Povezane vesti
Vladimir Minčić se bavi grnčarstvom više od 30 godina
Beta 01.09.2025
U Nenadovcima kod Barajeva, živi grnčar Vladimir Minčić poreklom iz Pirota i zajedno sa porodicom ima grnčarsku radionicu više od 30 godina. Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se… »
Vladimir Minčić se bavi grnčarstvom više od 30 godina
Radio sto plus 01.09.2025
Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se zadržao šest godina. “Kada sam ušao u radionicu i osetio taj memljiv miris gline i on me oduševio i kada sam pipnuo glinu, kako je to… »
Vladimir Minčić iz Barajeva u Srbiji bavi se grnčarstvom više od 30 godina
Radio sto plus 01.09.2025
Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se zadržao šest godina. “Kada sam ušao u radionicu i osetio taj memljiv miris gline i on me oduševio i kada sam pipnuo glinu, kako je to… »
Vesti dana »
Studenti pozvali dijasporu da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji
Beta pre 26 minutajoš 35 povezanih
Uklonjeni šatori na ulici ispred Skupštine, u sredu otvaranje novogodišnjeg seoceta
Glas Zaječara pre 3 satajoš 18 povezanih
Hamza (DPK): Očekivali smo bolji rezultat, preuzeću odgovornost
N1 Info pre 50 minutajoš 42 povezane
Zelenski: Tražim od Trampa bezbednosne garancije za 50 godina; Peskov: Kijev da povuče trupe iz Donbasa
RTS pre 21 minutajoš 56 povezanih