Povezane vesti
Jelena karleuša godinama nije dolazila kod amidžića u emisiju Voditelj posle toliko vremena progovorio o odnosu sa pevačicom…
Alo 03.09.2025
Ognjen Amidžić progovorio o odnosu sa Jelenom Karleušom. Ognjen Amidžić progovorio je o odnosu sa Jelenom Karleušom koja nije viđena u njegovoj emisiji sedam dugih godina, ali i o novoj ulozi u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde". - Dogovorili smo se sa… »
Ognjen Amidžić ima bitnu ulogu u "pinkovim zvezdama": Svi misle da će biti samo voditelj, a ovo je istina - Spomenuo i Sašu…
Blic 03.09.2025
Ognjen Amidžić biće voditelj u muzičkom takmičenju "Pinkove Zvezde", a sada je otkrio koja će tačno biti njegova uloga u takmičenju. - Mene su zvali, ja sam se dogovorio sa producentom, onda smo bili kod Željka. Ja neću biti samo voditelj, ja ću biti… »
Vesti dana »
Muškarac se utopio na Adi Ciganliji. Užas na beogradskom kupalištu: Lekari nisu uspeli da ga spasu
Blic pre 9 minutajoš 27 povezanih
Na "zvučni top" bili gluvi kao top, pa im reč "simulacija" pročistila uši: Struka ističe - VJT se bavi apsurdnom zamenom teza
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih
Analiza Reri: Leskovac, Vranje i Prokuplje među najzagađenijim, u Nišu najveća stopa smrtnosti u EU
Jugmedia pre 13 minutajoš 12 povezanih
Za upis na neki od fakulteta UB prijavilo se 17.016 maturanata, gotovo 1.000 više nego lane
Serbian News Media pre 44 minutajoš 39 povezanih