Povezane vesti
Vladimir Minčić se bavi grnčarstvom više od 30 godina
Beta 01.09.2025
U Nenadovcima kod Barajeva, živi grnčar Vladimir Minčić poreklom iz Pirota i zajedno sa porodicom ima grnčarsku radionicu više od 30 godina. Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se… »
Vladimir Minčić se bavi grnčarstvom više od 30 godina
Radio sto plus 01.09.2025
Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se zadržao šest godina. “Kada sam ušao u radionicu i osetio taj memljiv miris gline i on me oduševio i kada sam pipnuo glinu, kako je to… »
Vladimir Minčić iz Barajeva u Srbiji bavi se grnčarstvom više od 30 godina
Radio sto plus 01.09.2025
Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se zadržao šest godina. “Kada sam ušao u radionicu i osetio taj memljiv miris gline i on me oduševio i kada sam pipnuo glinu, kako je to… »
Vesti dana »
Kremlj pozdravio američko uklanjanje Rusije kao direktne pretnje u svojoj bezbednosnoj strategiji
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
Sumorno vreme se nastavlja: oblaci, magla, kratak dan, a ovo su podaci o zagađenju vazduha
Telegraf pre 17 minutajoš 26 povezanih
"Svi fakulteti i škole u Srbiji rade" Oglasio se Đuro Macut: Moramo da očuvamo visoko obrazovanje
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Sutra počinje prijavljivanje nelegalnih objekata, evo šta je potrebno uraditi
Danas pre 43 minutajoš 15 povezanih
Entoni Dejvis srušio Hjuston! Dalas stigao do pobede, uz sjajan meč iskusnog centra! (video)
Kurir pre 53 minutajoš 22 povezane