Povezane vesti
Vladimir Minčić se bavi grnčarstvom više od 30 godina
Beta 01.09.2025
U Nenadovcima kod Barajeva, živi grnčar Vladimir Minčić poreklom iz Pirota i zajedno sa porodicom ima grnčarsku radionicu više od 30 godina. Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se… »
Vladimir Minčić se bavi grnčarstvom više od 30 godina
Radio sto plus 01.09.2025
Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se zadržao šest godina. “Kada sam ušao u radionicu i osetio taj memljiv miris gline i on me oduševio i kada sam pipnuo glinu, kako je to… »
Vladimir Minčić iz Barajeva u Srbiji bavi se grnčarstvom više od 30 godina
Radio sto plus 01.09.2025
Grnčarstvom je počeo da se bavi, kako kaže, 1983. godine, kada je otišao kod tetke u Boleč da uči zanat, gde se zadržao šest godina. “Kada sam ušao u radionicu i osetio taj memljiv miris gline i on me oduševio i kada sam pipnuo glinu, kako je to… »
Vesti dana »
Odluka o NIS-u za sedam dana, bez dotoka nafte do 13. februara Srbija u kolapsu, kaže Vučić
BBC News pre 40 minutajoš 86 povezanih
Građani okupljeni kraj šatora Dijane Hrka, a stanovnici Ćacilenda se sunčaju ispred Skupštine
Beta pre 5 minutajoš 16 povezanih
Spremite se na promenu i pad temperature! Evo kakvo nas vreme očekuje suta
Telegraf pre 2 satajoš 18 povezanih
Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, četiri povređene
RTV pre 54 minutajoš 15 povezanih
VIDEO: Građani i đaci u znak podrške Hrki i Jaćimoviću blokirali glavnu autobusku stanicu u Kragujevcu
Radio 021 pre 40 minutajoš 12 povezanih