Povezane vesti
Vladimir Minčić se bavi grnčarstvom više od 30 godina
Beta 01.09.2025
U Nenadovcima kod Barajeva, živi grnčar Vladimir Minčić poreklom iz Pirota i zajedno sa porodicom ima grnčarsku radionicu više od 30 godina. Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se… »
Vladimir Minčić se bavi grnčarstvom više od 30 godina
Radio sto plus 01.09.2025
Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se zadržao šest godina. “Kada sam ušao u radionicu i osetio taj memljiv miris gline i on me oduševio i kada sam pipnuo glinu, kako je to… »
Vladimir Minčić iz Barajeva u Srbiji bavi se grnčarstvom više od 30 godina
Radio sto plus 01.09.2025
Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se zadržao šest godina. “Kada sam ušao u radionicu i osetio taj memljiv miris gline i on me oduševio i kada sam pipnuo glinu, kako je to… »
Vesti dana »
Dodik se u Moskvi sastao sa Lavrovom: Nastavlja se jačanje saradnje Republike Srpske i Rusije
Euronews pre 44 minutajoš 36 povezanih
Prvo obraćanje Mađara kao premijera: Obećao da će „služiti a ne vladati“ i pozvao predsednika da se povuče
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Britanski razarač upućen na Bliski istok u misiju zaštite plovidbe kroz Ormuz
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih
Dan pobede obeležen državnom ceremonijom na Groblju oslobodilaca Beograda
Beta pre 2 satajoš 81 povezana
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 22 satajoš 1 povezana