Povezane vesti
Snežana otišla u Nemačku na rad, a SAD na poslu trpi torturu: Gorko se pokajala, maltretiraju je svaki dan - svega mi je preko…
Kurir pre 6 dana
Nadajući se stabilnom radnom mestu, okruženju i sigurnim primanjima, Hrvatica Snežana, zaposlila se u jednom hotelu u kuhinji, na 100 kilometara od Minhena. Njeno iskustvo iz te zemlje je, malo je reći - zapanjujuće. - Svaki dan trpim maltretiranje od… »
San o Nemačkoj se pretvorio u košmar Snežana priznala kroz šta prolazi svakog dana - ‘Ne mogu više ni psihički ni fizički’…
Alo pre 6 dana
Jedina sam pomoćna radnica, radim sve i svašta, i ono što treba i što ne treba. Perem svo posuđe, primam robu, iznosim smeće…. Nadajući se stabilnom radnom mestu, sigurnom okruženju i redovnim primanjima, Snežana se zaposlila u jednom hotelskom… »
Snežana otišla trbuhom za kruhom u Nemačku, a doživela poniženje: "Plata jadna, sve radim, psihički me maltretiraju"
Mondo pre 6 dana
Nadajući se stabilnom radnom mestu, okruženju i sigurnim primanjima, Hrvatica Snežana, zaposlila se u jednom hotelu u kuhinji, na 100 kilometara od Minhena. Njeno iskustvo iz te zemlje je, malo je reći - zapanjujuće. "Svaki dan trpim maltertiranje od… »
Vesti dana »

Ubijen Trampov bliski saradnik Čarli Kirk, ruski dronovi oboreni u Poljskoj: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 13 minutajoš 24 povezane

Potop danas U celoj Srbiji Grmeće, pljuštaće, šibaće olujni vetar "vreme je opasno" - na snazi je upozorenje
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih

Zelenski: Ruski dronovi namerno ušli u Poljsku; Moskva: Varšava nema dokaze
RTS pre 1 satjoš 3 povezane

FBI: Osumnjičeni za ubistvo Trampovog saradnika pušten na slobodu, u toku potraga za ubicom
Sputnik pre 3 minutajoš 3 povezane