Повезане вести
Србин након женине преваре шокирао признањем Осули паљбу на њега у коментарима : "Жао ми твоје жене, а не тебе!"
Ало 03.09.2025
Превара у браку један је од најтежих удараца које човек може да доживи. Међутим, узрок неверства ретко је једноставан – често обе стране несвесно доприносе удаљавању. На тежи начин то је схватио и један Србин (28) који је… »
Признање Србина након женине преваре оставило све без речи: "Можда звучи чудно, али признајем - ја сам крив!"
Блиц 03.09.2025
Превара у браку један је од најтежих удараца које човек може да доживи. Ипак, узрок неверства ретко је једноставан јер често обе стране несвесно доприносе удаљавању. То је на тежи начин схватио и један Србин (28) који је… »
Вести дана »
Појавио се нови проблем са Нвором: Саша Обрадовић открио да је требало да игра у Љубљани
Мондо пре 35 минутајош 41 повезана
Трамп подржава закон о санкцијама за земље које послују са Русијом са царинама до 500%
Наслови.аи пре 8 сатијош 25 повезаних
Горан Весић стигао на саслушање у Тужилаштво за организовани криминал: Први пут даје исказ пред тужиоцем
Мондо пре 4 сатијош 42 повезане
Уклоњено дрво са ауто-пута Нови Сад–Београд: Саобраћај између петље Ковиљ и моста Бешка нормализован након застоја (фото)
Курир пре 56 минутајош 60 повезаних