Повезане вести

"Обећали су да ће ми вратити тело сина ако га убијем" Проговорио убица украјинског политичара: "Све је почело у руским…

"Обећали су да ће ми вратити тело сина ако га убијем" Проговорио убица украјинског политичара: "Све је почело у руским…

Курир 01.09.2025
Мушкарац осумњичен за убиство Андрија Парубија, посланика и бившег председника украјинског парламента, признао је злочин током првог испитивања. Такође је открио да је био у контакту са руским представницима, а мотив је лична… »
Проговорио убица бившег председника скупштине: Тражио сина, па добио монструозну понуду преко мрежа (Фото)

Проговорио убица бившег председника скупштине: Тражио сина, па добио монструозну понуду преко мрежа (Фото)

Мондо 01.09.2025
Бивши председник скупштине Украјине Андриј Парубиј је убијен у Лавову у Украјини, а осумњичени за злочин је признао да је извршио убиство на првом испитивању, пише " Украјинска Правда". Мотив убиства је лична трагедија, а… »
Убица бившег шефа украјинског парламента признао: "Руси су обећали да ће ми вратити тело сина"

Убица бившег шефа украјинског парламента признао: "Руси су обећали да ће ми вратити тело сина"

Телеграф 01.09.2025
Породична трагедија као мотив. Мушкарац осумњичен за убиство Андрија Парубија, посланика и бившег председника украјинског парламента, признао је злочин током првог испитивања. Открио је и да је био у контакту са руским… »
Признао је; Украјински посланик убијен по налогу Русије

Признао је; Украјински посланик убијен по налогу Русије

Б92 01.09.2025
Недавно притворени осумњичени за убиство Андрија Парубија, посланика и бившег председника Врховне раде, признао је током почетног испитивања и открио свој контакт са руским представницима, пише украјински Радио Либерти… »

Вести дана »