Povezane vesti
Snežana otišla u Nemačku na rad, a SAD na poslu trpi torturu: Gorko se pokajala, maltretiraju je svaki dan - svega mi je preko…
Kurir 04.09.2025
Nadajući se stabilnom radnom mestu, okruženju i sigurnim primanjima, Hrvatica Snežana, zaposlila se u jednom hotelu u kuhinji, na 100 kilometara od Minhena. Njeno iskustvo iz te zemlje je, malo je reći - zapanjujuće. - Svaki dan trpim maltretiranje od… »
San o Nemačkoj se pretvorio u košmar Snežana priznala kroz šta prolazi svakog dana - ‘Ne mogu više ni psihički ni fizički’…
Alo 04.09.2025
Jedina sam pomoćna radnica, radim sve i svašta, i ono što treba i što ne treba. Perem svo posuđe, primam robu, iznosim smeće…. Nadajući se stabilnom radnom mestu, sigurnom okruženju i redovnim primanjima, Snežana se zaposlila u jednom hotelskom… »
Snežana otišla trbuhom za kruhom u Nemačku, a doživela poniženje: "Plata jadna, sve radim, psihički me maltretiraju"
Mondo 04.09.2025
Nadajući se stabilnom radnom mestu, okruženju i sigurnim primanjima, Hrvatica Snežana, zaposlila se u jednom hotelu u kuhinji, na 100 kilometara od Minhena. Njeno iskustvo iz te zemlje je, malo je reći - zapanjujuće. "Svaki dan trpim maltertiranje od… »
Vesti dana »
(BLOG) Protest u Valjevu: Održani govori, kolona krenula do gradske Uprave policije
Danas pre 13 minutajoš 24 povezane
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Serbian News Media pre 4 satijoš 31 povezana
Domen Prevc doneo Sloveniji novo zlato na ZOI: Nije kraj, njegova porodica čeka još jedno
Mondo pre 43 minutajoš 29 povezanih
Poljoprivrednik Vidojević: Od srede radikalizacija protesta ako zahtevi ne budu ispunjeni, aktuelne blokade samo upozorenje
Insajder pre 6 satijoš 24 povezane
Britanski premijer: Potrebno graditi jaču Evropu i evropskiji NATO
N1 Info pre 9 satijoš 22 povezane