Повезане вести

Зашто Вање милинковића-Савића нема на списку? Пикси дао одговор! Атаман пецнуо власника панатинаикоса: Надам се да је…

Зашто Вање милинковића-Савића нема на списку? Пикси дао одговор! Атаман пецнуо власника панатинаикоса: Надам се да је…

Хот спорт 01.09.2025
„Разумео сам и изашао сам у сусрет“ Вања Милинковић-Савић и овог септембра неће бити део репрезентације Србије, иако се првобитно нашао на проширеном списку селектора Драгана Стојковића. Голман Наполија последњи пут је бранио… »
Стојковић: Не интересује ме Енглеска, мислим само на Летонију

Спортски журнал 01.09.2025
Орлови гостују 6. септембра у Риги. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је у Старој Пазови да мисли искључиво на утакмицу против Летоније и додао да га не интересују приче о Енглеској. Фудбалери… »
Пикси: Вања друга прича у односу на Сергеја, смета му што га медији стављају у исту причу са братом

Пикси: Вања друга прича у односу на Сергеја, смета му што га медији стављају у исту причу са братом

Селектор о списку за Летонију. Селектор Драган Стојковић Пикси се осврнуо на изостанак Вање Милинковић-Савића са списка. - Вања Милинковић-Савић је друга прича у односу на брата Сергеја и рекао ми је да му смета што га медији… »

РТС 01.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси рекао је пред нове изазове у квалификацијама за Светско првенство да мисли искључиво на утакмицу против Летоније и додао да га не интересују приче о Енглеској… »
Пикси: Не мешајте Сергеја и Вању!

Пикси: Не мешајте Сергеја и Вању!

Спорт клуб 01.09.2025
Први септембарски дан, време за школу и најбоље европске репрезентације. Настављају се квалификације за ЕП 2026, Србију очекује фин програм. Најпре гостовање Летонији шестог, па домаћинство Енглеској деветог септембра… »
Пикси без длаке на језику: О свим темамам везано за квалификације, али се дотакао Богадна и Еуробасекта

Пикси без длаке на језику: О свим темамам везано за квалификације, али се дотакао Богадна и Еуробасекта

Еуроневс 01.09.2025
Драган Стојковић Писки, селектор Србије одржао је конференцију поводом мечева са Летонијом и Енглеском у квалификацијама за пласман на Мундијал наредне године које се одржава у Мексику, САД и Канади. Прво питање је било везано… »
"Не постоји играч којем нисам помогао": Србију чекају најважнији мечеви, Пикси послао поруку отписанима

"Не постоји играч којем нисам помогао": Србију чекају најважнији мечеви, Пикси послао поруку отписанима

Мондо 01.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси одржао је конференцију за медије поводом окупљања националног тима у септембру, а том приликом било је речи и о "отписаним" играчима попут Сергеја… »
ВИДЕО „Максимално смо уз Пешића и дружину, Енглези су забрањена тема“: Пикси не признаје ништа осим победе против Летоније…

ВИДЕО „Максимално смо уз Пешића и дружину, Енглези су забрањена тема“: Пикси не признаје ништа осим победе против Летоније…

Нова 01.09.2025
Драган Стојковић Пикси се обратио пре квалификација за Светско првенство и предстојећих дуела против Летоније у Риги и Енглеске у Београду. Све детаље могли сте да пратите уз Нова.рс од 11.00. Србија у групи К квалификација за… »
Пикси пред квалификације за Мундијал: „Енглеска забрањена тема – бодови у Риги златни“

Пикси пред квалификације за Мундијал: „Енглеска забрањена тема – бодови у Риги златни“

Спутник 01.09.2025
Фудбалска репрезентација Србије шестог септембра гостује Летонији у Риги, док три дана касније дочекује Енглеску у Београду у оквиру квалификационих мечева за Светско првенство. Пред окупљање Орлова јавности се на конференцији… »
Енглези забрањена тема; Пикси: "Половину могу да их обришем - без проблема" ВИДЕО

Енглези забрањена тема; Пикси: "Половину могу да их обришем - без проблема" ВИДЕО

Б92 01.09.2025
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси обратио се на конференцији за медије у сусрет предстојећим обавезама у квалификацијама за Мундијал 2026. године. "Орлови" шестог септембра играју против Летоније у Риги, док ће три дана… »
Пикси открио! Због чега нема Вање Милинковић Савића и зашто неће гледати кошаркаше у Риги

Пикси открио! Због чега нема Вање Милинковић Савића и зашто неће гледати кошаркаше у Риги

Вечерње новости 01.09.2025
СЕЛЕКТОР фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обратио се новинарима пред предстојеће утакмице у квалификацијама за Светско првенство, против Летоније у Риги и Енглеске у Београду. ФОТО: Тањуг/Немања… »
Пикси: "Не знам да ли сте у родбинским односима са Зукићем... Добар играч, пратимо све!"

Пикси: "Не знам да ли сте у родбинским односима са Зукићем... Добар играч, пратимо све!"

Спортске.нет 01.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић Пикси одржао је данас конференцију за медије у Старој Пазови. Том приликом, одгонетнуо је дилему око статуса Вање Милинковића Савића, а потом се на питања новинара осврнуо и на… »
Пикси: "Вања замолио да прескочи окупљање и разумео сам га, Сергеј и даље није психички спреман"

Пикси: "Вања замолио да прескочи окупљање и разумео сам га, Сергеј и даље није психички спреман"

Спортске.нет 01.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић Пикси одржао је данас конференцију за медије у Старој Пазови. Том приликом, он се осврнуо на изостанак Вање Милинковића Савића, који је био на ширем списку репрезентације. “Ни… »
Пикси је јасан: "На Летонију са најјачим тимом, без калкулација, требају нам ти златни бодови"

Пикси је јасан: "На Летонију са најјачим тимом, без калкулација, требају нам ти златни бодови"

Спортске.нет 01.09.2025
Србија се спрема за Летонију и Енглеску, а стадион "Рајко Митић" за овај други меч је скоро распродат. Но, селектор Драган Стојковић Пикси уопште не жели да прича о Енглезима, јер меч у Риги види као прилику за "златне бодове". У… »
"Неки кажу да смо га звали због пасоша": Пикси никад директнији о дебитанту на списку

"Неки кажу да смо га звали због пасоша": Пикси никад директнији о дебитанту на списку

Мондо 01.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обратио се јавности уочи мечева против Летоније и Енглеске у оквиру квалификација за Светско првенство 2026. Посебно се осврнуо на позив младом играчу Партизана… »
Пикси: "Дрес нисам пробао јер ми не дају да играм... Није битна боја, већ како играмо!"

Пикси: "Дрес нисам пробао јер ми не дају да играм... Није битна боја, већ како играмо!"

Спортске.нет 01.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић Пикси одржао је данас конференцију за медије у Старој Пазови. Том приликом, одгонетнуо је дилему око статуса Вање Милинковића Савића, осврнуо се и на игре Дејана Зукића у… »
„Не стављајте у исти кош Вању и Сергеја“: Пикси открио шта му је рекао Милинковић-Савић, па не игра за Србију – појаснио све…

„Не стављајте у исти кош Вању и Сергеја“: Пикси открио шта му је рекао Милинковић-Савић, па не игра за Србију – појаснио све…

Нова 01.09.2025
Вања Милинковић-Савић се пронашао на ширем списку, али не и на каснијем ужем. Сада је селектор Драган Стојковић Пикси појаснио и због чега. Сергеј Милинковић-Савић је раније рекао да психички није спреман да игра за… »
Пикси открио зашто нема Вање на списку: Брине ме Митровић, али имам поверења у њега

Пикси открио зашто нема Вање на списку: Брине ме Митровић, али имам поверења у њега

Дневник 01.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић обратио се на конференцији за медије пред наставак квалификација за Светско првенство 2026. Осврћући се на коначан списак, новинаре је занимало зашто нема голмана Вање… »
"Не желим да стављам у исти кош њега и брата" Пикси говорио о браћи Милинковић-Савић: "Вања ме је замолио..."

"Не желим да стављам у исти кош њега и брата" Пикси говорио о браћи Милинковић-Савић: "Вања ме је замолио..."

Курир 01.09.2025
Селектор Србије, Драган Стојковић Пикси, одржао је конференцију за медије пред утакмице против Летоније и Енглеске. Драган Стојковић Пикси медијима је говорио и о Вањи Милинковић-Савићу ког нема у саставу "орлова". - Ни раније… »
"Је л' он некоме рођак, стално га помињете?": Пиксија опет питали где је Дејан Зукић на списку

"Је л' он некоме рођак, стално га помињете?": Пиксија опет питали где је Дејан Зукић на списку

Мондо 01.09.2025
Много питања о потенцијалним репрезентативцима добио је Драган Стојковић Пикси када је одржао конференцију за медије пред мечеве са Летонијом и Енглеском. Било је речи и о Дејану Зукићу, некадашњем фудбалеру Војводине… »
Енглези забрањена тема – Селектор Стојковић размишља само о Летонији: Циљ су три бода у Риги

Енглези забрањена тема – Селектор Стојковић размишља само о Летонији: Циљ су три бода у Риги

Дневник 01.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је у Старој Пазови да мисли искључиво на утакмицу против Летоније. Фудбалери Србије гостоваће 6. септембра селекцији Летоније у мечу групе К квалификација за СП… »
"Немојте да стављате Вању и Сергеја у исти кош": Пикси дигао глас кад су га питали за браћу Милинковић-Савић

"Немојте да стављате Вању и Сергеја у исти кош": Пикси дигао глас кад су га питали за браћу Милинковић-Савић

Мондо 01.09.2025
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси је пред мечеве са Летонијом и Енглеском разговарао са медијима, а прво питање је добио о браћи Милинковић-Савић. Њих дуго нема у националном тиму, а сада је на ширем списку репрезентације… »
"Неко је помињао пасош..." Пикси открио због чега је звао Огњена Угрешића у репрезентацију: Ово је права истина о фудбалеру…

"Неко је помињао пасош..." Пикси открио због чега је звао Огњена Угрешића у репрезентацију: Ово је права истина о фудбалеру…

Курир 01.09.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, одржао је конференцију за медије пред мечеве против Летоније и Енглеске. Говорио је Стојковић о бројним занимљивим темама, а дотакао се и Огњена Угрешића. Млади… »
Пикси и Милинковић-Савићи, поново: "Не стављајте браћу у исти кош"

Пикси и Милинковић-Савићи, поново: "Не стављајте браћу у исти кош"

Б92 01.09.2025
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси осврнуо се на неиграње Вање Милинковић-Савића на предстојећим мечевима квалификација за Светско првенство у фудбалу. "Орлови" шестог септембра играју против Летоније у Риги, а потом три… »
Пикси објаснио зашто Вања Милинковић- Савић не игра за Србију: "Причали смо два пута, рекао ми је..."

Пикси објаснио зашто Вања Милинковић- Савић не игра за Србију: "Причали смо два пута, рекао ми је..."

Телеграф 01.09.2025
Иако се нашао на ширем списку Драгана Стојковића Пиксија, Вања Милинковић-Савић се овог септембра неће вратити у табор репрезентације Србије, за коју не брани још од Европског првенства 2024. Наиме, садашњи чувар мреже Наполија… »
Септембарски испит квалитета Орлова

Септембарски испит квалитета Орлова

Репрезентација Србије почиње данас припреме за утакмице са Летонијом и Енглеском. Репрезентација Србије почиње данас припреме за квалификационе утакмице против Летоније 6. септембра и Енглеске три дана касније. Селектор Орлова… »

Вести дана »