasprava o Srbiji u Evropskom parlamentu, Evropska narodna partija najavila odluku o Vučićevim naprednjacima
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana