Povezane vesti
Zašto Vanje milinkovića-Savića nema na spisku? Piksi dao odgovor! Ataman pecnuo vlasnika panatinaikosa: Nadam se da je…
Hot sport pre 10 dana
„Razumeo sam i izašao sam u susret“ Vanja Milinković-Savić i ovog septembra neće biti deo reprezentacije Srbije, iako se prvobitno našao na proširenom spisku selektora Dragana Stojkovića. Golman Napolija poslednji put je branio za „orlove“ na Evropskom… »
Stojković: Ne interesuje me Engleska, mislim samo na Letoniju
Sportski žurnal pre 9 dana
Orlovi gostuju 6. septembra u Rigi. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je u Staroj Pazovi da misli isključivo na utakmicu protiv Letonije i dodao da ga ne interesuju priče o Engleskoj. Fudbaleri Srbije gostovaće 6… »
Piksi: Vanja druga priča u odnosu na Sergeja, smeta mu što ga mediji stavljaju u istu priču sa bratom
Selektor o spisku za Letoniju. Selektor Dragan Stojković Piksi se osvrnuo na izostanak Vanje Milinković-Savića sa spiska. - Vanja Milinković-Savić je druga priča u odnosu na brata Sergeja i rekao mi je da mu smeta što ga mediji stavljaju u isti priču sa… »
Stojković: Ne interesuje me Engleska, mislim samo na Letoniju
RTS pre 9 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je pred nove izazove u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo da misli isključivo na utakmicu protiv Letonije i dodao da ga ne interesuju priče o Engleskoj. Srbija će prvo u subotu… »
Piksi: Ne mešajte Sergeja i Vanju!
Sport klub pre 9 dana
Prvi septembarski dan, vreme za školu i najbolje evropske reprezentacije. Nastavljaju se kvalifikacije za EP 2026, Srbiju očekuje fin program. Najpre gostovanje Letoniji šestog, pa domaćinstvo Engleskoj devetog septembra. Selektor Dragan Stojković nije… »
Piksi bez dlake na jeziku: O svim temamam vezano za kvalifikacije, ali se dotakao Bogadna i Eurobasekta
Euronews pre 9 dana
Dragan Stojković Piski, selektor Srbije održao je konferenciju povodom mečeva sa Letonijom i Engleskom u kvalifikacijama za plasman na Mundijal naredne godine koje se održava u Meksiku, SAD i Kanadi. Prvo pitanje je bilo vezano za Vanju Milinkovića -… »
VIDEO „Maksimalno smo uz Pešića i družinu, Englezi su zabranjena tema“: Piksi ne priznaje ništa osim pobede protiv Letonije…
Nova pre 9 dana
Dragan Stojković Piksi se obratio pre kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i predstojećih duela protiv Letonije u Rigi i Engleske u Beogradu. Sve detalje mogli ste da pratite uz Nova.rs od 11.00. Srbija u grupi K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo trenutno… »
Piksi pred kvalifikacije za Mundijal: „Engleska zabranjena tema – bodovi u Rigi zlatni“
Sputnik pre 9 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije šestog septembra gostuje Letoniji u Rigi, dok tri dana kasnije dočekuje Englesku u Beogradu u okviru kvalifikacionih mečeva za Svetsko prvenstvo. Pred okupljanje Orlova javnosti se na konferenciji obratio Dragan Stojković… »
"Ne postoji igrač kojem nisam pomogao": Srbiju čekaju najvažniji mečevi, Piksi poslao poruku otpisanima
Mondo pre 9 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije povodom okupljanja nacionalnog tima u septembru, a tom prilikom bilo je reči i o "otpisanim" igračima poput Sergeja Milinković-Savića, njegovog brata Vanje… »
Englezi zabranjena tema; Piksi: "Polovinu mogu da ih obrišem - bez problema" VIDEO
B92 pre 9 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se na konferenciji za medije u susret predstojećim obavezama u kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine. "Orlovi" šestog septembra igraju protiv Letonije u Rigi, dok će tri dana kasnije dočekati Englesku u… »
Piksi otkrio! Zbog čega nema Vanje Milinković Savića i zašto neće gledati košarkaše u Rigi
Večernje novosti pre 9 dana
SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se novinarima pred predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, protiv Letonije u Rigi i Engleske u Beogradu. FOTO: Tanjug/Nemanja Jovanović/BG Selektor je na kraju… »
Piksi: "Vanja zamolio da preskoči okupljanje i razumeo sam ga, Sergej i dalje nije psihički spreman"
Sportske.net pre 9 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi održao je danas konferenciju za medije u Staroj Pazovi. Tom prilikom, on se osvrnuo na izostanak Vanje Milinkovića Savića, koji je bio na širem spisku reprezentacije. “Ni ranije se ništa posebno… »
Piksi: "Ne znam da li ste u rodbinskim odnosima sa Zukićem... Dobar igrač, pratimo sve!"
Sportske.net pre 9 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi održao je danas konferenciju za medije u Staroj Pazovi. Tom prilikom, odgonetnuo je dilemu oko statusa Vanje Milinkovića Savića, a potom se na pitanja novinara osvrnuo i na igre Dejana Zukića u… »
Piksi je jasan: "Na Letoniju sa najjačim timom, bez kalkulacija, trebaju nam ti zlatni bodovi"
Sportske.net pre 9 dana
Srbija se sprema za Letoniju i Englesku, a stadion "Rajko Mitić" za ovaj drugi meč je skoro rasprodat. No, selektor Dragan Stojković Piksi uopšte ne želi da priča o Englezima, jer meč u Rigi vidi kao priliku za "zlatne bodove". U tom smislu, najjači… »
"Neko je pominjao pasoš..." Piksi otkrio zbog čega je zvao Ognjena Ugrešića u reprezentaciju: Ovo je prava istina o fudbaleru…
Kurir pre 9 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, održao je konferenciju za medije pred mečeve protiv Letonije i Engleske. Govorio je Stojković o brojnim zanimljivim temama, a dotakao se i Ognjena Ugrešića. Mladi fudbaler Partizana dobio… »
"Ne želim da stavljam u isti koš njega i brata" Piksi govorio o braći Milinković-Savić: "Vanja me je zamolio..."
Kurir pre 9 dana
Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, održao je konferenciju za medije pred utakmice protiv Letonije i Engleske. Dragan Stojković Piksi medijima je govorio i o Vanji Milinković-Saviću kog nema u sastavu "orlova". - Ni ranije se ništa specijalno nije… »
Englezi zabranjena tema – Selektor Stojković razmišlja samo o Letoniji: Cilj su tri boda u Rigi
Dnevnik pre 9 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je u Staroj Pazovi da misli isključivo na utakmicu protiv Letonije. Fudbaleri Srbije gostovaće 6. septembra selekciji Letonije u meču grupe K kvalifikacija za SP 2026. godine, a „orlovi”… »
Piksi otkrio zašto nema Vanje na spisku: Brine me Mitrović, ali imam poverenja u njega
Dnevnik pre 9 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković obratio se na konferenciji za medije pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. Osvrćući se na konačan spisak, novinare je zanimalo zašto nema golmana Vanje Milinkovića-Savića. – Sa… »
Piksi: "Dres nisam probao jer mi ne daju da igram... Nije bitna boja, već kako igramo!"
Sportske.net pre 9 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi održao je danas konferenciju za medije u Staroj Pazovi. Tom prilikom, odgonetnuo je dilemu oko statusa Vanje Milinkovića Savića, osvrnuo se i na igre Dejana Zukića u Volfzbergeru, a prokomentarisao… »
"Neki kažu da smo ga zvali zbog pasoša": Piksi nikad direktniji o debitantu na spisku
Mondo pre 9 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se javnosti uoči mečeva protiv Letonije i Engleske u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. Posebno se osvrnuo na poziv mladom igraču Partizana Ognjenu Ugrešiću. Poznato je… »
"Nemojte da stavljate Vanju i Sergeja u isti koš": Piksi digao glas kad su ga pitali za braću Milinković-Savić
Mondo pre 9 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je pred mečeve sa Letonijom i Engleskom razgovarao sa medijima, a prvo pitanje je dobio o braći Milinković-Savić. Njih dugo nema u nacionalnom timu, a sada je na širem spisku reprezentacije bio Vanja. Na kraju nije… »
„Ne stavljajte u isti koš Vanju i Sergeja“: Piksi otkrio šta mu je rekao Milinković-Savić, pa ne igra za Srbiju – pojasnio sve…
Nova pre 9 dana
Vanja Milinković-Savić se pronašao na širem spisku, ali ne i na kasnijem užem. Sada je selektor Dragan Stojković Piksi pojasnio i zbog čega. Sergej Milinković-Savić je ranije rekao da psihički nije spreman da igra za reprezentaciju, a selektor tvrdi da… »
"Je l' on nekome rođak, stalno ga pominjete?": Piksija opet pitali gde je Dejan Zukić na spisku
Mondo pre 9 dana
Mnogo pitanja o potencijalnim reprezentativcima dobio je Dragan Stojković Piksi kada je održao konferenciju za medije pred mečeve sa Letonijom i Engleskom. Bilo je reči i o Dejanu Zukiću, nekadašnjem fudbaleru Vojvodine. Ofanzivni vezista koji sada… »
Piksi i Milinković-Savići, ponovo: "Ne stavljajte braću u isti koš"
B92 pre 9 dana
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi osvrnuo se na neigranje Vanje Milinković-Savića na predstojećim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu. "Orlovi" šestog septembra igraju protiv Letonije u Rigi, a potom tri dana kasnije protiv… »
Piksi objasnio zašto Vanja Milinković- Savić ne igra za Srbiju: "Pričali smo dva puta, rekao mi je..."
Telegraf pre 9 dana
Iako se našao na širem spisku Dragana Stojkovića Piksija, Vanja Milinković-Savić se ovog septembra neće vratiti u tabor reprezentacije Srbije, za koju ne brani još od Evropskog prvenstva 2024. Naime, sadašnji čuvar mreže Napolija nije dobio svoje mesto… »
Septembarski ispit kvaliteta Orlova
Reprezentacija Srbije počinje danas pripreme za utakmice sa Letonijom i Engleskom. Reprezentacija Srbije počinje danas pripreme za kvalifikacione utakmice protiv Letonije 6. septembra i Engleske tri dana kasnije. Selektor Orlova Dragan Stojković… »
Vesti dana »

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 4 satijoš 2 povezane