Povezane vesti
Bosanka uhvatila muža sa drugom na rođendan "Plakao je, molio da mu se vratim, ali tad je bilo kasno“
Alo 03.09.2025
On je bio opsednut igricama, a ja sam radila sve – posao, kuću, račune, kuvanje. Nisam dobijala pažnju ni na godišnjicu, ni za Bajram, ni za 8. mart. Ova ispovest žene iz Bosne pokazuje koliko je bolno kada ljubav prestane da postoji samo za jednu… »
Žena iz Bosne progovorila o paklu u braku Zatekla muža sa drugom, a ono što je uradila posle toga ostavlja bez reči!
Alo 03.09.2025
Ovo je potresna ispovest žene iz Bosne koja je mislila da gradi dom pun poštovanja, pažnje i ljubavi. Umesto toga, ostala je sama i zapostavljena u vezi koja ju je gušila. Tek kada je skupila snagu da ode, njen suprug je shvatio šta je izgubio. Donosimo… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 19 povezanih
"Znam za tri partnera sa kojima pregovaraju": Vučić: Nemamo pravo preče kupovine za NIS, ishod o novoj licenci u narednih 48 sati (video)
Blic pre 29 minutajoš 34 povezane
Napadnut poljski ambasador u Rusiji: Varšava incident osudila kao "prelazak nove granice"
B92 pre 29 minutajoš 37 povezanih
Rešenje na vidiku: Rusi spremni da prodaju udeo u NIS-u, SAD upozoravaju na moguće sekundarne sankcije
Mašina pre 2 satajoš 23 povezane