Povezane vesti
"Tražio sam 500.000€ za Elitu!" Šok ispovest Ćaletovog sina, priznao šta je radio s Majom Marinković,otkrio bolne detalje…
Kurir pre 7 dana
U poslednje vreme pažnju javnosti privlači Nikola Keljanović, poznatiji pod nadimkom " Ćaletov sin", mladić koji svojim luksuznim automobilima i načinom života neprestano izaziva komentare i polemike na društvenim mrežama i ulicama Beograda. Njegove… »
''Kajem se što sam ikada držao knjigu u životu'' Nikola Keljanović bez pardona: ''Veza mi propadaju jer pijem do jutra''…
Alo pre 7 dana
Bez dlake na jeziku. U poslednje vreme pažnju javnosti privlači Nikola Keljanović, poznatiji pod nadimkom "Ćaletov sin", mladić koji svojim luksuznim automobilima i načinom života neprestano izaziva komentare i polemike na društvenim mrežama i ulicama… »
Vesti dana »

Marta Kos u EP: Vučićev odlazak u Moskvu i Peking i napad na evroposlanike nisu ono što očekujemo
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Sablasna, naopaka i zla Vučićeva izjava: Opozicija poručuje – zatvor, a ne „nepalski scenario“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 29 minutajoš 7 povezanih